Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Asa e, 12 mii scrie in carte, sincer nu stiu de ce lumea, inclusiv eu il schimbam la 4-5 mii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asa e, 12 mii scrie in carte, sincer nu stiu de ce lumea, inclusiv eu il schimbam la 4-5 mii.

Din cauza folclorului :unsure: Cica da bine cand o vinzi "ulei schimbat la maxim 3000 km" :polite:

Sincer am mers 8000 km cu fostul ulei si n-am avut nici o buba :crack: In momentul asta am un ulei sintetic Microl Petronas 15w50 cu care am trecut de 3500 km si inca se comporta f decent ;) Un schimb de ulei m-a costat fix 1,4 mil lei :D

Link spre comentariu

Eu am 5000 cu Castrol Power 1 Racing, sintetic si cam da semne de oboseala.

Link spre comentariu

Pai dintre Castrol si Motul asta mi-a fost recomandat de cineva care chiar stie ce vorbeste. Nu stiu cum e cu marketingul dar pana acum s-a comportat impecabil. Dupa 5000 la mine si Motulul parca oboseste. Se simte in mersul motoretei plus ca nu mai bag calumea in a 2-a..ori oi fi eu bou in tenisi :polite:

Si sa ma c.ac in ele placute de frana. Dupa 5000, ca atat am facut cu ea, is varza Brembo-urile pe fata si Braking-urile de pe spate. Dupa ce le schimb, gata, nu mai franez :unsure:

Editat de adidas
Link spre comentariu

Pai dintre Castrol si Motul asta mi-a fost recomandat de cineva care chiar stie ce vorbeste. Nu stiu cum e cu marketingul dar pana acum s-a comportat impecabil. Dupa 5000 la mine si Motulul parca oboseste. Se simte in mersul motoretei plus ca nu mai bag calumea in a 2-a..ori oi fi eu bou in tenisi :polite:

Si sa ma c.ac in ele placute de frana. Dupa 5000, ca atat am facut cu ea, is varza Brembo-urile pe fata si Braking-urile de pe spate. Dupa ce le schimb, gata, nu mai franez :unsure:

Eu ti-am zis sa o lasi mai moale cu franatul. Ce atata frana? Dauneaza .... dupa cum vezi. Gaz taticu, acolo e baza :crack:

Link spre comentariu

Spre rusinea mea nu stiu nici un pic de mecanica la moto, defapt nici la masini, urmeaza sa imi schimb cauciucul pe spate saptamana ce vine si as vrea sa stiu pasii de urmat pt a da roata spate jos.

Mentionez ca am si cric central(cbr f4)

Multumesc ! :unsure:

Link spre comentariu

Spre rusinea mea nu stiu nici un pic de mecanica la moto, defapt nici la masini, urmeaza sa imi schimb cauciucul pe spate saptamana ce vine si as vrea sa stiu pasii de urmat pt a da roata spate jos.

Mentionez ca am si cric central(cbr f4)

Multumesc ! :unsure:

Mergi la un service cu ea. Nu e asa simplu de schimbat ca la masina.

P.S.: Care iese weekendu` asta la plimbari ? Da-ti un semn.

Link spre comentariu

Mergi la un service cu ea. Nu e asa simplu de schimbat ca la masina.

P.S.: Care iese weekendu` asta la plimbari ? Da-ti un semn.

Gata s-a reparat micuta? Vezi ca Gixxx vroia sa iasa la o plimbare pe la Siriu . Io astazi plec din buc si ma intorc maine, cu masina :unsure:( .

Link spre comentariu

Gata s-a reparat micuta? Vezi ca Gixxx vroia sa iasa la o plimbare pe la Siriu . Io astazi plec din buc si ma intorc maine, cu masina :unsure:( .

Cand maine ? Ca si maine e de plimbare. :polite:

Link spre comentariu

Nu prea depinde de mine! dar daca ajung in timp util ne auzim la tel. HAVE FUN !!!! si grija mare ca pe mine era sa ma muceasca unul joi !!!!

Zilnic gasesti cate unu din asta.

Link spre comentariu

Duminica bagam un Siriu...? :unsure: Program lejer,excursie de buget...

Ap 450 km,costuri de ap 150 lei :polite:

Suna tentant, pe la Siriu - Cheia vroiam sa ajung si eu. Care e viteza excursiei in localitati si inafara?

Link spre comentariu

@ ecko: ca sa intaresc spusele colegului excitat... nu are sens sa risti mai ales daca nu te pricepi ... si cei care se pricep in genere fac treaba asta la service

Link spre comentariu

@ ecko: ca sa intaresc spusele colegului excitat... nu are sens sa risti mai ales daca nu te pricepi ... si cei care se pricep in genere fac treaba asta la service

Pai... la orice service si/sau numai de moto? service-uri auto sunt pe la noi, pe o raza de 50 km, insa doar moto nu prea...

Se pricep si mecanicii ceilalti de la auto?

Link spre comentariu

Pai... la orice service si/sau numai de moto? service-uri auto sunt pe la noi, pe o raza de 50 km, insa doar moto nu prea...

Se pricep si mecanicii ceilalti de la auto?

pai ideea este ca se da jos roata spate la care tre sa reaseze lantul placute tot...deci clar nu se pricep cei de la auto..trebuie sa cauti moto

Link spre comentariu

daca se face drum de 200 - 300 km dus-intors, ma bag si eu.

Si eu ma bag maine la o plimbare de genu daca e ....

@alx31 : sa imi dai si mie nr tau de tel ca nu il am .

Mesaj completat

Care iese azi la o plimbare sau la un Amckart?

Link spre comentariu

Pai ideea e ca eu nu "ma dau", ca nu am avut ocazia pana acum sa intru pe amckart pt ca imi lipseau ghenuncherele. Si acum ca mi-am scos motoru din service si am si cu ce sa ma dau ... nu am cu cine .

Clasic , nu ?

Link spre comentariu

Pai ideea e ca eu nu "ma dau", ca nu am avut ocazia pana acum sa intru pe amckart pt ca imi lipseau ghenuncherele. Si acum ca mi-am scos motoru din service si am si cu ce sa ma dau ... nu am cu cine .

Clasic , nu ?

:unsure: Evident! Daca nu ramaneam in pana de cash bagam un Brasov macar :polite: Daca e ceva vb la tel

Link spre comentariu

Pai ideea e ca eu nu \"ma dau\", ca nu am avut ocazia pana acum sa intru pe amckart pt ca imi lipseau ghenuncherele. Si acum ca mi-am scos motoru din service si am si cu ce sa ma dau ... nu am cu cine .

Clasic , nu ?

Iti dau eu genunchiere :D

Evident! Daca nu ramaneam in pana de cash bagam un Brasov macar :crack: Daca e ceva vb la tel

Hai bre lasa Brasov, hai pe Amkart...va fac poze... :unsure: Vreau sa vad si eu cum e si cum se dau oamenii ;)

le: imi vine sa ma sui pe pereti de plictiseala, nu va inchipuiti cum e fara motor de 3 zile...intru in sevraj curand :polite: offf abia astept sa imi gasesc ce vreau.

Editat de ravenitza
Link spre comentariu

xcitule eu ma bag la un amkart :crack: se mai gasesc amatori?

Mesaj completat

offf abia astept sa imi gasesc ce vreau.

ti-ai vandut motorul? :unsure: pai si ce vrei sa iti iei :polite:

Link spre comentariu

wow buna treaba, pai bafta la cautari si sa faci cea mai buna alegere. :unsure:

XCITULEEEEEEEEEEEEE!!! unde esti? :crack: zi facem amkartul ala sau nu? :polite:

Editat de alx31
Link spre comentariu