Blaster Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Am incercat toata ziua sa pun poze si nu am reusit.... Gasiti poze la adresa asta: http://new.photos.yahoo.com/popescu_r_radu...390346522#page1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiriamTM Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) Editat Februarie 19, 2007 de MiriamTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 Am incercat toata ziua sa pun poze si nu am reusit.... Recomandam o conexiune mai buna la net.. .Bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 O excursie de neuitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Poze cu "DANIEL" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Se pare ca nipra lui MadMax a fost vedeta da saxofonul unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Se pare ca nipra lui MadMax a fost vedeta da saxofonul unde e Tare asta cu saxofonul!La cate a carat saracul dupa el,saxofonul ii mai lipsea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 MadMax a venit si cu "Gina" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 (editat) A fost cu "nipra" bah ce-am impins weeckendul de dinainte la ea ) , noroc cu carburatoarele alea care consuma 3% Editat Februarie 20, 2007 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 UFFF ! Foarte urat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Topicul era dedicat pozelor....nu comentariilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Mai este un topic cu poze...Hai sa nu le imprastiem in 10 parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 toata stima si respectu pt participanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 toata stima si respectu pt participanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 tu cine esti prietene?faci parte din grupul Daniel?nu imi aduc aminte de tine...poate eram prea ''Daniel'' Oricum,suntem toti "Daniel" Inca vreo doua,de la nasu' mare fara numar....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 tu cine esti prietene?faci parte din grupul Daniel?nu imi aduc aminte de tine...poate eram prea ''Daniel'' Oricum,suntem toti "Daniel" Inca vreo doua,de la nasu' mare fara numar....... ca tare....regele leu motociclist...acu imi pare rau ca nu am ajuns, macar turist, ca voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Poate la anul va incumetati mai multi...Ati vazut ce ati pierdut,nu? A fost frumos ca nu a fost lume cascata ca la alte intruniri,am fost decat noi si atat!Aaaa...si Daniel,era sa uit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiriamTM Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Ce pacat ca a fost numai noroi... lumea enduristilor.... si zapada nimic.Dar a fost OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Am unit cele doua topicuri ce tratau acelasi subiect al intrunirii On topic: pacat ca nu a fost gheata ca anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Am unit cele doua topicuri ce tratau acelasi subiect al intrunirii On topic: pacat ca nu a fost gheata ca anul trecut Daca era gheata nu se strangeau nici jumate Mie de-asta mi-a fost frica, ca prind o ninsoare acolo, da' am avut bafta. Chit ca duminica dimineata cauta lumea disperata aeroterma sa-si dezghete contactele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Bai Pacasac, chiar o nins pe acolo, dar noi eram prea pulbere ca sa ne dam seama!!! Am vazut poze cu Demostene si Solo in zapaza, si pot sa jur ca am baut si cu ei la Cincis!!! Cred ca tu ai fost prea Daniel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Daca era gheata nu se strangeau nici jumate Mie de-asta mi-a fost frica, ca prind o ninsoare acolo, da' am avut bafta. Chit ca duminica dimineata cauta lumea disperata aeroterma sa-si dezghete contactele ala era drumul spre bucuresti...prin muntzi era doar drumul pentru astia mai dusi de acasa....eu uite unde am ajuns de la intalnire ....si mai am inca cel putin 500km pana acasa...in total cam 2000km...in februarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 ala era drumul spre bucuresti...prin muntzi era doar drumul pentru astia mai dusi de acasa....eu uite unde am ajuns de la intalnire ....si mai am inca cel putin 500km pana acasa...in total cam 2000km...in februarie tzacanit , asa cum te stie lumea.... daca toti stiu ca Mad Max e un "personaj"....sa te cunoasca pe tine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 DANIEL !!! NU FI IRSACIBIL DANIEL !!!! , scuze de intarziere , danielul din mine doar acum s-a trezit sa bage si el pe net poze de la BIKE ON ICE ( MUD) !!! cine a vazut zapada a avut vedenii , ne-am fi dorit dar asta este Multumiri celor care ne-au bucurat cu prezenta si de aceasta data , VA ASTEPTAM SI LA ANUL !! sa ne distram la fel si sa il incantam dinou pe ,, DANIEL '' -- tot respectul de la ACHIMMOTO si EDDIMOTO -- bikeri din Hunedoara frate nu vor pozele sa urace pe siteu , si am vre-o 2 tone de la Daniel !! nu vor pozele sa intree nici cum !!!!! DANIELLLL unde esthi ajutama , macar cu o conexiune mai buna sa reusesc .......................... ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraihd Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Seara la toata lumea......oda dupa cateva defecte de moto am ajuns si eu akasa din fericire .......in fine...o intrunire de super success mam distrat la max am facut peripetzi ....ba chiar am rupt si o pedala ).....sper ca toate lumea sa se fii distrat la fel de bine sau mai bine totusi tin sa multumesc la Road Patrol pentru acordarea premiului ...la baiatul care a facut baie in baraj )))) numa bine la toate lumea va mai asteptam in Hunedoara sper sa ne vedem la urmatoare intrunire.Asfalt Uscat la toata lumea .!@! Si uite ca sunt bine voitor si am lasat lenea de o parte pentru cateva minute si mam gandit sa bag si eu niste poze Enjoy Enjoy Asfalt Uscat Vine vine priamvara.....se asterne in toata tzara....dealurile si campurile inverzesc haideti cu mine sa le murdaresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate