Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F


Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 20,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca ploua sau nu ploua o sa aflati la ora intalnirii (din ce am vazut la televizor, Busu a zis ca o sa fie o vreme superba maine, dar pe net spune ca de pe la 7-8 seara incepe sa ploua, so... cred ca e la noroc), insa din cate am auzit, Piata Constitutiei s-ar putea sa fie inchisa, fiindca e miting impotriva noului cod al muncii sau ceva de genul. nu stiu mai multe detalii, gen pana la ce ora (auzisem ca ar fi inchisa pana la ora 22, dar mi se pare o aberatie, cine dreq protesteaza pana la 10 seara? :laugh: ) deci daca va vedeti maine, interesati-va si de aspectul asta.

 

@ Basarab: maine ramane cum am stabilit? :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce ati stabilit ma voi maine ? Astia 2 mici combinatori ... gabarab si vlad.

 

Si da , de intalnire ziceam ca o facem miercuri, adica maine.... daca nu se poate in piata , ne vedem ori la alveola BGS de pe Bd. Unirii ori in Victoriei ... vedem noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vedem deseara cum ne vedem, posibil sa nu ajung.... m-au lucrat baietii la aparatoarea roata spate au fortat-o alaltaseara pana au rupt-o cu o tija .... futule muma-n .... m-am umplut de spume deja ...

Editat de berserk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Care-i rondul asta? Imi explica cineva?

 

daca vii dinspre unirea pe bv unirii intersectie cu mircea voda treci intesectia si mergi spre unirii cu nerva traian pe dreapta e o parcare maricica unde de obicei sta cate o masina de la BGS.

 

daca vii de-an doaselea vezi ca nu ai unde sa intorci ca nu e permis virajul la stanga acolo, intorci la unirii cu mircea voda si o iei inapoi spre nerva traian.

 

ca sa-ti fie mai usor ... uita-te aici sa-ti faci o idee http://www.salutbucuresti.ro/planoras/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ah .. la dodoashca aia :-)) gata stiu. Unde mai gasesti limuzine si alte chestii exotice... gen o barca la un moment dat :-))

 

acolo ... cateodata gasesti si negrii care cauta sa le mute da iau bataie de la aia de la bgs :laugh: gen:

 

"Surpriză de proporții pentru țiganii care au fost surprinÂşi în ultimele zile la furat de fier vechi: în loc să se aleagă cu dosar penal, aceÂştia au fost înregimentați de autorități într-un detaÂşament special, care va fi trimis în Japonia ca să dezmembreze Âşi să vândă la fier vechi centralele nucleare în care există riscul unor explozii.

Ion Feraru, un țigan cu peste 20 de ani de experiență în dezmembrări Âşi furt de fier vechi, a fost ales să conducă operațiunile din Japonia. „Împreună cu fi-miu, Flexu, am furat fier vechi de la combinatul Sidex, de la Cernavodă, de la Atelierele Grivița, de peste tot. ÂŞi nu am luat pur Âşi simplu fierul, ca amatorii, mai întâi l-am dezmebrat, ca să-l putem pune în căruțe. În două zile punem centrala la pământ Âşi o ducem la centrele de colectare a fierului vechi”, s-a lăudat Ion Feraru.

Nicolae Rugină, oficialul de la Ministerul Apărării care se va ocupa de trimiterea țiganilor în Japonia, spune că toate detaliile sunt puse la punct Âşi că de mâine țiganii vor intra în acțiune. „Ăiganii sunt deja la aeroport, azi vor decola spre Japonia, în timp ce căruțele lor sunt deja pe mare, pe un portavion de mare capacitate. Estimez că în două zile vor deveni eroii Japoniei. Hai, patru zile, în caz că japonezii nu vor fi de acord cu dezmembrarea centralelor Âşi țiganii vor fi nevoiți să lucreze neoficial, la adăpostul întunericului”, ne-a declarat acesta."

Editat de berserk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai nea Gixule, donsoara vroia un F4i sport, ca altfel ii recomandam ce am eu la semnatura.

 

Romeo am uitat de viespea ta :laugh: Inca poti sa-i faci oferta , pt ea ar fi un super deal chiar daca nu e i sport! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...