Metal Heart Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 pai, sa fie sambata, la 11. sunteti ok? pana ne adunam, pana ne urnim, se face 12. zic ca.i ok, avem timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sgv Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 ok 11 ...sper sa fim multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 la ora 11 sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 11 a ramas Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Rondul de la capatul lui Maior Coravu la intrare in stadionul National Arena. Ce va rog este sa nu le accelerati prea tare ca mi se sperie catelul. Glumesc, m-am bagat in seama pe topicul vostru deoarece eu stau chiar pe Filipescu, strada de linga rond iar daca nu voi fi plecat la acea ora am sa trec sa va salut. Toate cele bune tuturor si sa aveti plimbari cit mai frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Pai si acu' spui mai om bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Intimplarea a facut sa intru pe topic si sa vad pe unde va stringeti. Cu urmatoarea ocazie am sa trec sa ne cunoastem daca nu aveti nimic impotriva. p.s. deacum stau cu ochiul pe topicul asta ) Editat Aprilie 11, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 La 11 sunt si eu acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 OKY.. hai ca poate vin si niste baieti de prin Berceni. Poze de la plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Eu am fugit primul de la salon. Parerea mea e ca se duce putin cate putin salonul asta. Cel mai frumos a fost plimbarea pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Da a fost blana plimbarea Cine a filmat sa puna linkul sa vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Aldreaq si IceMan, PM cu adresele voastre de mail ca sa va dau linkul de download. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Unim cartierele Berceni/ Pantelimon intr-o plimbare week end-ul viitor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Eu o tai din Bucuresti saptamana viitoare. Ori vineri seara, ori sambata dimineata. Turnu-Magurele via Alexandria. Daca are chef cineva sa ma insoteasca, e invitatul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Eu m-as baga la o plimbare weekendul viitor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Fug si eu din bucuresti weekul urmator. Poate urmatorul daca mai e ceva Multumesc mult pentru filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Nu am mai asteptat weekendul si am iesit in seara asta din Bucuresti. Cavaleru poa' sa confirme ca pot merge si incet Gata, avem si filmulet de la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salut, vreti sa ne vedem maine la rond ca sa mergem la: http://www.pro-bike.ro/forums/calendar/event/604-mars-moto-atentie-soferi-si-motociclistii-exista/ ??? Pe la roa 13:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inu_46 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Iese careva maine la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Copii, dam si noi o mana de ajutori aici? /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/ ______________________________________________________ Vineri, incepand ora 20 facem adunare la Rond, da? Editat Aprilie 24, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Salve bajetii!!! Maine merge careva la "Iubim 2 Roti"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 pisi hai acum la rond si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IM8 Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 neatza, ati stabilit ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julius343 Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Salut! Iulian este numele meu si m.am mutat de curand in cartier pe o Honda CBR F2 cu care nu sunt impreuna de f mult timp, acesta fiind al 2-lea an.Am observat ca va intalniti pe la rond la Lia Manoliu....daca nu deranjez (si ma ajutati cu niste informatii referitoare la zilele de intalnire si orele) as vrea sa ma alatur.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/page-5&do=findComment&comment=3455388 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate