sica_sibiu Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 cat poate sa-mi placa sr-u verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 (editat) sica, de unde ai luat stickerele? Editat Septembrie 12, 2007 de zolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 sica, de unde ai luat stickerele? Nu stiu despre ce stikere vorbesti ? ala cu ''No fear'' l-am luat de pe e-bay , alea cu aprilia de pe oglinzi tot de pe e-bay , tot ce e cu alb , e facut cu pensula . Si restu ...de fabrica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Septembrie 13, 2007 Autor Share Postat Septembrie 13, 2007 (editat) Editat Septembrie 13, 2007 de yOCorni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pikayo Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Nu stiu despre ce stikere vorbesti ? ala cu ''No fear'' l-am luat de pe e-bay , alea cu aprilia de pe oglinzi tot de pe e-bay , tot ce e cu alb , e facut cu pensula . Si restu ...de fabrica.. Man ia zi si mie pls cum pot sa fac si eu comanda pe eBay de niste stickere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Are cineva idee de unde pot lua jenti cu "spitze" si cam cat m-ar costa ? Multumesc. --- Mesaj completat în 08 Oct 2007 11:19 -------------Hai ca-s bou. Gata, am "rezolvat"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 ce am vazut pe aici mi s-a parut super tare maine ma duc sa imi cumpar 2 neoane sa bag pe scarabeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramses86 Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Salut! as avea si eu 2 intrebari pentru voi...sper sa fiu cat de cat ontopi... prima ar suna cam asa: fratilor...sunt bestiale scuterasele voastre cu tunning, insa cele la care le-ati pus leduri in toate partile sunt bestiale! Cum ati procedat? Se pare ca ati folosit LED-uri...le-ati legat in serie ca sa mearga sau ati folosit rezistente? De care daca da? sau daca nu e mare secret cum ati facut? A doua intrebare...hm...cum sa formulez ca sa nu jgnesc pe nimeni...a da: intentionez sa-mi iau un scuter...aduce cineva scutere Peugeot...dar am auzit ca sunt cam varza si ca se cam strica des! Este adevarat? Merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Salut! as avea si eu 2 intrebari pentru voi...sper sa fiu cat de cat ontopi...prima ar suna cam asa: fratilor...sunt bestiale scuterasele voastre cu tunning, insa cele la care le-ati pus leduri in toate partile sunt bestiale! Cum ati procedat? Se pare ca ati folosit LED-uri...le-ati legat in serie ca sa mearga sau ati folosit rezistente? De care daca da? sau daca nu e mare secret cum ati facut? A doua intrebare...hm...cum sa formulez ca sa nu jgnesc pe nimeni...a da: intentionez sa-mi iau un scuter...aduce cineva scutere Peugeot...dar am auzit ca sunt cam varza si ca se cam strica des! Este adevarat? Merci mult! de fapt...alea sunt poze de pe net...nu sunt scuterele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramses86 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 bine bine...banuiesc ca, cineva tot si-a pus leduri....cum??? iar in ceea ce priveste Peugeot-urile????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 in legatura cu "pejourile" ... io am un Speedfight 2 -merge SUPER si arata ... ! Nu stiu de ce zic unii ca-s stricaciase si proaste ... poate ca vorbesc doar din auzite ! Ce model vrei sa iti cumperi ? Singurul care nu ti-l recomand est V-CLICK !!! in rest toate-s OK !!! salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 am un prieten cu Pejo Spidfait 1 ... si prinde 90 :| Fara nici o modificare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 (editat) ce scuter are mha??yo n`am mai auzit de numele asta ....poate peugeot speedfight am un prieten cu Pejo Spidfait 1 ... si prinde 90 :| Fara nici o modificare! Editat Noiembrie 12, 2007 de baietzii_ctl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Ledurile legate in serie...eu am leduri de 3V...legate cate 4 in serie merg super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 ce scuter are mha??yo n`am mai auzit de numele asta ....poate peugeot speedfight a scris la mijto asa ... normal k Speedfight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 mi-am luat ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Superb, sa'l aprinzi sanatos! L'ai luat de la tipul ala rusnac sau cum dumnezeu ii zice de pe pro-bike? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Superb, sa'l aprinzi sanatos! L'ai luat de la tipul ala rusnac sau cum dumnezeu ii zice de pe pro-bike? da ...si mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) cat a fost?sa pui si o poza cu el cand e aprins k sunt curios cum se vede:P da ...si mai vin Editat Noiembrie 13, 2007 de baietzii_ctl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 ce scuter are mha??yo n`am mai auzit de numele asta ....poate peugeot speedfight Dapai.. e greu bilute.. sa stii ca fac si eu engleza la scoala a scris la mijto asa ... normal k Speedfight Na.. tu te-ai prins dami un pm cu idul tau Mihai land Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 nu se vede Dapai.. e greu bilute.. sa stii ca fac si eu engleza la scoala Na.. tu te-ai prins dami un pm cu idul tau Mihai land Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 cat a fost?sa pui si o poza cu el cand e aprins k sunt curios cum se vede:P ok...o sa pun in weekend...am dat 130 lei p el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Frumos the doctor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramses86 Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 am aflat...inca nu am incercat ca n-am pe ce...dar ideea e cadaca vrei sa pui doar un singur led, sa zicem la toba unul rosu , legi de led o rezistenta de 100 Kohm ( kilo ohmi) si ar trebui sa mearga! Faza cu legat 4-5 in serie am incercat si merge bine! apropo...daca face cineva o delimitare la scuter, sa postezepozele pas cu pas ce si cum a facut, ca am gasit scrise topicuri ca scoti saiba...si scoti nush ce din toba...si bla bla pe care numai cei cu o vechime onorabila le inteleg! Sa vedem si noi unde e acea siba....cred ca ati inteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Bai baietele cu delimitarea ta.. O sa iti enumar cativa pasi ! 1.Dai toba jos cu atentie 2.Te duci la un meserias care se pricepe.. la delimitari de scutere si dupa daca nu are el d-ala de sudat te duci la unu si ii explici cum sa o faca.. si sa iti taie tevile alea.. pana.. aproape.. teava principala 3.O montezi la loc Eu m-am dus la unu si l-am intrebat cum fac sa o delimitez bine.. si mi-a spus ca asa .. asa.. asa.. si .. dupa m-am dus la un prieten de-al lui tata la DACIA Service si mi-a facut`o in jum de ora bafta.. P.S. : da un PM cu idu`l tau.. si o sa fac niste poze si o sa ti le dau sa iti arat cum trb sa arate toba.. dupa.. ce.. se face delimitarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate