Hofu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) A fost super-pasagera si se lasa bine pe curbe mai rar "rucsace" ca ea ... da nu a scos un cuvant )) P.S.: Sper ca nu m-am lasat prea rau in gaz :"> Editat Mai 25, 2008 de Hofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) A fost super-pasagera si se lasa bine pe curbe mai rar "rucsace" ca ea ... da nu a scos un cuvant ))P.S.: Sper ca nu m-am lasat prea rau in gaz :"> ashhhh acu s asteapta si replica mea??? nu d alta, da tre sa ma cam gandesc la una nu, stai lin... doar aveam senzatia k raman fara casca la un moment dat )))) da in rest a fo ok c mai conteaza gazu cand ai un asa pilot ??? ))) Editat Mai 25, 2008 de bikeritza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 frumoase fotografii, frumoasa plimbare, frumosi prieteni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 asa e.....si o sa mai vina..sper..iesiri de astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 sutem abia la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 corect ..... si alta data o so facem si mai lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 this could be the beginning of a beautiful friendship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 eheeeee...... asa sa speram ca o sa fie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 vreau si eu .... dc va mai fi loc in masina pt urmatoarea plimbare..... sau pasager. nu ma misc in spate, ma las super frum pe curbe frate nici o problema.....data viitoare anunta-te si gasim un mod sa te transportam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 super insa chiar nu stiam de iesire, nu am urmarit topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 locu d pasager d p R6-le albastru e luat )))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 O sa facem reclama mai multa la urmatoarea iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 nu subestima ptm`u ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 las ca te iau io ..jhon...pe batranica mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 super insa chiar nu stiam de iesire, nu am urmarit topicul. intinde antenele.... data aviatoare sa mergem intr-un loc mai izolat sa nu-i mai terorizam pe saracii oameni veniti "la odihna" roacari satanisti ce sunteti. violatori de babe. punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 asta a fo doar prima iesire , d incalzire asa.... din multele care o sa mai urmeze.... nui asa baieti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 las ca te iau io ..jhon...pe batranica mea reformuleaza.... ai nevasta, copil pe vine, e pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 mai sunt o gramda de motoretisti prin pantilimon pe care nu-i cunosc/cunoastem. deci, e loc de mai bine. astea fiind zise, ma duc sa dau mâța la o parte de pe perna si sa bag un somn, vorbim maine. noapte buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 sa nu se faca benzina 400 de mii ca nus cate iesiri o`m mai prinde noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 sa nu se faca benzina 400 de mii ca nus cate iesiri o`m mai prinde noi ) mergem la consum tata....in a 6-a la 50 km/h ... .senzatie majora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 nb... acelasi lucru il fac si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 va cam parasesc si eo p seara asta...... concluzia: super zi, super companie, super plimbare nb lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) da ))) sau o sa ne dam cu cbr de 125 NB Editat Mai 25, 2008 de Hofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Noapte buna Clau.. poate ne vedem maine la rond.. Ora o stabilim tot maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate