Metal Heart Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 ce mai stiti oameni buni de horia?? Nimic. Treci diseara pe la Rond sa mai stam la povestit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) dupa 8.30?? Editat August 27, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 dupa 8.30?? Poate si mai devreme, ca vad ca incepe sa se intunece la ora aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 pai pe la un 7.30 e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Horia.... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Horia.... :D N-avem! Dupa septembrie... incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 La multi ani pentru toti si toate care isi sarbatoresc ziua de nume azi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 La multi ani pentru toti si toate care isi sarbatoresc ziua de nume azi!!! Sfinții ierarhi: Alexandru, Ioan și Pavel cel Nou, Patriarhii Constantinopolului; Sf. Ierarh Varlaam, Mitropolitul Moldovei; Sf. Cuv. Ioan de la Râșca și Secu Slabutz, nici macar cruce n-au... astia-s sfinti d'aia mai soft, asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Slabutz, nici macar cruce n-au... astia-s sfinti d'aia mai soft, asa! Astia s Sfinti de weekend . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Astia s Sfinti de weekend . Dap, de prostit babele sa mearga la biserica si sa mai dea niste bani la popi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Tonight @ rond presents NUTLINE reloaded. zic bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Nu zici rau... dar vezi tu, diseara-i meciu'!!! La 21:00 incepe harmalaia! Mesaj completat Propun o noua locatie in locul Rondului, macar una provizorie. Stiu ca e banal, ca e la o aruncatura de bat de casa, dar, parca asa, la sfarsit de sezon as sta la gura cortului la povesti. Voi ce ziceti? /index.php?showtopic=419209 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Purcedem deci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 pe 19 ma duc la o nunta. vedem daca pot veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 pe 19 ma duc la o nunta. vedem daca pot veni Pai... pe 18 petrecem acolo, pe 19 te duci la nunta, chefuiesti, dansezi si dupa ce termini vii direct la intrunire cu cateva copane de pui si cateva sticle de vin. Eventual si domnisoara de onoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 ...Eventual si domnisoara de onoare Mi a placut cum ai gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=VuR9C-qpBiE incredibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) Auzi moncher, ia lasa tu ?ărpălăii si hai pe la Rond diseara sa bem o bere... Las mobra acasa si vin cu masina cu.. sofer. Te sfatuiesc sa faci la fel Il asteptam si p'ala de umbla brambura prin Voluntari. Editat Septembrie 2, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 vechi dar bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Na aici ceva funny... http://www.tare.ro/hughsnews/217691-fugi-d...-vezi-pe-strada Cele mai bune glume sunt glumele proaste facute bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Auzi moncher, ia lasa tu ?ărpălăii si hai pe la Rond diseara sa bem o bere... Las mobra acasa si vin cu masina cu.. sofer. Te sfatuiesc sa faci la fel Nu stiu bre sa vad ce planuri are fata pt mine ca vrea sa merem la un film,daca nu vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Nu stiu bre sa vad ce planuri are fata pt mine ca vrea sa merem la un film,daca nu vin si eu Pai, zi la ce film vreti sa mergeti, si veniti la rond, vi-l povestesc eu! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 o sa ajung si eu la rond cu jumara mea. dar dupa ce bag in mine Mesaj completat ce casca pizdoasa are claudiu. l-am vazut pe horia, e viu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 ce casca pizdoasa are claudiu. Daca ma tine la fel de mult ca Airohul, eu sunt mai mult decat multumit. Airohul il am din primavara lui 2007. l-am vazut pe Horia, e viu Ba, eu nu prea as zice... parea mai mult a leguma, ziceai ca a franat pe pietris, asa era de tras la fatza. =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 avand in vedere ca a costat atat de mult poate sa tina si mai putin =)) leguma ne leguma: traieste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate