Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

SHOC: m-am combinat!

Specie: Honda

Subspecie: CBR600RR

Sex: masculin

Anul nasterii: 2003

Nume de cod: Baiatu'

Nu e cea mai reusita poza, mai multe va aratam live.

Ai luat motorul lui Alex?! :angry: Bv,departe era... :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc tuturor pentru urari! :angry:

Pana acum era fetita

Mie nu-mi plac fetele :hurt:)

Da'...ce culoare are?

Alb. Simplu. Ma gandesc la niste modificari dar ramane de vazut.

O intrebare personala...how much?. MS mult!

3000 EUR

Ai luat motorul lui Alex?! :laugh: Bv,departe era... :P

Eu il vreau de asta vara dar Alex s-a tot sucit pina l-am facut cu nervii si in sfarsit s-a impiedicat :)))

Link spre comentariu

bv pushuuu :angry: e tare rau d tot.sa il stapanesti sanatoasa. :)

Mesaj completat

cu ST-urile poate :laugh:

evident. :hurt: so...vine cineva diseara?

Editat de adrenaline_hunter
Link spre comentariu

Felicitatiuni Pushu. Arata foarte fain alb mai ales pentru fete. More pics are required!

Ploua si e urit cu spume... munti de zapada... gheata netopita etc... nu-i de iesit cu astea mari... Astia iar baga coduri colorate cica... :laugh:

da stiu cum e.merg zilnic cu ea.nu e asa panik.oricum care vreti sa veniti eu o sa fiu pe la un 7:30 in parcare.uitati-va dupa o cashcarabeta mica si alba,EZT la nr. :angry:

Link spre comentariu

Multumesc Zaelu!!!

@Forje: multumesc de urari si ma bucur c-ai aparut! Te pup!!

@Gixu: divortzezi de frigider? te-a prins microbul coclaului, huh?

1.Gixu divorteaza?? :laugh:

2.Cine e Alex?

Felicitari pt RRrrrrrrrrrrr-ica :hurt:!!!! E bestiala!! sa dea Domnul sa te poarte pe toate drumurile fara incidente :angry:

Link spre comentariu

Nu,nu divortez(sac) dar e iarna si parca pana la vara m-as intoarce la o Honda,un enduro ar fi ceva nou! :hurt:

Sa-l stapanesti sanatoasa Claudia, e misto si l-ai luat la super bani. Ti-a dat si burlanu' ala de toba? :angry: O sa te auzim cand pleci de acasa...

Alexutza ,Alex e un el care repara o ea sau mai multe! Dai un tel poate ti-o repara si pe a ta! :laugh:

Mesaj completat

Acum o constatare: 2008 a fost anul 600F-urilor

2009 a fost anul Fireblade-urilor

2010 e anul 600rr? :)

Link spre comentariu

Felicitari Pushu, nu-ti mai place F ai sarit la RR, de ..... asta da afacere pe criza.

Care a schimbat mai de curand garniturile de la pistoanele de la etrier (fata sau spate nu conteaza) in engleza apar ca (PISTON SEAL si DUST SEAL) ? In manualul de reparatii mai zice ceva si de JOINT SEAL. De unde le-a luat si la ce pret ?

Vreau sa desfac etrierii sa curat cum trebuie pistoanele, pt ca asta vara mi-a ramas infranata si din curatarea cu spay de frana s-a mai eliberat putin, dar tot nu merg unifor si in acelas timp pistoanele (unu iese mai mult , altu se retrage mai putin...)

Eu am gasit ceva pe net, cel mai ieftin ca find vreo 8 euro garniturile pt 1 piston, si cum imi trebuie pt 8 pistoane fata si 1 piston spate, ma duce cam mult ( vreo 72 euro ), doar pt niste amarate de garnituri. Mi se pare extraordinar mult.

Astept pareri ...

Link spre comentariu

Iarna asta m-a batut gandu sa-i dau curs unui vis mai vechi(din copilarie) si sa-mi fac pt la vara un bobber.

Am gasit inclusiv motorul pe care l-as fi folosit drept baza,un Dragstar 1100 , dar mi-a trecut! :laugh: :angry:

Link spre comentariu

@ Alexutzza: Multumesc fata! Alex e mecanicul meu (Monsters Garage, Giulesti). E prieten bun cu Adidas, daca ai nevoie de recomandari :angry:

@ Alter Ego: Multumesc!

@Gixu: Am luat-o cu TOT ce avea pe ea :laugh:

@ YipMan44: Multumesc! Este pretul pe care am fost eu dispusa sa-l dau pe o mobra. Cat despre criza ... azi s-a dat un RR 2008 usor tavalit cu 4200EURO (!!!!!)

Link spre comentariu

@ Alexutzza: Multumesc fata! Alex e mecanicul meu (Monsters Garage, Giulesti). E prieten bun cu Adidas, daca ai nevoie de recomandari :hurt:

@Gixu: Am luat-o cu TOT ce avea pe ea :P

@ YipMan44: Multumesc! Este pretul pe care am fost eu dispusa sa-l dau pe o mobra. Cat despre criza ... azi s-a dat un RR 2008 usor tavalit cu 4200EURO (!!!!!)

Ala albastru de pe pro-bike? Misto mobra,daca vb de aceiasi persoana, mobra a fost scapata la Ursu in parcare de dom'soara de la ghidon care s-a dat jos si a uitat sa puna...cricul! :angry:

Mesaj completat

Apropo de criza si preturile ce apar in timpul ei, my personal dream baic VTR Sp1 la 3000 eu! :laugh: In stilul asta mai imi fac un credit la banca! :)))))

Link spre comentariu

@ Alexutzza: Multumesc fata! Alex e mecanicul meu (Monsters Garage, Giulesti). E prieten bun cu Adidas, daca ai nevoie de recomandari :laugh:

@Gixu: Am luat-o cu TOT ce avea pe ea :)

Il stiu pe Alex,dar prefer sa nu ma duc la el :hurt:

Oricum ,sa-l stapanesti sanatoasa, faina rau :P

Mesaj completat

Alexutza ,Alex e un el care repara o ea sau mai multe! Dai un tel poate ti-o repara si pe a ta!

Nu,multumesc :angry:

Link spre comentariu

bv pushu, sa-l stapansesti sanantoasa !! cu asta sa nu te mai iei dupa gixxu :angry:

gixxxule stiu si eu un vtr sp1 bun rau si cu multe chestii aftermarket pe el, daca te hotarasti sa imi zici sa te pun in legatura.

Link spre comentariu

bv pushu, sa-l stapansesti sanantoasa !! cu asta sa nu te mai iei dupa gixxu :laugh:

gixxxule stiu si eu un vtr sp1 bun rau si cu multe chestii aftermarket pe el, daca te hotarasti sa imi zici sa te pun in legatura.

Sa dau Ducati-ul si vb. :hurt: Pana nu-l dau n-am bani... :angry:

Link spre comentariu

Bineee Pushulee!!!

Sa va stapaniti reciproc sanatosi (tu si "baiatu") , arata foarte tare motoru. Abia astept sa il vad si sa il aud .... HAI ODATA CU VREMEA AIA BUNA FU.... MAMA EI DE VREME !

Link spre comentariu

bv pushu, sa-l stapansesti sanantoasa !! cu asta sa nu te mai iei dupa gixxu :laugh:

Multumesc! Cu asta se ia Gixu dupa mine :angry:

Bineee Pushulee!!!

Sa va stapaniti reciproc sanatosi (tu si "baiatu") , arata foarte tare motoru. Abia astept sa il vad si sa il aud .... HAI ODATA CU VREMEA AIA BUNA FU.... MAMA EI DE VREME !

Sar'naaaaaaa!

Link spre comentariu

Te-ai dus cu masina? Ca mie mi-e greu sa cred ca exista stradute in Bucuresti care nu sint pline de valuri de zapada... Sau stai la bulevard :) ?

sincer... :laugh: am gumele d iarna fff bune :angry: kair nu am probleme cu cashcarabeta iarna asta :hurt:

Link spre comentariu