shadowrider Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Salut rideri. Azi am trecut pe la Moto Mania, unde stiam ca exista magazinul - linga piata Romana - si surpriza!!! nu mai exista nici un magazin. Am inteles ca s-ar fi mutat prin Pipera - prea departe de mine. Daca stiti unde se poate comanda piese de schimb - la alt magazin postati aici. Eventual poate dati adresele magazinelor din Bucuresti si tara de unde se poate comanda piese de motor. PRECIZARE: DOAR MAGAZINELE SERIOASE CARE ADUC PIESELE COMANDATE IN TIMPUL STABILIT SI DE CALITATE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 In TG Mures si nu numai-expediaza prin curier rapid MotoMobil tel 0265327112 aduc piese de origine pentru Yamaha Suzuki Kawasaki si Ducati Consumabile sunt pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 ma intereseaza si pe mine ceva magazine serioase care aduc piese de schimb. imi trebuie un rotor si nu stiu de unde sal iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Bucuresti, Bulevardul Expozitiei nr. 2 MotorSide (Honda, Suzuki, Yamaha si altele) LOUIS!!! tel: 0729QUAD4U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 adica 0729782348 interesant numar. multam o sa vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Bucuresti - 1.SC MYMOTO TUNING SRL - - Sos. Cotroceni nr 19 - Piese OEM noi, toate marcile pt japoneze, livrare in 10-20 zile. Puteti face comparatii de preturi mymotopiese@yahoo.com 0722.285.805 Tot Bucuresti: 2.SC MOTOBOOM SRL 0727 285 805 - thomas.cip at gmail.com Importator si dealer autorizat pentru: Filtre aer sport BMC Kit-uri lant RK (pot fi si pinioane/lanturi/foi separat) baterii TOPLITE- YUASA scarite racing - PPTuning Filtre ulei Vesrah Evacuari Micron, Mivv, LeoVince, Yoshimura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pluto Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Depozit acumulatori import EXIDE BIKE de la 3 la 30 Ah, cam 40 tipodimensiuni pe stoc, inclusiv gel, tudor@fortec.ro, 0741.076797 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dementu Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 @Pluto ai P.M. de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 poti apela cu incredere si la Lucian Bude , eu mi-am comandat la el carb de gsx 750 f si maner de frana si are preturi acceptabile, da-i un tel si vezi dak te paote ajuta , 0728 137 377 LUCIAN BUDE , www.motostore.ro , email: lucianbude@motostore.ro , este din bistrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 daca NU aveti chef sa asteptati 20 d zile daca aveti comanda MARE si considerati ca transportul de 86 USD e acceptabil www.bikebandits.com site din statele unite, preturi bune....accepta si card-uri emise in romania! bafta mare livrare la domicilui in 5 zile prin Fed-ex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate