The Mentalist Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Vad ca nu apare nimeni, am mai fost aiurea pe acolo asa ca zic "pass" pana ne strangem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Dupa 8:30 sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inu_46 Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 pana la urma iese cineva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Da, s-a adunat lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 asta seara vine careva la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Io nu, plec la mare, m-am saturat de mica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Io nu, plec la mare, m-am saturat de mica! distractie placuta, si eu m-as muta din bucuresti cam pana prin septembrie asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Not me... dar probabil o sa se stranga lume pe acolo. Eu in vreo 3 ore o tai din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Copii, apelez la ajutorul vostru in numele unui coleg. Si-a pierdut cainele si e terminat http://www.cancan.ro/actualitate/intern/catelusa-pierdut-proprietarii-ofera-recompensa-229962.html dc o vedeti, dati de stire, va rog.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 She's gone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Ti-ai vandut sufletul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Trebuia sa fac pasul asta... eram prea addicted. Stii cum e, prima dragoste nu se uita niciodata. Ma bucur totusi ca a ajuns pe mana cuiva care o sa o aprecieze. Asa, mai incercam si altceva, mai vedem cum se comporta una-alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Gata Inima de tinichea, ai devenit si tu fost fzrist? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Gata Inima de tinichea, ai devenit si tu fost fzrist? ) De ce, si tu l-ai maritat? Back on two wheels! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 L-am maritat de vreo doua saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Bravo tata! Si acum ce faci, te orientezi catre enduro-touringuri mari? La mine n-a fost sa fie... am dat VTR-ul inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Cam asa am de gand. Dar astept pana pe toamna-iarna, sa mai scada preturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Bravo tata! Si acum ce faci, te orientezi catre enduro-touringuri mari? La mine n-a fost sa fie... am dat VTR-ul inapoi. Ce facusi mosh? De ce nu a fost sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Da-mi un buzz pe mess si povestim alta data. Sau lasa ca-ti dau un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 bine bine dar de vazut ne mai vedem si noi? votez pt duminica seara .. ca vinerea e zi de plecat din bucuresti .. logic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Pai, daca imi iau si eu agregat pana atunci, zic si eu PREZENT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu, lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper că pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 V Twin Power!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 S-o stapanesti sanatos, fara incindente! poze, pareri si impresii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate