k-10 Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 In vremurile de demult nu prea era indicat sa pleci la drum cu Dacia fara sa ai o daraba de drod in portbagaj, ca din multe necazuri tehnice te scotea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 merita citit.Pentru ca au furnizat cele mai multe informatii , care mi-au fost utile , am ales Yacco si auto si moto.Dupa 2 luni la auto e impecabil... http://www.4tuning.ro/ghidul-soferului/yacco-ne-invata-cum-sa-identificam-pe-piata-din-romania-uleiurile-de-motor-contrafacute-29128.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Discutia despre uleiuri e cutia Pandorei . Propun sa nu o deschidem spre binele nostru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avas.eduard Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Da, am făcut testul, e dus senzorul, am comandat altul. Mulțumesc pentru suport! As mai avea o întrebare, știți unde găsesc sau unde se poate face rollbar pentru Pegaso 650 din 2000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Probabil crash-bar . In zona ta nu stiu . In Bucharest incercati cu incredere la Bogdan Harea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avas.eduard Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Crashbar, corect :-). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 nu am comandat de aici , poate cineva a facut-o sa ne spuna parerea?\ http://www.apriliagenuineparts.co.uk/component-electrical-system-pegaso-650-1992-1996-plate-1933.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 Am gasit un anunt pe olx. Nu e pus de mine, dar poate intereseaza pe cineva. http://olx.ro/oferta/roti-motocicleta-bmw-f650-aprilia-ID1L26D.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Ar fi bun si pt mine un cric central, numai ca la mine e o mare "tiganie" in zona cricului(asa este de cand am luat'o) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Cam cu ce pret se vinde unul? Ma gandesc sa confectionez cateva dupa modelul pe care il am pe motocicleta. Scule am si de priceput ma pricep cat de cat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Cam cu ce pret se vinde unul? Ma gandesc sa confectionez cateva dupa modelul pe care il am pe motocicleta. Scule am si de priceput ma pricep cat de cat. poti scoate intra 250 si 300 lei » Post actualizat in 26 Jan 2016 11:16 problema este ca la GA si Mx cricul se prinde de suruburile de la scarite cu doua piese detasabile .La urmatoarele variante suportul e sudat de cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 A facut cineva vreo modificare la intinzatorul de lant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 A facut cineva vreo modificare la intinzatorul de lant? de ce ai nevoie de modificare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Stocul mi-a intins vreo 4 lanturi in decurs de 20.000 km.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Stocul mi-a intins vreo 4 lanturi in decurs de 20.000 km.... te referi la transmisie nu distributie?pentru ca nu vad baiul la indinzatoarele de la bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Distributie, scuze, am uitat sa precizez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Distributie, scuze, am uitat sa precizez... banuiam ceva. Nu stiu raspunsul. poate arcul nu este original si este prea tare , , astfel ai putea sa rezolvi cu unul mai moale , sau ai putea sa pui unul hidraulic de la un ML Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Se potriveste de la ML? Ca dimensiune, distanta dintre suruburi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 nu stiu , poate colegii ne dau dimensiunile si aflam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 face Adela moarte de om ! » Post actualizat in 27 Jan 2016 17:46aprilia piese , poate intereseaza pe cineva https://www.ultimateparts.net/aprilia/d.php?i=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Pai cred si io! si pentru ca tie iti plac cainii: http://stirileprotv.ro/show-buzz/fun/bai-cristi-viralul-depspre-care-toti-romanii-vorbesc-povestea-filmuletului-care-a-creat-isterie-pe-internet.html » Post actualizat in 27 Jan 2016 18:33 dar asta e mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 dar asta e chiar tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Salutare oameni buni! Imi pare rau ca n-am mai intrat de ceva timp pe forum, am ignorat complet subiectul "mobra". Insa, mult nu mai e pana o scot de la iernat (cred). Trebuie sa-mi iau acumulator, ca ala de-l am e varza total. L-am gasit fara electrolit de vreo 2 ori, desi am voltmetru montat in bord, tocmai ca sa-l urmaresc. A decedat, nu mai am ce-i face. Ce sfaturi imi dati? Sa iau acumulator normal sau agm? Ce acumulator/firma recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Eu mi-am luat pentru amandoua ROMBAT cu gel, de la Depozitul de baterii, de pe soseaua Chitilei. In jur de 160 de lei bucata. Daca te duci cu bateria veche, mai scade din pret. E adevarat ca nici una nu era pe codul original, dar m-am dus cu dimensiunile si pozitionarea bornei si am gasit fara probleme, cu cativa milimetri mai lunga sau mai lata, dar intra perfect. Daca ajungi in zona, da un semn! » Post actualizat in 30 Jan 2016 10:32Si uite asa, am ajuns si-n barlogul ursului, la Cluj. Cu vin rosu, bere, discutii despre excursii in Siberia, motoare si voie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Foarte frumos ! Asta da, intalnire. Intr-adevar, CX-ul arata minunat. Ce mi-ar placea unul asa frumos » Post actualizat in 30 Jan 2016 11:57 Foarte frumos ! Asta da, intalnire. Intr-adevar, CX-ul arata minunat. Ce mi-ar placea unul asa frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate