Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu te supara pe mine dar eu auzisem ca in '93 se facea F2 :huh:

PS: cat e scarita dreapta-spate :cheers: ? De maneta ambreiaj si frana fata nu as intreba

ca am vazut un trend in a costa o grama cand ele sunt 70 lei noi la mymoto B)

Daca faci exceptie de la regula, zi si la astea un pret :unsure:

Editat de shin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva care este codul LOUIS pentru STOP CU LEDURI pt F4i?

Am vazut montat pe unelele F4i, deci exista.

In catalog apare numai asta 10033318 insa e specificat doar pt anii 99-00 si a mea e 05. La ochi pare la fel, dar nu vreau sa risc.

Editat de nice_sun_man
Link spre comentariu

Stie cineva care este codul LOUIS pentru STOP CU LEDURI pt F4i?

Am vazut montat pe unelele F4i, deci exista.

In catalog apare numai asta 10033318 insa e specificat doar pt anii 99-00 si a mea e 05. La ochi pare la fel, dar nu vreau sa risc.

parerea mea e ca asta e de F4 normal la cum arata si din cate am inteles nu se potriveste si la F4i. La mine e exact invers...am un F4 si am vrut un stop de F4i si peste tot pe unde am citit scria ca nu se potriveste. E bine ca m-ai luminat cu codul ala ca nu vazusem stop pe leduri pt. F4 :unsure:

Link spre comentariu

parerea mea e ca asta e de F4 normal la cum arata si din cate am inteles nu se potriveste si la F4i. La mine e exact invers...am un F4 si am vrut un stop de F4i si peste tot pe unde am citit scria ca nu se potriveste. E bine ca m-ai luminat cu codul ala ca nu vazusem stop pe leduri pt. F4 :cheers:

Pai zi si mie de unde iau de F4i :unsure:

Link spre comentariu

ne-am dus pana in otopeni la bikers si am stat la o palavra batraneste asa... desigur ca eram cu capul in nori si am ratat intrarea in bikers si cand m-am luminat eram deja la prisma :P :) am plecat pe la 12 noaptea din bikers si la intoarcere am venit pe pipera - andronache - colentina. gsxristii n-au mai ajuns pana am plecat noi. s-au dat prin afara bucurestiului pe la pantelimon.

nu ne-am plimbat prin pantelimon,am fost pe A2 pana la primul pod,dupa care ne-am oprit la ursu..noi astia..gixxeristii :cheers:

Link spre comentariu

Pai zi si mie de unde iau de F4i :)

habar n-am ....incearca si tu pe la baietii care dezmembreaza motociclete. Eu gasisem la un prieten, dar am vb ieri cu el si mi-a zis ca l-a vandut.

Link spre comentariu

Arhimede, eu deabia acum am vazut blogu` tau. Foarte tare frate! Mi-a dat si o lacrima cand am vazut foto "arta cu a lu Xcite" si mi-am adus aminte cum arata micutza inainte si cum e acum ... Dar las`, ca are tati grija de ea .... si o sa arate chiar si mai bine ca inainte!

Link spre comentariu

Am bifat si Biker's Otopeni... :P

Cu Alecs si Alexutzza...era si Adidasu prin preajma... :cheers:

Cum ti-a placut acolo? :)

Link spre comentariu

In cazul in care da Dumnezeu sa-mi ajunga cizmele saptamana asta, vineri iarasi la AmcKart. Care vreti esteti bine veniti. :P

Eu iar lucrez,asa ca pass :)

Link spre comentariu

No fucking way Jose!

Oricum vremea e nesigura asa ca asteptam prognoza de joi, ca cea de azi suna naspa. Ploi, vant.

Am vorbit si cu Arhimede la tembelefon si poate mergem sambata de dimineata, la 10:00 cel tarziu sa fim acolo sa intram macar de 2 ori pe circuit. In felul asta poate ne strangem mai multi si mergem in gasca. Poate fi considerata si asta o mica plimbare. :)

Link spre comentariu

No fucking way Jose!

Oricum vremea e nesigura asa ca asteptam prognoza de joi, ca cea de azi suna naspa. Ploi, vant.

Am vorbit si cu Arhimede la tembelefon si poate mergem sambata de dimineata, la 10:00 cel tarziu sa fim acolo sa intram macar de 2 ori pe circuit. In felul asta poate ne strangem mai multi si mergem in gasca. Poate fi considerata si asta o mica plimbare. :P

Eu sambata si duminica sunt pe drum...Bucuresti-Petrosani-Piatra Neamt-BUcuresti...pe cel mai virajat traseu cu putinta :)

Link spre comentariu

Eu sambata si duminica sunt pe drum...Bucuresti-Petrosani-Piatra Neamt-BUcuresti...pe cel mai virajat traseu cu putinta :P

Mda. Am uitat ca tu si Laurentiu o s-o luati de nebuni la drum...

Invitatia oricum ramane si pentru ceilalti.

Totul depinde de vreme... si de noroc (daca dimineata mai ai mobra la locul ei :) ).

La mine mai e si problema cu cizmele, dar si asa tot merg macar sa ma plimb, sa casc gura si sa fac poze. :cheers:

Link spre comentariu

Mda. Am uitat ca tu si Laurentiu o s-o luati de nebuni la drum...

Invitatia oricum ramane si pentru ceilalti.

Totul depinde de vreme... si de noroc (daca dimineata mai ai mobra la locul ei :cheers: ).

La mine mai e si problema cu cizmele, dar si asa tot merg macar sa ma plimb, sa casc gura si sa fac poze. :)

da da da :) amkart :P jenunkii pe gios :blink: cand mergem?

Editat de adrenaline_hunter
Link spre comentariu