sorinavram Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Pozele au fost facute cu un aparat din categoria Idioten (full automat, doar sa apesi pe buton), asa ca sa nu va asteptati la artisticareli. Locatie: Biker's Club Bucuresti Muzica: rock si country Bere, whisky, doua dansatoare pe butoaie, proiectii de filme cu subiect moto (mersi patronului ca mi-a pus pe stick documentarul Harley-Mania!) Vremea afara: vant puternic, -2 grade. Participanti veniti cu motocicleta: 4, din care 2 fete (girls with balls!), una fiind non phix, care si-a prezentat proaspatul Intruder 800 rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 frumoase poze, distractie pe masura. felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Bravo, mai copii! Ma batea si pe mine un gand sa vin ieri, nestiind ca e party-ul celor de la MC Trust. Numai ca am stat ceva mai mult la garaj punand Suza pe picioare si inghetasem ca un.. cactus. Asa ca am optat pt o baie si un nani... La mai multe distractii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 ca de obicei la petrecerile TRUST, a fost super frumos! bravo MC TRUST T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Super tare, sorry ca nu am putut ajunge si eu pe la petrecere, deh probleme personale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Venit vazut ,baut,distrat plaecat Bravoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 grrr va feliciti si mi ciuda ca stau la cald in singapore in loc sa chesfuiesc cu voi !!!! la mai multe si mai bune !!! ma uit la poze si ma enervez.... las ca vin si altele !!!! respekkkt brothers !!! tfft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker`s Club Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Na poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Multumim invitatilor pt participare....cluburile Dac si Valah ,cat si free riderii.... Apreciem locatia deosebit aranjata si amabilitatea proprietarului. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 Ce fata de drinkar mi-ati gasit. Si cand te gandesti ca am baut doar bere fara plumb. Genunchierele spun de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 bai nene...dar toti care stateau pe langa "acele" butoaie se uitau in sus! Oare de ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biu Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Mi-a placut si m-am simtit super ok. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Dap...de acord cu Biu , a fost super, exact atmosfera specifica unui bar cu profil, numai voie buna, muzica pe placul tuturor si bere fara masura....felicitari gagicilor de pe butoaie...a intrat berea ca unsa.. ...multumesc celor din Trust Iasi ca m-au luat cu ei... Numai bine si la cat mai multe intalniri asemanatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slim Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Super petrecerea... La mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Ce criterii trebuiesc indeplinite pentru a deveni membru Trust MC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Laurentiu,acesta este un topic de poze! exista PM. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 off-topic: @Laurentiuq: iti dai seama cat de penibil e un post al unui membru al unui MC sa ceara informatii despre conditiile de aderare la un alt MC? Come on... Asta ca sa nu mai spunem ca mai esti si VICEPRESEDINTE in MC-ul care il afisezi in semnatura si in profil.... ( /index.php?...st&p=595944 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Am fost si eu acolo.Frumoasa si petrecerea si locatia.Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Alte cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 off-topic: @Laurentiuq: iti dai seama cat de penibil e un post al unui membru al unui MC sa ceara informatii despre conditiile de aderare la un alt MC? Come on... Asta ca sa nu mai spunem ca mai esti si VICEPRESEDINTE in MC-ul care il afisezi in semnatura si in profil.... ( /index.php?...st&p=595944 ) Ti-am raspuns printr-un PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate