Razorbladed Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 spuneti unde si i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 spuneti unde si i'm in poi sa s mai adune lume deocamdata am fi numa noi 2 cred.... c parere ai d rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 poi sa s mai adune lume deocamdata am fi numa noi 2 cred.... c parere ai d rond? si la noi tot doi estem....ce ziceti?facem o adunare zonala? ) topicul cu fundenari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 si la noi tot doi estem....ce ziceti?facem o adunare zonala? ) topicul cu fundenari ok... pana acu neam facut 4 poi da mey, asta e ideea , sa facem si noi astia din ptm si d prin zona o intalnire a noastra asa adunare zonala, cum ai zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ok... pana acu neam facut 4 poi da mey, asta e ideea , sa facem si noi astia din ptm si d prin zona o intalnire a noastra asa adunare zonala, cum ai zis pai draga fata, noi stam departe....ditai fundeniu trebuie trecut sa ajungem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 pai draga fata, noi stam departe....ditai fundeniu trebuie trecut sa ajungem acolo ahhhh poi credeam k sunteti d aci din zona..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ahhhh poi credeam k sunteti d aci din zona..... suntem de peste mari si tari taman din zona fundeni ma uitam si eu sa vad pe cine cunosc pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Seara buna la toti bikerii si bikeritele... Daca ma primiti..ma bag si eu..chiar daca nu is din pantelimon..da stau aproape...Faur....si mi-ar face placere sa vin la intalniri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 daps, iesim poate mai reusim sa strangem lume d aci din cartier.... imprejurimile, c parere aveti? iesim intro seara la un pahar ceva?? anuntativa si voi care ati vrea vezi, ti-am zis eu, e suficient sa se stranga doi, ca dup'aia se aduna lumea. daca stabiliti o intalnire, si e pe aproape, dati-mi si mie un semn sa vin... pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Seara buna la toti bikerii si bikeritele...Daca ma primiti..ma bag si eu..chiar daca nu is din pantelimon..da stau aproape...Faur....si mi-ar face placere sa vin la intalniri.. sigur k t primim dak vrei sa vi si noua near face placere sa vi asa k "tine aproape" sa vedem pana la urma cand stabilim o intalnire d genu vezi, ti-am zis eu, e suficient sa se stranga doi, ca dup'aia se aduna lumea. daca stabiliti o intalnire, si e pe aproape, dati-mi si mie un semn sa vin... pe jos hmm poi eu as zice vineri acum, p 23.05 sa incercam sa n intalnim.... pe la un 20:00 km asa k sa putem sa fim mai multi..... la rond ar fi ok? suntem de peste mari si tari taman din zona fundeni ma uitam si eu sa vad pe cine cunosc pe aici dak nu va e greu sa veniti, noi va asteptam cu ocazia asta va mai faceti si amici noi zic eu.....noi vrem sa n intalnim cei care stam prin zona ptm, da nu cred k e vro problema dak mai sunt doritori si din alte zone no sa va goneasca nimeni (scz ortografia, dar p net nu scriu corect ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 dak nu va e greu sa veniti, noi va asteptam cu ocazia asta va mai faceti si amici noi zic eu.....noi vrem sa n intalnim cei care stam prin zona ptm, da nu cred k e vro problema dak mai sunt doritori si din alte zone no sa va goneasca nimeni (scz ortografia, dar p net nu scriu corect ) nu ne e greu deloc la care rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 nu ne e greu delocla care rond? rondu d la maior coravu..... acolo langa stadionu lia manolia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Bun...si cam cand e intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Bun...si cam cand e intalnire? eu ma gandisem sa o facem vineri acu.... la un 20:00.... k sa ajunga toata lumea si nha.... sa nu fie prea cald afara si etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 .....noi vrem sa n intalnim cei care stam prin zona ptm, da nu cred k e vro problema dak mai sunt doritori si din alte zone nu...hai sa iti spun eu care e avantaju....stand in zona, poti sa lasi motoru acasa si sa mergi pe jos putin sa poti bea d-asta-s utile intrunirile astea intre cartieristi....mai o mana de ajutor la un motor, mai o bere, si nici nu te risti cu politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 hmm poi eu as zice vineri acum, p 23.05 sa incercam sa n intalnim.... pe la un 20:00 km asa k sa putem sa fim mai multi..... la rond ar fi ok? ok, i'm in. s-ar putea totusi sa mai intarzii ca nu stiu inca pana la ce ora lucrez. sper sa mai vina cineva fara motor ca sa am cu cine bea o berica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ok, i'm in. s-ar putea totusi sa mai intarzii ca nu stiu inca pana la ce ora lucrez.sper sa mai vina cineva fara motor ca sa am cu cine bea o berica. ok, ne vedem vineri acolo la 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ok, ne vedem vineri acolo la 20:00 super atunci..... deci ramane p maine..... eo zic sa n adunam chiar acolo langa rond k sa n vedem k lumea.... si dupaia vedem noi unde poposim..... e ok asa ? vin cu o moto rosie cu lamaitza la nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Maine la orele 20..la rond...... OK VIN cu un GPZ..alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 pai vineri vad ca o sa ploua si eu o sa lucrez pana la ora 20:00. duminica pe seara nu se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Putem iesi si in seara asta..daca vreti.. la o plimbare si un cico... astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 mie imi convine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 mas baga si eo.... da mie sa nu n prinda ploaia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 stabiliti unde si cand ca se face 23:59 pana ne urnim vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 la 8.30 la rond la stadion...? dati un nr de tel..sa ne sunam.. eu ma intitulez ALEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate