low_rider Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Super! Ne vedem acolo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 ador, u've got mail. Btw, tel. meu: 0723632519 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Vremea probabila: Culmea la bucuresti arata soare in weekend pe weather.com iar la BV.. PLOAIE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 fir-ar al dracului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Sper totusi sa se insele astia in privinta datelor meteo. Sa fie innorat, dar sa nu ploua...ar fi extraordinar! Oricum, casute libere nu mai sunt... noi vom lua cortul. Acum, stii cum se spune: fie vremea cat de rea, numai vantul sa nu bata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Din motive obiective s-a schimbat modificarea Nu mai pot pleca maine la 8, mai degraba pe dupaamiaza in jur de 3-4.Ata ete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Din motive obiective s-a schimbat modificarea Nu mai pot pleca maine la 8, mai degraba pe dupaamiaza in jur de 3-4.Ata ete. o sa te sun..si eu vreau sa plec in jur de aceeasi ora...si poate merg mai incet daca merg cu tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lowrider Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Pentru IKARUS si ANDREICRISTIAN NE VEDEM SAMBATA DIMINEATA LA 8 - 8.30 LA ARC. MAINE NU MAI POT INTRA PE NET. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 11, 2004 Share Postat Iunie 11, 2004 Vremea pe weather com nu s-a schimbat. Norul din poza vine direct spre noi. Eu + TRO5 plecam de la 4, 4:20 de la arc. Posibil sa vina si Axa + Vio Se anunta si mosulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 11, 2004 Share Postat Iunie 11, 2004 Baiazidule, 4:20 e exact cat sa prinzi nebunia pe DN1. HAi mai bine sa plecam la 15:30. Suna-ma pe telu lu' Vio ca eu nu am baterie. CataM, esti binevenit , dar sa stii ca eu unul nu sar de 100 kmh. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate