artboy Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Vreau sa-mi iau in primavara o motocicleta pt. off-road si am doua optiuni principale: Honda XR400R si Honda CRF450R. M-am intreresat in legatura cu subiectul asta, dar as mai avea doua intrebari pentru cei care se pricep: 1. Care e intervalul de schimb a uleiului de motor pentru Honda CRF450R in conditii medii si usoare de exploatare, in ore sau km; 2. Care motocicleta e mai fiabila pentru cross (conditii de exploatare medii si usoare): Honda XR400R sau Honda CRF450R? Dar cea mai ieftina de intretinut? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Vreau sa-mi iau in primavara o motocicleta pt. off-road si am doua optiuni principale: Honda XR400R si Honda CRF450R. M-am intreresat in legatura cu subiectul asta, dar as mai avea doua intrebari pentru cei care se pricep: 1. Care e intervalul de schimb a uleiului de motor pentru Honda CRF450R in conditii medii si usoare de exploatare, in ore sau km; 2. Care motocicleta e mai fiabila pentru cross (conditii de exploatare medii si usoare): Honda XR400R sau Honda CRF450R? Dar cea mai ieftina de intretinut? multumesc Ptr conditii de expl.medii cea mai indicata e XR 400 ,intretinere usoara ,fiabilitate .Daca te stii mergi si hard destul de bine.Ptr pretentii mari ,clar CRF ul .Are forta mare si nu-i vad rostul ,daca n-o folosesti pe toata.Ca neprofesionist ,dar exploatare doar hard enduro eu as opta ptr CRF250R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Vreau sa-mi iau in primavara o motocicleta pt. off-road si am doua optiuni principale: Honda XR400R si Honda CRF450R. M-am intreresat in legatura cu subiectul asta, dar as mai avea doua intrebari pentru cei care se pricep: 1. Care e intervalul de schimb a uleiului de motor pentru Honda CRF450R in conditii medii si usoare de exploatare, in ore sau km; 2. Care motocicleta e mai fiabila pentru cross (conditii de exploatare medii si usoare): Honda XR400R sau Honda CRF450R? Dar cea mai ieftina de intretinut? multumesc un crf de 250 sau yamaha de250 (4timpi)e mai bun e mai usoara, aia de 450 e brutala si grea o sa ramai in noroi cu ea in + costurile sunt mai mici si putere are multa de ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 wr 250 rulz. dar ii mai scumpa decat xr 400 si ambele au avantajul fata de crf ca se inmatriculeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 daca esti incepator si nu ai nici un buget f mare, XR400 e o legenda din punct de vedere al fiabilitatii. Si poti sa faci lucruri f tari dupa ce te imprietenesti cu ea - ca idee, locul 3 la clasa C in CN Enduro anul trecut a fost ocupat de Radu Balaban pe on Honda XR 400!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 XR 400 e un motor extraordinar, fiabil, rezistent si foarte prietenos, crf 450 ai f maulta putere de care oricum nu te folosesti, plus ca, crf-ul e de cross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 la ce bani gasesc un xr 400 bunicel? 96-2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 la ce bani gasesc un xr 400 bunicel? 96-2000 ba da' lenes esti. Cauta si tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 XR este enduro. Se aseamana cu modelele mai noi CRF-X. CRF-R este cross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 si dr-ul meu d 250 are tot pe aer si ulei si n-am avut probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate