Geamanu Alin Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 cauta pe la un atelier de reparatii /mobila , gasesti ceva la 1 - 1.5 cm grosime eu asa am facut si e ok , se spala ,se usuca si se refoloseste...cel putin o perioada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 filtru de aer pt o pegaso din 1995 (practic doar buretele m-ar interesa) cam la ce pret o fi? si unde gasesc? merci Esti din bucuresti vad la profil, ar trebui sa gasesti la orice magazin de piese scutere/moto. Daca nu, in vitan gasesti 200% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 http://www.pemotoare.ro/video-exemplu-de-civism-pe-motocicleta-de-urmat/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Salut baieti, daca va hotarati sa facem o intalnire a Aprilistilor la Obarsia Lotrului, o zona mirifica , cu multe trasee de enduro, putem veni si noi 4-5 Pegasisti,din Rm.Valcea , putem sa va conducem pe trasee mult mai frumoase ca Transalpina, aproape necirculate,dar ar treb. sa aveti la indemana echipamentul de campare(cort,sac de dormit). Suna foarte bine ideea. filtru de aer pt o pegaso din 1995 (practic doar buretele m-ar interesa) cam la ce pret o fi? si unde gasesc? merci Parerea mea este sa pui un filtru original, care e undeva la 60-70 ron maxim, pentru ca iti va mentine limitele amestecului carburant in parametrii optimi. P.S.: Am tot cautat, si nu imi gaseste pe original, dar parca se potriveste cel de BMW F650, care costa 20 ron. http://www.romimoto-piese.ro/category/10500000000/vehicle/bmw-f-650-650:16258/article/88874 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Curata firele de la masa, poate nu fac atingere bine, si mufa de la releu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akimotomaniak Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Cel mai bun lucru. Si eu am ajuns la concluzia ca, decat sa pleci la o intrunire, unde de obicei se petrece si nu te poti odihni, e mai bun un traseu bine pus la punct, in care sa pleci singur, sau in grup de 2-3 motociclete, sa iei pauza cand ai chef, dar sa simti placerea si libertatea. Anul trecut am avut de gand sa fac Transfagarasanul si Transalpina in acelasi traseu, cu plecare din Bucuresti, dar din motive financiare m-am limitat doar la Transalpina, pe care oricum nu am facut-o toata, si am stat ca pasager, pentru ca mi-am vizitat un prieten din Horezu si am vrut sa il mai scot din lumea lui si am vrut sa filmez cu o camera clasica (doar ca m-a alergat atat de tare, ca a iesit destul de proasta filmarea)... Cu concediul de anul asta se pare ca mi-am furat-o..conform planificarii, am cateva zile in Iunie, cateva in Septembrie, ca incepe fi-miu scoala si cateva in Noiembrie. Faza e ca Iunie e compromis, pentru ca trebuie sa fiu iar NASH, sa traim, si la mai mare. Septembrie ramane cu programul de dadaca, si restul e apa de ploaie. Unde mai pui ca mi s-a pus pata sa-mi reiau facultatea pe care am intrerupt-o in anul 2, in urma unui accident. Salutare,confirm cele spuse de tine si acum chiar imi pare rau ca te-am alergat asa rau dar timpul era asa de scurt si era atatea de vazut.......poate data viitoare ai mai multe zile libere :hug: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Bine, data viitoare sper sa fie mai mult timp, sa mergem mai lejer. Poate reusim sa facem si ceva trasee frumoase, asa, mai de offroad, daca tot imi pregatesc rotile de cross, si o sa-mi montez kitul de forta pe care l-ai avut pe F650. Cat era ? 14 / 49, ca nu mai tin minte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akimotomaniak Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Bine, data viitoare sper sa fie mai mult timp, sa mergem mai lejer. Poate reusim sa facem si ceva trasee frumoase, asa, mai de offroad, daca tot imi pregatesc rotile de cross, si o sa-mi montez kitul de forta pe care l-ai avut pe F650. Cat era ? 14 / 49, ca nu mai tin minte? 14/49 un cuplu grozav de care am fost foarte mutumit,dar sa trimiti rotile inainte la mine si le montezi aici altfel.....se cam topesc pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Aha, nu mai tineam minte. Buna treaba cu rotile, dar rezista ele 250 km pana la tine Cauciucurile sunt noi... Daca ma supar, le leg in laterale pana in Horezu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akimotomaniak Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 ai 250 dus plus 250 intors egal 500 km minim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Era un contact imperfect si cred ca si masa avea o problema.VA MULTUMESC pentru sugestii . Deja ma treceau niste fiori gandindu-ma ca tre sa dau 450 ron pe un releu nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Salut. Poate interesează pe cineva. Am un set de plăcute spate pentru aprilia pegaso 650 de vânzare. Gold fren la 80 lei. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Salutare! Cumpar crashbar pentru BMW F 650 din 1995 si gentile touring originale sau similare dupa Aprilia. Am postat si aici cu gandul ca nu ar avea de ce sa nu se potriveasca. In legatura cu plangerile de mai sus, cu frei-ul si cu releul, parti destul de scumpe, precizez ca in cartea tehnica de mentenanta a BMW se specifica clar ca sunt consumabile si se schimba la 40.000 km freiul, si 60.000 km releul. Asa ca daca pica vreunul, uitati-va si la km parcursi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 ceva interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Pe la ce banuti se mai invarte un GA, model cum imi place mie, gen '92? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Pana in 1.000 euro se cere. Acum, cu cat se vinde, depinde de propietar, cat are de gand sa lase la pret. Oricum, au devenit din ce in ce mai rare GA-urile: Uite un exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Stiu cam ce e pe bikeshop si in afara de mobra lui Alin si mk3-ul ala gri mat, nu prea m-a impresionat nimic. Mai asteptam pana la primavara, atunci trebuie sa ma lipesc si eu de vreo mobra ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Da, numai ca in primavara or sa urce iar preturile.. Stiu cam ce e pe bikeshop si in afara de mobra lui Alin si mk3-ul ala gri mat, nu prea m-a impresionat nimic. Mai asteptam pana la primavara, atunci trebuie sa ma lipesc si eu de vreo mobra ceva Mobra lui Alin e ingrijita si arata fain. Cu aia colantata in gri, nu stiu ce se intampla,dar e de cel putin un an la vanzare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Da, numai ca in primavara or sa urce iar preturile.. La cum merge piata de vreo 2 ani, tare ma indoiesc Asta a lui Alin imi place, intradevar e ingrijita, insa nu prea am 1000 de cheltuit acum si nici nu m-ar lasa mana sa dau, cand am dat-o pe a mea cu 27 acum 2 ani... Chiar 27 nu vreau, insa mai pun ceva sa trec peste 30... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Stiu cam ce e pe bikeshop si in afara de mobra lui Alin si mk3-ul ala gri mat, nu prea m-a impresionat nimic. Mai asteptam pana la primavara, atunci trebuie sa ma lipesc si eu de vreo mobra ceva sa sti ca pendulez intre a o mai da sau nu .Balanta inclina spre NU , vine primavara si am ceva planuri de trasee pe care vreau sa le fac cu mobra mea la care am lucrat destul de mult.Nu am facut mari investitii financiare , insa am depus munca si mult suflet .Eugen are dreptate , pana la 1000 E , insa modelul este destul de batran si de obicei sunt cam uzate fizic si moral. Doar un adevarat pasionat iti va da un GA bun dar de obicei " pasionatii " nu prea le dau....Eu recunosc ca am avut noroc. Daca vrei iti dau nr de tlf de la omul de la care am luat-o , mai avea ceva ... El cu tatal lui - inginer auto , s-au ocupat de ele tehnic , insa mai putin estetic , deci am luat o mobra functionala dar care arata uzata ca aspect , insa am facut-o si merge brici....Ia in calcul ce am spus si cu un gram de noroc vei fi multumit...oricum mobra iti va da doar ceea ce poate , sa nu ceri mai mult de la ea ,un GA are cel putin 20 de ani .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 o parte din Romania - Campina - orasul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali1 Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 La cum merge piata de vreo 2 ani, tare ma indoiesc Asta a lui Alin imi place, intradevar e ingrijita, insa nu prea am 1000 de cheltuit acum si nici nu m-ar lasa mana sa dau, cand am dat-o pe a mea cu 27 acum 2 ani... Chiar 27 nu vreau, insa mai pun ceva sa trec peste 30... Am vazut un GA de vanzare pe Timisoara.Nu cunosc proprietarul,dar am vazut mobra.Ii undeva la 1150-1200 euro si cu 3 genti pe el.Albastrul ala violet.Si eu fiind pasionat de touring-uri ...si fiind si cu pretentii...pot spune cu mana pe inima ca am dat cateva ture in jurul acelei mobre[GA]. Probabil o tine cu el in casa proprietarul de arata asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Prea mult pt. cat ma tine inima sa dau pe un GA, chiar daca e accesorizat Mai stau un pic, sa vad ce mai iese pana la primavara/vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 http://www.pemotoare.ro/anvelopele-moto-iarna-ce-presiune-sa-ai-pentru-o-aderenta-buna/ Tot mai bine pe enduro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurgr Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Sallut, vreau sa vand doua genti laterale de Aprilia Pegaso, nu mai am ce face cu ele . - una dintre ele are o zgaraietura - se vand fara suporti - din pacate numai am cheitele Arata exact ca in pozele atasate, daca este cineva interesat o sa pun si poze reale. Astept oferte . Mai multe detalii in topic sau pe mail, laurentiu_mania07@yahoo.com /index.php?/topic/707996-genti-laterale-aprilia-pegaso/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate