Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Nu le mai are :D

Aileea dar trebuie sa fii atenta cu ea prin trafic ca se arunca gagicile in calea ta, arunca cu flori, sutiene, o gasesti mazgalita cu tot felul de numere de telefon :smoke:

si mesaje de genul : Adidas te iubim ca ca tine nu gasim :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aileea, ti-o vand eu pe a mea! 4000 cu tot cu autograful meu in original :D

Mai bine o iei pe a mea O DAU CU 4000* DE EURO ! ! !

* plus inca 3 rate a cate 550 EURO/luna

Facem afacerea!? :smoke:)

Editat de antemiu
Link spre comentariu

Nu le mai are :D

Aileea dar trebuie sa fii atenta cu ea prin trafic ca se arunca gagicile in calea ta, arunca cu flori, sutiene, o gasesti mazgalita cu tot felul de numere de telefon :smoke:

si eu patesc la fel :D) sa vdm in primavara cum o sa fie cu rr-ul :D

Link spre comentariu

Nu fi porc...Bikeshop is the withness :D Iarna se vand greu motoarele...

Clar! Dar las' ca la primavara se dau mai scump :smoke:

Link spre comentariu

Mai bine o iei pe a mea O DAU CU 4000* DE EURO ! ! !

* plus inca 3 rate a cate 550 EURO/luna

Facem afacerea!? :D)

Ajung in Brasov de revelion. Daca vin doar cu cele 3 rate la mine...ma lasi sa o incerc? :smoke:

Link spre comentariu

O poza ceva!?

nu am apucat sa fac poze , ca mi-am montat parbrizu duminica seara pe la 8 jumate , 9 si nu-mi mai simteam mainile, si ieri dupa ce am scapat-o, iar nu am mai avut chef de poze. Oricum acum e un moto de strada semi racing :smoke:

Link spre comentariu

@gixxu

multumesc, vroiam sa-i explic, dar nu mai este cazul

@ovy

d'abea plecasem de la semafor, si faceam dreapta, deci iti dai seama ca nu aveam viteza. cand am luat dreapta a luat si mobra pozitia culcat :smoke:

eu nu am patit nimic, am ramas in picioare, dar ma oftic ca am julit-o iar :D

Link spre comentariu

simplu, pe linia de tramvai

Aia nu e scapat bre, oricine aluneca p-aia! Pare rau :D

Tu ar trebui sa stii cel mai bine...

Eu n-am scapat-o. Am derapat initial controlat ca deh, am fost "jmeker" si am sarit pe frane, iar apoi moto mi-a aratat ca nu-s asa "jmeker" cu dublu "jm" :D

In locul meu, cu mobra mea, in situatia limita si un pic speriat, nervos dupa o cearta (hands-free in casca) incheiata de nici macar un minut, erau sanse s-o patesti chiar si tu. Ehh, ce mai conteaza, sunt ok :D Am un mod mai tampit de a invata dar invat. Top speed de la cazatura aia : 90 kmh pe uscat si 5 grade. Sper sa raman calm si sa nu-i mai dau in goarna ca nu e nici cul, nici safe. Si mai nou am pentru ce trai :smoke:

Editat de shin
Link spre comentariu

Eu n-am scapat-o. Am derapat initial controlat ca deh, am fost "jmeker" si am sarit pe frane, iar apoi moto mi-a aratat ca nu-s asa "jmeker" cu dublu "jm" :D

In locul meu, cu mobra mea, in situatia limita si un pic speriat, nervos dupa o cearta (hands-free in casca) incheiata de nici macar un minut, erau sanse s-o patesti chiar si tu. Ehh, ce mai conteaza, sunt ok :D Am un mod mai tampit de a invata dar invat. Top speed de la cazatura aia : 90 kmh pe uscat si 5 grade. Sper sa raman calm si sa nu-i mai dau in goarna ca nu e nici cul, nici safe. Si mai nou am pentru ce trai :smoke:

deci oficial iti zic ca esti B O U. Daca nu te-ar mai manca in popo neatza atat de mult poate nu ai primi rosii in frunte... si btw tot scapat se cheama

Link spre comentariu

Dar la "experienta" ta ai ajuns deja sa te certi prin handsfree in timp ce ar trebui sa fi atent in alta parte?

Shinule,ce mi-s eu ,ce mi-esti tu,experienta tot 0 se cheama,dar eu spre deosebire de tine ,nu mai merg cu mobra pe vremea asta....

Apoi ,George a mai patit o chestie d-asta pe sina de tramvai ,dar atunci ,nu a "alunecat",cum zici tu. Ieri a fost o vreme de cacao ,asta a fost ,a plouat,a burnitat,a fost naspa..din acest motiv a si scapat-o.

Editat de alexutzza
Link spre comentariu

Alexutza, din 8 august am fost o luna fara motor. Dupa aia am mai lasat o singura zi moto : sambata asta ca am fost la ziua cuiva si am baut ... Crezi ca eu n-am prins destula ceata, burnita, polei si toate cele :D ? Nu spune ca suntem egali, pentru ca tu pe vremea asta ai moto in casa si experienta ta se limiteaza la mers pe soare pe cand ... (ca s-o dreg) la mine se adauga si cazut pe ploaie :smoke:

PS: nu vrui sa fiu rau, doar glumeam! Aroganta de mai sus e disimulata si nu reprezinta adevarata mea natura. Stiu ca e periculos ce fac, da' pana n-o fi gheata pe jos, cred ca se mai poate circula, cu grija.

Editat de shin
Link spre comentariu

Alexutza, din 8 august am fost o luna fara motor. Dupa aia am mai lasat o singura zi moto : sambata asta ca am fost la ziua cuiva si am baut ... Crezi ca eu n-am prins destula ceata, burnita, polei si toate cele :D ? Nu spune ca suntem egali, pentru ca tu pe vremea asta ai moto in casa si experienta ta se limiteaza la mers pe soare pe cand ... (ca s-o dreg) la mine se adauga si cazut pe ploaie :D

PS: nu vrui sa fiu rau, doar glumeam! Aroganta de mai sus e disimulata si nu reprezinta adevarata mea natura. Stiu ca e periculos ce fac, da' pana n-o fi gheata pe jos, cred ca se mai poate circula, cu grija.

:D , nu ca ii iau apararea lu' shinu, dar chiar nu ma puteam abtine....ma scuza-ti.... :smoke:

Editat de NeBuN@Ke
Link spre comentariu

...Aroganta de mai sus e disimulata si nu reprezinta adevarata mea natura.

Se pare ca asta este din moment ce nu te potolesti. Ti s-a spus in nenumarate randuri sa te opresti, dar tu iti pui ambitia si continui in nepasare sau RAUTATE, AROGANTA disimulata....

Cred ca ar fi cazul sa incetezi.

Link spre comentariu