stevendor07 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 salutare oameni buni.... am si yo o problema.....are cineva pe acasa...prin garaj.... nush....un motor de mobra...in stare de functionare sau nu......platesc....ast oferte...ID stevendor07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Donez`semnalizatorul din fotografie,perechea lui probabil o vind cei care au furat-o. tel.0721658700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 aveti cumva un cablu de kilometraj de ij jupiter 3...dau banii pe el??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Salutare, imi pare rau ca am pierdut carburatorul de jawa250... ata ete, donez doua corpuri de carburator de 175, nu sunt complete, corpurile sunt bune, unu este carpit in poponeata unu are sertaras fara ac fara arc au capace si poate dau si plutitor, cine are nevoie sa ceara. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 hai noroc .. care are pe akasa ratacita o comanda de acceleratie tip monsor .. ceva de la un minsk , sau nush probabil ca scooterele astea mai au asa ceva ... contact dark_war18@yahoo.com sau lasa'ti un pm .. sau 0724003861 ... multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 hai noroc .. care are pe akasa ratacita o comanda de acceleratie tip monsor .. ceva de la un minsk , sau nush probabil ca scooterele astea mai au asa ceva ... contact dark_war18@yahoo.com sau lasa'ti un pm .. sau 0724003861 ... multumesc anticipat am eu dar nu cred ca merge pe vitezane din astea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Are cineva o prelata moto in Bucuresti pe care vrea sa o doneze?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Are cineva o prelata moto in Bucuresti pe care vrea sa o doneze?? ARE PE LOUIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 ma omenilor postati aici numa daca aveti de donat ... daca cereti faceto in doba la cereri ca i tot o harababura...serios bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 gabitzu mai ai cauciucurile de mobra 1 pereche mi-ar trebui si shaua ai de mobra !!!! mz dami rasp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 mi-ar trebui saua de la cross dak mai o ai mai dami un pm numa bine salutari din cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 sal avetzi kreva un cablu de vitezometru cu melc (poate si vitezometrul k e km varza al meu) si un cablu de frana fatza pt mobra? --- Mesaj completat în 07 Aug 2007 20:35 -------------sal avetzi kreva un cablu de vitezometru cu melc (poate si vitezometrul k e km varza al meu) si un cablu de frana fatza pt mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 aveti idee de avans centrifugal de M63 ? ... am nevoie de partea aceea metalica, arculetzul e intreg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpi Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) salutari!!1 donez o roata de de mobra cu cauciuc, ax, si tamburi, un cilindru perfect de jawa de 250 intr-un piston, si o janta de planeta 5 ca noua ....e nikelata:D postati dak aveti nevoie de ele:! PS: scuzati..... e postul lui axi.......sunt pe forum de pe calc lui, k nu am net ...scz axi:D Editat August 8, 2007 de cpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 iau eu piesele de mobra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) Am un motor de ij festival intreg, ii lipseste tija pt schimbarea vitezelor si carburatorul, il donez intreg sau pe bucati ... preferabil in zona, PM sau pe mess thunderbyte_05 Numa bine Editat August 18, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 salutari!!1 donez o roata de de mobra cu cauciuc, ax, si tamburi, un cilindru perfect de jawa de 250 intr-un piston, si o janta de planeta 5 ca noua ....e nikelata:D postati dak aveti nevoie de ele:! PS: scuzati..... e postul lui axi.......sunt pe forum de pe calc lui, k nu am net ...scz axi:D deci ,Axi...sa inteleg ca nici cilindrul ala de jawa250 nu se potriveste la motoru meu de 125.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 salutari!!1 donez o roata de de mobra cu cauciuc, ax, si tamburi, un cilindru perfect de jawa de 250 intr-un piston, si o janta de planeta 5 ca noua ....e nikelata:D postati dak aveti nevoie de ele:! PS: scuzati..... e postul lui axi.......sunt pe forum de pe calc lui, k nu am net ...scz axi:D janta de p5.. o mai ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 fratilor am nevoie de o bascula de jupiter 3, de un ghidon de festival si un far cu ceas pe el......noisedsilence@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 fratilor am nevoie de o bascula de jupiter 3, de un ghidon de festival si un far cu ceas pe el......noisedsilence@yahoo.com Am eu ... te-am bagat deja in lista pe mess, vb acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 care are pe akasa ceva piese de hoinar ratacite prin garaj .. sau trusa de scule ??? am mare nevoie .. am nationala pe 24 si nu am motor (ca s-a spart de la compresie si din cauza neatentiei dobitocului aluia care l-a preparat <adik eu> .. imi mai trebuie si un carb de la ceva mai mare de preferat de cz 175/250 sau minsk ! --- Mesaj completat în 07 Sep 2007 18:16 -------------cilindru si chiulasa de hoinar .???? cineva ? . multumesc anticipat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 am de dat un amortizor spate de CZ. Stiu ca se potriveste la cele de dupa '70 dar cred ca merge si la cele din '60. daca intereseaza pe cineva, dati PM si va pot face si poze. este nou, numai ca a stat in ploaie si are nevoie de un simering nou si ulei(implica desfacerea amortizorului). Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 are careva piese de jawa 350 ,a mea e in restaurare de la cauciucuri la bord chiar si un bord de ij ,,cred ca ar arata bine intre turometru si vitezometru la jevut,a mea ,ev un caucuc spate ,, am si niste planuri sa-i maresc rezervorul sau sa-i pun unul mai mare ,si chiar niste tobe , mar ajuma multam fain,, toata stima!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 am nevoie de un senzor de scanteie de minsk/voschod... ofer bere, bani, strangeri de mana sau doar un multumesc... depinde ce doreste donatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 am de dat o pereche de amortizoare de nipru au fost e al meu dar le-am schimbat ca mi se pareau prea moi dar nu curg sau ceva de genul asta ...... care vine sa le ia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate