remu1 Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 @alin geamanu ai vazut ce usoara e Caponord ? Daca o scapi jos , trei abia o ridica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 Si asa ca l-am scos pe Alin la gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 @alin geamanu ai vazut ce usoara e Caponord ? Daca o scapi jos , trei abia o ridica . asa este , m-am lasat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 (editat) Aprilia Pegaso rezista onorabil . » Post actualizat in 26 Jun 2016 10:31 Editat Iunie 26, 2016 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Madaline si Aline, ati gasit ceva cazare? As fi venit cu voi, dar a avut mandra treaba.. @remu1, double-like! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Si pe mine ma bate gandul sa trec la Caponord sezonul urmator. Dincolo de asta, ma bate gandul sa iau niste oglinzi din astea, dar nu stiu pe unde gasesc. Vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Aprilia Pegaso rezista onorabil . » Post actualizat in 26 Jun 2016 10:31 intretinute corespunzator , normal ca rezista. A mea e din '94. Numai ca eu vreau una mai utila pe off road ,aprilia se incalzeste rau.... ehe revenind la uleiuri , ce bine ca am pus 15 w 50 ! » Post actualizat in 26 Jun 2016 15:51 Madaline si Aline, ati gasit ceva cazare? As fi venit cu voi, dar a avut mandra treaba.. @remu1, double-like! pensiunea Craita . 110 lei , camera dubla , cu mic dejun inclus. Zona superba , piscina , sala de mese . insa mai cautam si in alta parte unde putem face si un foc , mai mare , aici e mai relaj si liniste » Post actualizat in 26 Jun 2016 15:52 , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Stie cineva daca electromotorul este la fel sau nu la 94 cu 99? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Si pe mine ma bate gandul sa trec la Caponord sezonul urmator. Dincolo de asta, ma bate gandul sa iau niste oglinzi din astea, dar nu stiu pe unde gasesc. Vreo idee? Gasesti la "pomu' laudat" aka ebay http://www.ebay.com/itm/1-Pair-Motorcycle-Round-7-8-22mm-Handle-Bar-End-Rearview-Side-Mirrors-Universal-/361537523329?hash=item542d50ce81:g:vfwAAOSw5L9XD2FB&vxp=mtr le scoti prostia cu surub si le pui unde vrei tu pe ghidon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Madaline,desi m-ai lasat paf cu Stroama,sa ai parte de ea asa cum iti doresti! Merci, Cristi! Acum va asteptam in august pe Valea Doftanei. Asa cum a zis si Alin, avem cateva locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Merci, Cristi! Acum va asteptam in august pe Valea Doftanei. Asa cum a zis si Alin, avem cateva locuri. ramane ca oamenii sa se hotarasca , cat mai repede , daca ramane Valea Doftanei si data certa , pentru rezervare .Deja pensiunile sunt pline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Dezmebrez. An 99. Absolut completa si functionabila.Inmatriculata ro. Side-case-uri originale aprilia gume noi,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Sa ramana valea Doftanei , ca daca e mai departe nu stiu ce sa zic . Prin tara asta nu prea-mi vine sa fac raiduri .Inca . Mai tarziu cand s-o mai civiliza poate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 (editat) Sa ramana valea Doftanei , ca daca e mai departe nu stiu ce sa zic . Prin tara asta nu prea-mi vine sa fac raiduri .Inca . Mai tarziu cand s-o mai civiliza poate . sa sti ca am facut drumuri prin tara , chiar daca trebuie sa fi foarte atent , merita ! Sunt si conducator auto cu aproape 20 de ani experienta asa ca poate am un avantaj , dar merita oricum , cu un plus de atentie » Post actualizat in 28 Jun 2016 17:32 Dezmebrez. An 99. Absolut completa si functionabila.Inmatriculata ro. Side-case-uri originale aprilia gume noi,etc ti-am cerut o guma fata pe fb , dar n-ai mai raspuns , asa ca am luat din alta parte Editat Iunie 28, 2016 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 In momentul cererii tale nu avea inca soarta hotarata Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 In momentul cererii tale nu avea inca soarta hotarata Stima poate oglinzile mai sunt de actualitate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 @Cristian: ms pentru info,tarziu am vazut ca mi-ai raspuns. @Alin: Sunt valabile oglinzile. Originale,in stare f buna. Rar intru pe forum..mai mult pe facebook: Adyfikus Cluj Dezmebrari Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 @Cristian: ms pentru info,tarziu am vazut ca mi-ai raspuns. @Alin: Sunt valabile oglinzile. Originale,in stare f buna. Rar intru pe forum..mai mult pe facebook: Adyfikus Cluj Dezmebrari Moto te voi intreba de pret oglinzi pe privat , fb » Post actualizat in 01 Jul 2016 09:16 am primit " ochii de pe spate". Multumesc Adyfikus » Post actualizat in 01 Jul 2016 09:16 te voi intreba de pret oglinzi pe privat , fb » Post actualizat in 01 Jul 2016 09:16 am primit " ochii de pe spate". Multumesc Adyfikus » Post actualizat in 04 Jul 2016 11:06 superba http://www.moto.it/moto-usate/aprilia/pegaso-650/pegaso-650-1994-96-a-e/6362210 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 (editat) @alin geamanu ... arta meccanica . Din pacate vorbim singuri . 99,99% HABAR NU AU ce vad ! Editat Iulie 5, 2016 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Cu placere.Va mai astept pt piese pe viitor. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 @alin geamanu ... arta meccanica . Din pacate vorbim singuri . 99,99% HABAR NU AU ce vad ! mobra este impecabila si vad ca are aproape totul original in afara de parbriz , imbracaminte sa si amortizor spate reglabil - probabil de la Funduro( BMW).Dac aveam bani o luam sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Io ma bucur ca fac parte din cei 00,01% care stiu ce vad. Chiar ca-si merita banii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Chiar ca-si merita banii! 5500? Doar daca esti colectionar si nu o ai in colectie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 E 1400 de eurei @banzay ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate