cristian78 Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 Salut.... Motor de japoneza pe jawa.... Am citit pe aici pe undeva ca se poate asa ceva . Puteti sa-mi spuneti, cei care ati auzit sau ati facut asa ceva, care motor ar fi mai potrivit pentru asa ceva ??? Aspectul legal care ar fi ??? Merci ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 Yamaha XS 400! Aspectul legal:dupa spaga la RAR! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 Yamaha XS 400!Aspectul legal:dupa spaga la RAR! Bafta! esti militian spagar..deci parerea ta conteaza mai putzin sa revenim la subiect ..in botosani este o jawa cu motor de suzuki de 250 de super bike parca , 6 trepte...arata si merge bine dar ai mult de munca pana adaptezi motorul la cadru..tre sa faci o adaptare ca sa iti pui lantul pe partea stanga a motocicletei...iar la rar se face recarosare parca motocicleta de care iti spuneam este a intructorului auto-moto Nelu Hutu...iar din cate imi spunea el cand l-am intrebat de viteza maxima , mi-a zis ca nu a putut sa ii dea cat mergea motorul pt ca jnu il ajuta ciclistica motocicletei ..cadrul si tot ce tine de ciclistica nu il ajuta deloc la mai mult de 140km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 La ijuri se monteaza de producator in mama Rusia si motoare de Suzuki GS 500, motoare de altfel super-fiabile! Eu am vrut sa-mi pun la Planeta, da ma costa 400 de euroi motorul si era o cazatura, plus ca trebuia sa schimb si bascula cu roata spate si nu se mai pupa cu aia fata! Sergiu, am vrut sa-ti raspund pe PM, dar m-am lasat pagubas pentru ca oricum nu intelegi, ignoranta te caracterizeaza!Nu stii sa faci diferenta intre un post la caterinca si unul serios! O sa avem noi timp sa lamurim si unele aspecte, dar rabdare monser, rabdare! Apropo, nu te duci sa te mai certi cu Mihai? Eu te simpatizez pentru unele posturi, dar ai grija ca te mai bagi uneori in seama aiurea si invectivele care mi-au fost adresate nu-ti fac cinste! Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Ati auzit de noua Jawa cu motor Rotax (650 4T.monocil,50CP)? Cadru e acelasi cred si acelasi motor mai e folosit si pe BMW F650GS si Aprilia echivalenta.Asta ar merge pus .Dar unde s-ar gasi un motor ca asta?Si la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Nu prea vad cum inghesui un 650 in cadrul de Jawa, in plus toata "bicicleta"nu rezista la puterea aia ....cadru, frane, latimea cauciucurilor etc Am vazut de curand in drum spre Brasov un cadru de japo cu motor de JAWA TS!!!!! Modificarea asta chiar ca nu o inteleg Adica nu are alta logica decat dpdv financiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Jawa 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Dupa cum se observa e alt cadru si un disc imens pe roata fata Rezervorul asta se folosea prin anii '60 pe jawe "California" Designul e de toata jena, degeaba vor ei sa-i dea aspect de cruiser, arata ca porcu' Nici macar pretul nu e o scuza, presupun ca l-au scos la o carutza de bani( de ex pe clasicul 350 cc in 2 t cer 3000+ eur in magazin.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 am un prieten care are motor de cb 200 are fiabilitate dar n-are puterea jawei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 jawa de 650 ... e cu totul alt cadru pe ala de de 350 poti pune motoare intre 250 si 500 cmc dar nu mai puternice de 35 de cp la RAR ... e cam frecush ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 poti schimba motorul, dar tre' sa gasesti ceva asemanator ca greutate si dupa aia adaptarea pe cadru se face relativ usor... Cu RAR-ul problema este ca te lasa, dar trebuie sa faci omologare individuala... la motoare nu merge cu recarosare, si te costa cam de trei ori cat nu face... dar pastreaza motorul din acte, chinuie-te sa nu faci modificari, si cand ai de mers la RAR il scoti din dulap si il pui pe motocicleta. Simplu, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate