pantera Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Cum spuneam, am placerea sa va prezint in avant-premiera noile "haine" ale capritzei..uh..pardon, printzesei de-acum inainte . Don'shoara nu numai ca a primit hainutze noi, dar saptamana asta va avea montata si o toba (adica 2 ) GPR Thunderline. Dar acum sa va prezint colectia primavara-vara 2007 Aparatul meu nu "vede" culoarea exacta, o deformeaza. Voi pune si o poza cu un alt motor a carui culoare e identica cu a mea ( RED-KAW 3003 ) In curand poze cu ele sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 sexy ca stapana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Secsy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_zxr Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Foarte frumoasa. Sa o calaresti sanatoasa si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 Sar'naaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 pune poze cu ea completa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Cred ca ti-a fost tare dor de ea.Mai vrem poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 (editat) Very secsi ! Monteaza plasticele alea la loc odata, ia-ti pasagerul si haideti pe la mine in uichend . Edit: Btw, sper ca ii pui si stickerele cu Kawa, da? Editat Februarie 27, 2007 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 Normaaaaal! Deja sunt la facut Plasticele maine sunt sus . Ceva schimbari de planuri ca a venit sor'mea din SUA pe-acasa si bine inteles ca o sa ma "tarasca" prin toate cluburile sa vada ce mai e nou Ne auzim pe mess si la tel. pune poze cu ea completa... Iti face impresia ca e incompleta Cred ca ti-a fost tare dor de ea.Mai vrem poze!!! Tare dor?! ..asta e ca faza cu "NIIICEEEEEE?!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 Am pus tank-pad-ul in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Bravo Frumoasa culoarea...ai grija de ea sa n-o zgarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 Bravo Frumoasa culoarea...ai grija de ea sa n-o zgarii Merci Adi Tu ce vrei sa-ti iei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Am pus tank-pad-ul in seara asta Uau,vreau si eu TankPad asa transparent?Imi zici si mie te rog de unde l-ai luat? Arata super noua culoare,asteptam poze cu toate montate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Uau,vreau si eu TankPad asa transparent?Imi zici si mie te rog de unde l-ai luat? Arata super noua culoare,asteptam poze cu toate montate la noi in ploiesti la paula's aveau tank pad transparent mi se pare ca si cu dragonu ala albastru sau nu mai stiu...oricum trebuie sa gasesti si prin bucuresti... p.s.: frumoasa noua "printzesa"...sa o calaresti cat mai mult si fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 la noi in ploiesti la paula's aveau tank pad transparent mi se pare ca si cu dragonu ala albastru sau nu mai stiu...oricum trebuie sa gasesti si prin bucuresti... p.s.: frumoasa noua "printzesa"...sa o calaresti cat mai mult si fara evenimente neplacute Merci mult. Azi e ziua cea mareeee! Parca as avea examen, asa ma simt Abia astept sa o "imbrac" si sa o scot la o tura Urmeaza poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Stiu ca abea astepti sa dar te rog sa nu ne uiti si pe noi,cei care asteptam poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 fiindca nu te cunosc,vin cu o intrebare....: te-ai varsat rau de tot cu ea sau ai vopsit-o doar asa.... oricum arata misto,chiar laser... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 fiindca nu te cunosc,vin cu o intrebare....: te-ai varsat rau de tot cu ea sau ai vopsit-o doar asa.... oricum arata misto,chiar laser... Motorul asa l-am luat. Avea carena dreapta zgariata si coditza sparta putin...cazuse neamtzul cu ea si a dat-o ieftin. Am vopsit-o si ca sa repar zgarieturile, dar in principal pt ca asa am vrut Au ajus si tobele. La 4 incepe asamblarea si implicit prima tura dupa ...in cateva ore o sa aveti poze Uite poza cu ea inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) Pune poze cu tobele ! Si a mea e gata de plimbare, azi dimineata am legat numarul cu sirma (ca mi-a fost lene sa cumpar suruburi ) , asa ca va astept incoace cum iti pleaca sora din dotare inapoi acasa . Edit: E 4 fara un minut, Smeagol ce cauti pe forum, treci la montat Editat Februarie 28, 2007 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 Pune poze cu tobele ! Si a mea e gata de plimbare, azi dimineata am legat numarul cu sirma (ca mi-a fost lene sa cumpar suruburi ) , asa ca va astept incoace cum iti pleaca sora din dotare inapoi acasa . Edit: E 4 fara un minut, Smeagol ce cauti pe forum, treci la montat Sora din dotare pleaca de paste inapoi Maine e ziua ei, deci o sa am de alergat prin orash cu ea in spate. Sper s-o pacalesc sa ma lase in pace sambata, insa viitorul e "sumbru" la ce chef de distractie are ea ) Poze cu tobili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Niiiice ! Cred ca o sa arate beton cu doo tobe sub coada . Smeagol, e 4 si 6 minute P.S. A, si la multi ani sorei, daca e ziua ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 baga tare OLTEANCO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Merci Adi Tu ce vrei sa-ti iei ? Ma asteapta un R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 NO COMMENT Inca nu e gata Mai sunt ceva plastice de pus si mai urmeaza zilele urmatoare inca o surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 A iesit misto rau Nu ai cum sa cureti si tu galeriile? se vad cam uratel asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate