Metal Heart Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 si azi e vineri .. sa inteleg ca azi o sa ma sune vecinu sau cavaleru da? Vecinu' nu, ca vecinu pleaca la tzara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 8:30 Rond!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Bah, n-am mai ajuns aseara... am venit de la tzara pe la 10 si ceva si nu vedeam altceva in fata ochilor decat o bere rece si patul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 frumos la rond mai trec si eu pe acolo chiar daca mai aproape mi-ar fi titanul sv-urile albastre care m-au intampinat prima oara au sosit chiar cand am plecat aseara salutam din mers ca unii n-au stare ) asa e la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 frumos la rond mai trec si eu pe acolo chiar daca mai aproape mi-ar fi titanul sv-urile albastre care m-au intampinat prima oara au sosit chiar cand am plecat aseara salutam din mers ca unii n-au stare ) asa e la inceput te mai asteptam pe la rond! nici noi nu am stat mult, in 10 minute am plecat. ochii cat cepele si atentie la femeile de al volan si la taximetristi! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 te mai asteptam pe la rond! nici noi nu am stat mult, in 10 minute am plecat. ochii cat cepele si atentie la femeile de al volan si la taximetristi! bafta! ai utat sa dai sms.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 ochii cat cepele si atentie la femeile de al volan si la taximetristi! bafta! taximetristii nu-s pe gustul meu clar , dar la femei sunt atent mai mult la pedestre , dar aruncam un ochi si la soferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 ai utat sa dai sms.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Duminica mergem si noi la cursa de SuperMoto de pe AMCKart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Duminica mergem si noi la cursa de SuperMoto de pe AMCKart? da da da da da da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Duminica mergem si noi la cursa de SuperMoto de pe AMCKart? eu sunt la munte da da da da da da mama cat entuziasm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Pai Roxynel abia asteapta sa dea ochii cu mine sa-mi dea berile alea promise pentru ca: - i-am salvat ograda de la incendiu - i-am prins numarul la motor, cu sculele mele, evident - i-am dat lant de moto sa-si lege cascarabeta de gard Cum ma sa nu se bucure ca ma va intalni?!?!?! Fac pariu ca acum, cand citeste asta, se hlizeste mai rau ca englezii la corner! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Pai Roxynel abia asteapta sa dea ochii cu mine sa-mi dea berile alea promise pentru ca: - i-am salvat ograda de la incendiu - i-am prins numarul la motor, cu sculele mele, evident - i-am dat lant de moto sa-si lege cascarabeta de gard Cum ma sa nu se bucure ca ma va intalni?!?!?! Fac pariu ca acum, cand citeste asta, se hlizeste mai rau ca englezii la corner! o sa-ti faca si statuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 da ma recunosc .. he`s my hero si totusi s-ar putea sa nu ajung daaaar .. lasa vecine ca ne vedem vineri la rond si-ti dau atunci bere .. merge asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Pe la cat ne strangem maine seara cu semintele din dotare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Bah, eu nuj daca ajung... mai am de montat cacaturi acolo unde m-am mutat. Am incercat aseara sa le rezolv cu Cavaleru, dar se pare ca beonul a fost mai tare decat noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Bah, eu nuj daca ajung... mai am de montat cacaturi acolo unde m-am mutat. Am incercat aseara sa le rezolv cu Cavaleru, dar se pare ca beonul a fost mai tare decat noi. n-am avut sculele potrivite oricum am montat restul chestiilor eu nu va pot onora cu prezenta. plec haiduc sa cutreier tara Am facut si transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Am facut si transalpina Bravo. Si astia de la mine de la munca ziceau sa facem o ieseala ca-ntre colegi, tot pe la Obarsia Lotrului pe undeva. Deci sunt sanse mari sa o fac si eu vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Bravo. Si astia de la mine de la munca ziceau sa facem o ieseala ca-ntre colegi, tot pe la Obarsia Lotrului pe undeva. Deci sunt sanse mari sa o fac si eu vara asta cu motoru? nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 cu motoru? nu? De ce, acum mai are vreo importanta cu ce faci traseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 normal ca trebuie facut cu motoru.. !!! ca tu nu esti sofer .. esti motociclist... daca tin eu minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 De ce, acum mai are vreo importanta cu ce faci traseul? da, normal...... ce plm motociclist esti tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 ai utat sa dai sms.... nu am uitat ma...pur si simplu nu am dat pentru ca am trecut pe acolo si era decat subti si nu am stat decat 5 minute. nu avea rost! cum a fost pe transalpina? o sa merg si eu luna asta sau luna viitoare. Au terminat de asfaltat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 nu am uitat ma...pur si simplu nu am dat pentru ca am trecut pe acolo si era decat subti si nu am stat decat 5 minute. nu avea rost! cum a fost pe transalpina? o sa merg si eu luna asta sau luna viitoare. Au terminat de asfaltat? ba ai uitat .. mie imi lua mai putin de 5 min sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 nu am uitat ma...pur si simplu nu am dat pentru ca am trecut pe acolo si era decat subti si nu am stat decat 5 minute. nu avea rost! cum a fost pe transalpina? o sa merg si eu luna asta sau luna viitoare. Au terminat de asfaltat? ya si vezi, mai sunt portiuni neasfaltate dar drumul e ok. am vazut destui cu SS-uri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate