b4i4t_unic4t Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Am un moped First-Bike si as dorii sa`l modific..are 49 cm cubi ... as dorii sa`i adaug ceva in plus nu mult..acuma fuge maxim 70 si i`am dat..de vreo 2 ori...apropo am 16 ani.. ) macar sa`i bag o toba si un filtru de aer mai performant daca se poate sau un kit dak strang niste bani intre timp....ajutati`ma...b4i4t_unic4t@yahoo.com dak doriti sa vb mai multe detalii cu mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Am un moped First-Bike si as dorii sa`l modific..are 49 cm cubi ... as dorii sa`i adaug ceva in plus nu mult..acuma fuge maxim 70 si i`am dat..de vreo 2 ori...apropo am 16 ani.. ) macar sa`i bag o toba si un filtru de aer mai performant daca se poate sau un kit dak strang niste bani intre timp....ajutati`ma...b4i4t_unic4t@yahoo.com dak doriti sa vb mai multe detalii cu mine... nu-ti ajunge 70 ? ia-ti motor ca ai 16 ani! dai de carnet A1 si...vvvruuummmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 nu ti-e frica sa mergi cu chestia aia cu 70km/h ? vinde-o si ia-ti un rs50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 baiat unicat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 70 la ora pe un moped , daca inteleg eu bine ??? Pai si ce mai vrei frate ? Nu baga bani , mai ales in First Bike , esti sigur ca te tin restul pieselor la un adaos de putere ? Mopedele sint prima treapta spre motor , ia si tu ceva mai capabil , lasa-l dreacu de moped , de exemplu ce frine ai la asa o chestie ? Nu te supara pe mine , vreau doar sa-ti arat niste aspecte , chiar nu se merita , si eu am un F.B. , mai mare ca al tau , firma asta e de cacao , cu piesele de schimb si alte chestii legate de intretinere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 70 la ora pe un moped , daca inteleg eu bine ??? Pai si ce mai vrei frate ? Nu baga bani , mai ales in First Bike , esti sigur ca te tin restul pieselor la un adaos de putere ? Mopedele sint prima treapta spre motor , ia si tu ceva mai capabil , lasa-l dreacu de moped , de exemplu ce frine ai la asa o chestie ? Nu te supara pe mine , vreau doar sa-ti arat niste aspecte , chiar nu se merita , si eu am un F.B. , mai mare ca al tau , firma asta e de cacao , cu piesele de schimb si alte chestii legate de intretinere. de atata timp te chinui sa iti iei motor cu atas si nu ti-ai luat?pacat...arunca req fb-u ala... pustiu unicat, lasa mobra aia asa cum e ea ca nu merita sa bagi bani in ea...oricum, poate ne pov si noua cum prinde 70 la ora mopedu ala de la fb, si ce stabilitate ai pe ea la viteza aia... daca tu vrei sa bagi bani in ea, bafta si spor la treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b4i4t_unic4t Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 da mah chiar i`am dat 70 ...pe soseau constanta-mangalia..si nu eram la vale...bn mey dar eu am 55 kg...eu as vrea sa`i bag un filtru sport...nu sa umblu la motor...nu am nevoie..k vreau sa dau acuma de carnet si sa strang bani sa`mi iau un RS 50 nou sau un Rs125 la SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Zi-ne si noua cum ti-a venit ideea cu filtrul sport Stii ca motorul tau e in 2 timpi right? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b4i4t_unic4t Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 da mey logic k stiu k`i in 2 timpi dc? eu nush ce sa`i fac mey...de asta am si postat pe forum....ce as putea sa`i fac inafara de ai pune un kit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Lasa-l asha ca e destul 70 km/h!Daca o sa prinzi mai mult ..... ma tem ca mopedul o sa devina foarte instabil , si asha crek tremuri tot cand mergi cu 70 Editat Februarie 13, 2007 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b4i4t_unic4t Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 nu mei...vreau sa`i fac ceva macar la sunet.. sa`i pun o toba sau nush...habar nam dak are si limitator ...k am auzit de la uni si de la altii k sa`i dau jos tot circuitul tobei ...si sa`i maresc gaura de iesire...si nush ce sa`i mai fac acolo inauntru k`t se vede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) nu mei...vreau sa`i fac ceva macar la sunet.. sa`i pun o toba sau nush...habar nam dak are si limitator ...k am auzit de la uni si de la altii k sa`i dau jos tot circuitul tobei ...si sa`i maresc gaura de iesire...si nush ce sa`i mai fac acolo inauntru k`t se vede... pai si nu-i mai schimbi filtrul de aer? ...si nush ce sa`i mai fac acolo inauntru nici eu nu prea stiam cand aveam 14 ani Editat Februarie 13, 2007 de ITS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b4i4t_unic4t Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 mey...eu vreau sa stiu ce pot sa`i schimb..si unde gasesc piese de schimb ptr el...adik plm. filtru ...toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 mey...eu vreau sa stiu ce pot sa`i schimb..si unde gasesc piese de schimb ptr el...adik plm. filtru ...toba Ok hai ca-ti spun... Iti trebuie filtru de aer K&N si tobe Yoshimura. Am vazut odata la obor in piata dar cred ca poti sa incerci si la crangasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Vrei piese tuning ? Intreaba la First Bike , chiar daca ei habar nu au pe ce lume sint , se pare ca nici tu nu prea stii ce vrei , asa ca o sa va intelege-ti de minune. Daca tu crezi ca modifici tobe de 2 timpi dupa ureche si mai bagi si un filtru de aer si atingi mari viteze , eu cred ca nu stii cam ce inseamna de fapt asa o modificare . O sa ai ciu-ciu stabilitate si frine , asta in cazul in carte reusesti sa faci ceva. Daca totusi te incapatinezi sa bagi banii in porcarii de genul moped F.B. atunci vezi pe forum , ca sint discutii despre delimitari si chituri de tuning sau mergi la Honda , Yamaha sau cine mai face mopede si intereseaza-te de pret. Vezi totusi sa nu te lase inima. Oricum , succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b4i4t_unic4t Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 nu mey ...m`ai inteles gresit..nu vreau sa fuga cu 100 de naibii...e un moped...vreau doar sa se auda mai frumos si acolo un filtru de aer...apropo dak ii pun filtru de aer...schimba ceva in mersul motorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) ...si acolo un filtru de aer...apropo dak ii pun filtru de aer...schimba ceva in mersul motorului? Baiatu vrea sa arate frumos cu filtru de aer sport cum sunt alea conice... Normal k schimba si ceva in mersul motorului.E probabil sa iti fuga mai repede putin si se face arderea mai bine datorita fluxului de aer care intra in carburator... Nu ma dau expert k nu sunt,asa am auzit... Hai bafta dar k majoritatea celor dinainte iti recomand sa il lasi asa cum e pentru vara asta k la vara pun pariu k o sa ai altceva...lasa-l draq k nu merita sa bagi bani in el... Editat Februarie 14, 2007 de yOCorni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Baiatu vrea sa arate frumos cu filtru de aer sport cum sunt alea conice... Normal k schimba si ceva in mersul motorului.E probabil sa iti fuga mai repede putin si se face arderea mai bine datorita fluxului de aer care intra in carburator... Nu ma dau expert k nu sunt,asa am auzit... Hai bafta dar k majoritatea celor dinainte iti recomand sa il lasi asa cum e pentru vara asta k la vara pun pariu k o sa ai altceva...lasa-l draq k nu merita sa bagi bani in el... Raspuns gresit La motoarele in 2 t filtru de aer respectiv airboxul(cutia in care sta filtrul) sunt proiectate in functie de caracteristicile cilindrului. In aceasta cutie in timpul ciclului 2t se creeaza pe rand presiune si depresiune. Motorul "scuipa" benzina in filtru pe care o trage inapoi. Nu mai vorbiti pe alaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) Domnule "baiat unicat" la orele de romana te uitai pe pereti? sa nici nu frecventai?? macar straduieste-te sa scrii normal, ca sa inteleaga toti, ca nu esti pe mirc ps: eu inteleg tot ce spui, dar altii poate nu inteleg! Editat Februarie 14, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Domnule "baiat unicat" la orele de romana te uitai pe pereti? sa nici nu frecventai?? macar straduieste-te sa scrii normal, ca sa inteleaga toti, ca nu esti pe mirc ps: eu inteleg tot ce spui, dar altii poate nu inteleg! Frate si eu tot asa scriu si asta nu k nu as fi frecventat orele de romana dar asa m-am obisnuit...si stai linistit ca intelege toata lumea dar se mai gaseste cineva sa corecteze asa ca sa se dea mai interesant si sa caute motiv de cearta...nu te supara ca nu ma refer la tine dar am mai vazut un post cu un baiat care era si el fericit ca si-a luat motor si ce a iesit din postul ala Dumnezeu stie frate...scandal cu tot tacamul si amenintari la greu...acum nu ii i-au apararea acelui baiat k era sub orice critica cu scrisul,dar nu vad ce rost are educatia de la scoala cu pasiunea pe care o au toti membri acestui forum si in loc sa ne avem bine toti si sa ne ajutam cu ce putem noi sa ne certam.Am zis ca nu ma refer la tine dar in general nu imi place sa jignesc pe nimeni ca si eu mai gresesc ca tastez repede si nu imi place sa imi zica cineva ceva...asa ca incetati va rog cu astea ca nu au nici un farmec si nici un rost... Scuze de offtopic... Acum si ontopic... Imi pare rau dar asa am auzit...am zis ca nu sunt expert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 nu mei...vreau sa`i fac ceva macar la sunet.. sa`i pun o toba sau nush...habar nam dak are si limitator ...k am auzit de la uni si de la altii k sa`i dau jos tot circuitul tobei ...si sa`i maresc gaura de iesire...si nush ce sa`i mai fac acolo inauntru k`t se vede... ai putea sa-i dai foc! serios!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 ...benzina ti-o donam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Iti spun eu ce sa-i pui dar mai inti fa urmatoarea proba : roaga un prieten sa te tracteze cu masina cu 100 km/h pe drum drept (nu pe curbe sa zici ca nu puteai sa iei curba din cauza cablului) , vreo 10 - 20 km . Dupa aia o sa-ti iasa toate basinile din cap si o sa poti gindi corekt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Frate si eu tot asa scriu si asta nu k nu as fi frecventat orele de romana dar asa m-am obisnuit...si stai linistit ca intelege toata lumea dar se mai gaseste cineva sa corecteze asa ca sa se dea mai interesant si sa caute motiv de cearta...nu te supara ca nu ma refer la tine dar am mai vazut un post cu un baiat care era si el fericit ca si-a luat motor si ce a iesit din postul ala Dumnezeu stie frate...scandal cu tot tacamul si amenintari la greu...acum nu ii i-au apararea acelui baiat k era sub orice critica cu scrisul,dar nu vad ce rost are educatia de la scoala cu pasiunea pe care o au toti membri acestui forum si in loc sa ne avem bine toti si sa ne ajutam cu ce putem noi sa ne certam.Am zis ca nu ma refer la tine dar in general nu imi place sa jignesc pe nimeni ca si eu mai gresesc ca tastez repede si nu imi place sa imi zica cineva ceva...asa ca incetati va rog cu astea ca nu au nici un farmec si nici un rost... Scuze de offtopic... Acum si ontopic... Imi pare rau dar asa am auzit...am zis ca nu sunt expert... mda...ai dreptate, dar am eu "boala" mea pe astia "unicati" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate