RvsS Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Exista undeva un link unde as putea sa vad echipamentele optionale pentru acest tip de moto? Ma intereseaza sistem de bagaje laterale (+adaptoare de prindere daca e nevoie) si ce se poate face pentru a pune un topcase. In principiu as merge pe accesorii BMW, dar si alti producatori gen Givi ar fi ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Exista undeva un link unde as putea sa vad echipamentele optionale pentru acest tip de moto? Ma intereseaza sistem de bagaje laterale (+adaptoare de prindere daca e nevoie) si ce se poate face pentru a pune un topcase. In principiu as merge pe accesorii BMW, dar si alti producatori gen Givi ar fi ok. Pe site-ul bmw-motorrad.de poti intra la Equipment/ZubehĂśrkonfigurator si acolo, cu VIN-ul motocicletei (ultimele 7 caractere din seria de sasiu) poti vedea ce accesorii poti folosi. (din pacate doar in germana) Ca si accesorii originale BMW pt seria K 1200/1300 R/S/R Sport: - topcase nu exista; se recomanda gentile SoftBag-Sport mic (36L) sau mare (55L), ambele faorte bune calitativ si, daca nu ma insel, se incuie pe portbagajul motocicletei. (cea mica e in poza de mai jos) - sidecase Sport variabile (17-25L); cu tot cu suport si cilindrii pe cheia motocicletei cca 600euro (cred). Alte sidecases cred ca arata cam de prost-gust pe aceste motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iulie 25, 2010 Autor Share Postat Iulie 25, 2010 (editat) Balaurul meu este acum de vanzare. Din pacate nu prea mai am timp sa ma dau cu el si mi se rupe sufletul sa-l vad cum sta in fata casei. Mai jos sunt cateva poze cu starea lui actuala. Kilometrajul a ajuns pe la 39.000. Alte detalii, pentru cei interesati, pe PM. Editat Iulie 25, 2010 de Sensei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 mare pacat sa dai asa bijuterie..... sigur o sa o ia un pusti cu permis de o luna ce cauta o racheta la 1599 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iulie 26, 2010 Autor Share Postat Iulie 26, 2010 (editat) Daca se vinde, bine. Daca nu, iar bine. Si unui pusti de-ala de care zici tu oricum nu cred ca i-as vinde-o, din principiu. Editat Iulie 26, 2010 de Sensei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 daca nu ai dat.o nu o alergam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 Cu placere, dar in weekendul asta n-am cum. Ramane sa ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Dai fiara bre???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Balaurul meu este acum de vanzare. Din pacate nu prea mai am timp sa ma dau cu el si mi se rupe sufletul sa-l vad cum sta in fata casei. Mai jos sunt cateva poze cu starea lui actuala. Kilometrajul a ajuns pe la 39.000. Alte detalii, pentru cei interesati, pe PM. imi place poza 2 imi trimiti si mie PM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 8000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Septembrie 26, 2010 Autor Share Postat Septembrie 26, 2010 8000 km Iti cam place! Mesaj completat Balaurul a primit o baterie nou nouta, cu care toarce fericit. Nu vrea nimeni sa-l plimbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ic3cub3 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 arata super genu asta... sa o stapanesti sanatos ! frumos frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 arata super genu asta... sa o stapanesti sanatos ! frumos frumos nu doar ARATA super ci si ESTE o supermobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Balaurul meu este acum de vanzare. Din pacate nu prea mai am timp sa ma dau cu el si mi se rupe sufletul sa-l vad cum sta in fata casei. Mai jos sunt cateva poze cu starea lui actuala. Kilometrajul a ajuns pe la 39.000. Alte detalii, pentru cei interesati, pe PM. ultima poza e mortala. ce 'frumos' arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 halatu' halatu' cat e halatu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 halatu' halatu' cat e halatu ? ce foxule, vrei sa ma iei pe autostrada?/?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) ce foxule, vrei sa ma iei pe autostrada?/?? neah. nu esti cu toti bizonii ( intial b o i i ca asa i proverbul ) acasa tu mergi de parca n ai avea nimic de pierdut.asa ca ma las batut. auzi tu , sa ajung eu cu consumul ala la xx, un plin sa tina pana la medgidia..nt nt nt Editat Octombrie 8, 2010 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 neah.nu esti cu toti bizonii ( intial b o i i ca asa i proverbul ) acasa tu mergi de parca n ai avea nimic de pierdut.asa ca ma las batut. auzi tu , sa ajung eu cu consumul ala la xx, un plin sa tina pana la medgidia..nt nt nt da ti.ar sta bine pe 1200klutirebeli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 am inteles acum ce i ala stai sa l vedem cum se poarta pe drum ca pana acum XX ul e perfect pt mine ( ma refer la tot contxtul - pozitie, ergonomie, etc ) da ti.ar sta bine pe 1200klutirebeli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 (editat) pentru posesorii de k 1200 r si s "pe ce parte o tineti iarna" acum serios care aveti stanuri fata spate? e pacat sa stea pe anvelope si amortizoare am gasit la wunderlich fata si spate undeva a 154 de euro fara transport so ...... Mesaj completat acum m.au sunat de la importator la cei 152 euro piese se mai adauga 35 transport deci daca ne unim la mai multe produse mai scadem transportul Editat Octombrie 11, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 (editat) Am s-o tin pe stanga. Ma gandeam sa-mi fac un paddock stand insa daca visez urat,poate am sa-mi cumpar unul de la BMW/Wunderlich. Uite aici ceva de la WUnderlich cu 82 euro. Editat Octombrie 11, 2010 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 (editat) Dar daca ii pui cric central si o lasi pe el, ce are? Sau la tine (Cristi) nu mai poti din cauza scutului ala metalic... Oricum, are si BMW original paddockstand, si de la AB nu mai platesti transport. Editat Octombrie 11, 2010 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Dar daca ii pui cric central si o lasi pe el, ce are? Sau la tine (Cristi) nu mai poti din cauza scutului ala metalic... Cea mai buna idee pentru un R este cric central. Eu va trebui sa decupez carena pentru asa ceva si sincer nu-mi vine. Inca. Ma bate gandul sa-mi fac un stander demontabil/pliabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Cea mai buna idee pentru un R este cric central. Eu va trebui sa decupez carena pentru asa ceva si sincer nu-mi vine. Inca. Ma bate gandul sa-mi fac un stander demontabil/pliabil eu unul nu as pune central Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Iti cam place! Mesaj completat Balaurul a primit o baterie nou nouta, cu care toarce fericit. Nu vrea nimeni sa-l plimbe? hai ca daca esti cuminte il iau eu la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate