dihania Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 daca nu urmariti forumu, ce sa va fac ) eu am trecut pe acolo sa vad daca e cineva care ra 17.30. si culmea costi si pitic erau acolo deja. cred ca au si ei numerele voastre stiu, stai linistit. supararea mea nu era doar pentru tine. de fapt nu e suparare....nici nu stiu cum sa ii spun. si sa stii ca in uichend nu stau pe forum. am si eu o viata a mea....de naibilui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 O dati in pareri de rau ca nu ne-am intalnit de parca nu sta in mana noastra sa o facem. Hai, propuneri concrete, e si copilu' la tara acu', vineri ora 20,00 Oaia Neagra? Asteptam si alte propuneri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 O dati in pareri de rau ca nu ne-am intalnit de parca nu sta in mana noastra sa o facem. Hai, propuneri concrete, e si copilu' la tara acu', vineri ora 20,00 Oaia Neagra? Asteptam si alte propuneri! oaia neagra??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 i'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Pana acum vad ca nu e nici o obligatie-n familie, asa ca, I'm in too. Dau Short Message Service (SMS) si catre Domn' Profesor? oaia neagra??? In caz ca-ti era dor de Adie, o sa-l intalnesti acolo Editat Octombrie 31, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 si profu, poate si subtirelu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Pana acum vad ca nu e nici o obligatie-n familie, asa ca, I'm in too. Dau Short Message Service (SMS) si catre Domn' Profesor? In caz ca-ti era dor de Adie, o sa-l intalnesti acolo Da, sigur, poate il scoti si pe el din barlog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Pana acum vad ca nu e nici o obligatie-n familie, asa ca, I'm in too. Dau Short Message Service (SMS) si catre Domn' Profesor? In caz ca-ti era dor de Adie, o sa-l intalnesti acolo of..ce greu era sa imi spuneti ca este o carciuma. nu promit dar poate ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 of..ce greu era sa imi spuneti ca este o carciuma. nu promit dar poate ajung si eu. Pai, carciuma pisi! Doar nu credeai ca vorbim de biblioteci aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Io n-am mai fost acolo, dar fiindca tot nu o sa vin cu motorul macar carciuma sa fie de motociclisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Da, sa nu uiti sa ai accesoriile moto la tine, din care sa reiasa clar ce biker esti tu, si neaparat biletel in piept cu nikul de pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Io n-am mai fost acolo, dar fiindca tot nu o sa vin cu motorul macar carciuma sa fie de motociclisti! egzista un inceput pt toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Da, sa nu uiti sa ai accesoriile moto la tine, din care sa reiasa clar ce biker esti tu, si neaparat biletel in piept cu nikul de pe forum! Vin cu geaca si cu casca, cine stie daca am motor afara sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 si manusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Am vb aseara si cu Domn'Profesor... e prins cu ceva si spera sa rezolve pana vineri. Daca da, vine si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 vin si eu sa ma anuntati doar pana la urma unde mergem .. de S.M.S ce ziceti? tot de bikeri .. pe mosilor .. scoruri bune la bautura.. mai aproape de casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Daca zici tu, cea mai experimentata dintre noi in baruri de motoretisti , ca e mai bine acolo, mergem la SMS asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 la oaia neagra daca vreti mergem joi ca se face mancare chinezeasca si vara mai e frumos ca stai in curte .. mai un gratar mai o berica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Hotarati-va ce si unde si la ce ora, si anuntati-ma si pe mine, mkay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 mie mi-a palcut la oaia neagra. vreau sa merg sa beau nu sa mananc, pt asta exista KFC deci vineri oaia neagra la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 E devreme, mai avem de parlamentat 2 zile pana atunci. Mie mi-e indiferenta locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 cu democratie nu ajungi la consens. trebe monarhie sau dictatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Diseara la 8 la Oaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 e perfect ..cam cati o sa fim? ca eu am fost aseara pe acolo si inainte sa plec am vb cu adie si a zis ca ne tine rezervata camera din spate de la 8..i-am zis in jur de 10 oameni .. a zis ca nu-i bai o tine pe toata chiar daca om fi 8 sau 12 .. nu cont ..deci care se mai anunta ca vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate