dna Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 a fost super distractie !! ce ziceti qum a fost??? am fost 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 a fost super tare mai mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 A FOST FRIG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Doar 2 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 (editat) uite am mai pus eu o poza A fost prea marfa &prea frig Se stie k mai merem, intr-o zi cu soare Editat Februarie 17, 2007 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 repetam si sambata da ???? daca permite vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 eu o sa fiu plecat din tara 10-12 zile... daca e va las p voi sa va mai pregatiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 eu o sa fiu plecat din tara 10-12 zile... daca e va las p voi sa va mai pregatiti weekendu asta zic si io pas ca ma duc cu motoru la mare,acolo am permis de mers cu el poate peste 2 sapt daca e mai cald sa vina mai multa lume,si cobramobra si altii...homosexuali dastia de pe forum care doar vbesc din alte orase da` nu-i vede nimeni...reuniti-va si veniti la capitala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 weekendu asta zic si io pas ca ma duc cu motoru la mare,acolo am permis de mers cu el poate peste 2 sapt daca e mai cald sa vina mai multa lume,si cobramobra si altii...homosexuali dastia de pe forum care doar vbesc din alte orase da` nu-i vede nimeni...reuniti-va si veniti la capitala cobrakart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 filmulete ceva? poze de pe circuit? sau ati stat numa pe terasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 filmulete ceva? poze de pe circuit? sau ati stat numa pe terasa? Au stat ca tatele la barfe...cel putin ala pletos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Au stat ca tatele la barfe...cel putin ala pletos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 O intrebare baieti , de curiozitate : Cat ati dat ca sa inchiriati Amkartul? Astept un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 O intrebare baieti , de curiozitate : Cat ati dat ca sa inchiriati Amkartul? Astept un raspuns. Nu la inchiriat nimeni in totalitate...costa 150mii adica 15RON , 10 minute sa te dai cu mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Interesant. Merci mult reverse si mari succese la femei cu noua mobra ( mi-a zis hannymax), frumos nu am ce zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Interesant. Merci mult reverse si mari succese la femei cu noua mobra ( mi-a zis hannymax), frumos nu am ce zice. Motocicleta este frumosa,dar el este urat Noroc ca ai viziera oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 cobra... din cate vezi am zis numai de motor Vad eu ca tot se lauda ca are succes la femei. Lasa ca am sa vin eu in bucuresti si am sa il vad in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Motocicleta este frumosa,dar el este urat Noroc ca ai viziera oglinda Noroc ca esti tu frumos ca altfel mureau femeile virgine ... acuma sincer...ce parere ai tu de fatza ta? cobra... din cate vezi am zis numai de motor Vad eu ca tot se lauda ca are succes la femei. Lasa ca am sa vin eu in bucuresti si am sa il vad in actiune sunt un fel de Titus Steel varianta liceeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Noroc ca esti tu frumos ca altfel mureau femeile virgine ... acuma sincer...ce parere ai tu de fatza ta? sunt un fel de Titus Steel varianta liceeala Una mult mai bune decat atunci cand te uiti tu in oglinda. Gata ca ne baga astia in carantina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 O intrebare baieti , de curiozitate : Cat ati dat ca sa inchiriati Amkartul? Astept un raspuns. Veniti pe Siriu...asfalt bun ,trafic aproape de zero ,curbe jale(de toate genurile) si e si mocaaaaa si aproape de ploiesti(pt cobra ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 hello baietii! Am revenit, cand mai dam un amkart ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 hello baietii! Am revenit, cand mai dam un amkart ? Bai Cata,ma uitam la avataru tau...si...ai Ford Focus RS? dala de 200 cai? (ptr aia care nu inteleg,in poza e un focus si un rs125,adica focus rs...varianta sport de la focus....asta asa ca multi stau prost cu IQ`u pe forum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate