Ovy_d Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 pentru cei care au ramas marcati de vremea din weekendul trecut...cam asa se anunta vremea la ruse in weekendul asta http://www.accuweather.com/world-forecast....E9&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 bun bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Hai ca mai vorbim diseara la Rond ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 La ora si locul stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Adica? la cat diseara la Rond? Daca reusesc sa ma trezesc vin si eu diseara Editat Iulie 15, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Adica? la cat diseara la Rond? Dupa orele 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Dupa orele 20:00 danke schĂśn fĂźr bescheid, ich kĂźsse dich Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 danke schĂśn fĂźr bescheid, ich kĂźsse dich ce zici bre matale acolo in limbi straine ca yo nu stiu..ca am fost bolnav cand am fost mic :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Elenush, poate vii fara clatite!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Elenush, poate vii fara clatite!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Elenush, poate vii fara clatite!!!!! Avand in vedere cum mi-ai spus, nu aduc nimic...Oricum nu aduceam N-am timp pe bune, abia am intrat in casa, am ceva treaba si apoi somn ca pic ... Tu repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Elenush!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 ati stabilit ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Sambata in jur de ora 9, suntem in jur de 10 motoare, plecam de la rond in frunte cu Ravenita Mai stabilim zilele urmatoare si alte detalii. Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 da o sa vin si eu cu pasagera. de unde luam leva? si cam cate leva ne trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Cel mai important: pentru ca deja o sa fim multi de-ai nostri, nu o sa ne unim cu celalat grup, eventual o sa ne intalnim undeva in Giurgiu cu ei. Facem asta pentru ca riscam sa mergem anapoda, noi, de bine, de rau, am mai mers impreuna atat prin oras cat si prin afara, am mers si tare si incet, stim cam cum merge fiecare si ce are in cap. D'asta e mai bine sa mergem doar noi, astia ai nostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Cel mai important: pentru ca deja o sa fim multi de-ai nostri, nu o sa ne unim cu celalat grup, eventual o sa ne intalnim undeva in Giurgiu cu ei. Facem asta pentru ca riscam sa mergem anapoda, noi, de bine, de rau, am mai mers impreuna atat prin oras cat si prin afara, am mers si tare si incet, stim cam cum merge fiecare si ce are in cap. D'asta e mai bine sa mergem doar noi, astia ai nostri. dc nu plecam si noi mai devreme?? as ajungem pe la 9.00 la intruniream avea timp si o drumetie pana la veliko la bulgari nu vrea nimeni sa ramana peste noapte?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Pai man, daca plecam la 9, eu zic ca intr-o ora jumate suntem la bulgari. Deci o sa cam avem tot timpul din lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 In juma de ora nu cred dar intr o ora da. Eu sunt deschis la eventuale ture prin Bulgaria daca ne plictisim la intrunire. Habar n am cati leva o sa cumpar, am inteles ca e in jur de 2 lei un leva. Scria pe forum ca acolo accepta si lei si oricum e Ruse aproape si daca ne trebuiesc cumparam de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 eu cred ca o sa raman peste noapte la ei la cort. ieftin si eficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Da din Giurgiu va conduc eu, am fost de cateva ori si banuiesc ca stiu unde e intrunirea...Dar pana acolo raman ultima Eu zic sa plecam numai noi, asa e cel mai bine, restul detaliilor va hotarati voi. Leva putem schimba in Ruse, nu bag mana in foc ca accepta si lei la intrunire. Eu mai departe de Ruse nu ma bag ca nu mai am $ dar daca aveti chef chiar va recomand sa mergeti la Veliko, e frumos drumul si orasul. (Prima oara cand am mers acolo: /index.php?...233099&hl=) De ramas peste noapte eu nu raman ca mai am treaba in Bucuresti Editat Iulie 15, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 eu cred ca o sa raman peste noapte si ma duc si la veliko cred ca duminica sau vedem cum ne organizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 sau o putem combina cu /index.php?...20roca&st=0 asta chiar e aproape, ce zici revenitzo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Nice, loc de facut poze frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate