skorpion Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 (editat) Prezentari & Test Ride: Ronin 250 Yamaha TT 600 BMW G 650X BMW G 650 X Moto Guzzi 1200 Sport Yamaha YBR 250 Rewaco HS6 V-Twin Custom: Hundred Grand Old Timer: Puch 125T ATV: Kawasaki KFX 700 Vectrix Electric Magazin: Istorie: IJ (II) Util: Tehnica: Totul despre anvelope Tehnicus: Mini-service-ul de acasa Oferte piese, echipamente si accesorii Oferta Lunii: Rieju SMX 125 Bike Selector: BMW F 650 Sport: Off the record: Emanuel Gyenes Premierea sportivilor pe 2006 Dakar 2007 SUPLIMENT MOTOGP peste 30 de pagini cu piloti, echipe, constructori, circuite... Editat Ianuarie 30, 2007 de skorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 multumesc ca ati bagat "supliment motogp", ca tot zic eu de multa vreme ca mi-ar place ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 a aparut la chioscuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 a aparut la chioscuri ? eu am gasit-o ieri... UNDE ESTE POSTERUL ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Pe un ton neutru, spun urmatoarele: in articolul referitor la Yamaha TT, autorul folosea forumula "primii kilometrii". Desigur, este vorba despre "primii kilometri". A scrie kilometri cu doi de "i" este ca si cum ai scrie "cilindrii". As indrazni sa critic putin si osatura gramaticala a editorialului. In finalul acestuia, se afirma - redare aproximativa: "segmentul reprezentat de servicii (ateliere specializate) si piese de schimb vor fi singurele care vor inregistra o evolutie ascendenta". Intrucat ne referim la "segment", fara a mai consulta carti de gramatica si bazandu-ma pe amintiri scolare si logica, as spune ca este corect " segmentul reprezentat de etc...va fi singurul care va inregistra o eveolutie ascendenta". In formularea actuala se intelege ca...hmm...piesele vor fi cele care vor inregistra o evolutie ascendenta. Astept raspunsuri acide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 mie mi-a placut mult numarul asta! si suplimentul motogp a fost interesant, desi cu ceva greseli. de exemplu la pagina 15 sunt informat ca ktm concureaza doar la clasa 250cc ( ) si yamaha la 800, 250 si 125 (!!!) dar per total !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 da, sunt foarte multumit de supliment, mai ales pentru orele de difuzare ale curselor, sper sa ajung si eu la vreo 2 anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHADOW RIDER Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 RECLAMATIE: Am dat si eu anunt in numarul asta ca-mi vind motorul si l-au facut de saizeci de mii de kilometri in loc de sase mii. Data viitoare o sa scriu pe litere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) No one gives a @#$ about grammar these days! Asadar, cred ca o sa fie perfect normal cand o sa vedem urmatorul text: concurentii i-au startul in primii kilometrii ai curselor, calare pe monstri cu 5 cilindrii, numai au nevoie de carene bla bla bla. Editat Februarie 13, 2007 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 No one gives a @#$ about grammar these days! Asadar, cred ca o sa fie perfect normal cand o sa vedem urmatorul text: concurentii i-au startul in primii kilometrii ai curselor, calare pe monstri cu 5 cilindrii, numai au nevoie de carene bla bla bla. Cine are 5 cilindri? raspuns: NIMENI nici macar Honda au trecut si ei la V4 acum cu motoarele de 800 cmc. De aia nu mai cumpar ML prea multe info gresite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Stiu ca Honda a renuntat la cei cinci cilindri. Ala era un text dummy scris pentru placerea de a face diverse greseli. Consider subiectul inchis, am spus ce aveam de spus, nu mai insist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Numai eu nu am gasit poster in revista ? Am zis ca nu mai cumpar revista daca nu baga poster......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 hellooooooooo! revista asta a aparut in ianuarie sau cand? ca la chioscurile din zona asta zic ca n-a aparut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 @fanny...ti-o donez eu! inclusiv suplimentul MotoGP 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 sa-ti dau adresa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 that will do just fine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 nenea... ca sa trimiti revista prin posta, nu ca sa ma trezesc cu tine pe cap. lasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 E ok suplimentul MotoGP, dar posterul unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) nu are, mai, poster! e o discutie intreaga despre revista: a avea sau nu poster. probabil din cauza suplimentului nu e poster. ca sa nu coste revista foarte mult. Editat Februarie 21, 2007 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate