kata Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 nu stiu cum sunt altii, dar eu am un ''soundtrack'' cand merg pe motocicleta, Rob Zombie ''Pussy Liquor'', nu neaparat textele ci linia melodica. mai sunt si altii la fel, la care le suna piesa care ii reprezinta in cap cand merg pe motocicleta? am facut un montaj cu cate ceva, majoritatea sunt chestii pe care le-am mai postat dar oricum mi se pare interesant. care mai avetzi fragmente sau sample-uri bagati mare. (se vede ca ii iarna, ce face omu' din plictiseala) http://media.putfile.com/the-sound-of-my-d...-little-drummer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 nice,very nice.... dar eu nu ma pricep sa montez chestii dastea...va las pe voi aia priceputi. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Eu nu montez nimic ,dar astea ma fac sa ma dau cu motorul: http://www.youtube.com/watch?v=iRF-3yG8D30 Asta nu stiu ce ma face sa fac dar este tare : ( interziz sub 18 ani si peste 50 ) http://www.youtube.com/watch?v=DCofNkCpKeA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 (editat) @easybiker, e jenant sa pui a bunch of shaved pussies ca Manowar langa monstrii sacri MOTĂRHEAD SI Judas FUCKING Priest Cam asa le vad eu... Incercati sa nu vomati pe timpul reclamei, se termina repede si incepe Priest imediat. http://www.vh1.com/vspot/player.jhtml?vid=...rch=yahoo.video iar din repertoriul lui "Cute" Lemmy http://www.youtube.com/watch?v=A0EKxuBtdak...ted&search= si una mai power, daca asta au fost mai lesinate un pic si una mai vesela daca asta a fost prea prea http://www.youtube.com/watch?v=HODbVKd3ZrU...ted&search= Editat Februarie 22, 2007 de aquilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 @easybiker, e jenant sa pui a bunch of shaved pussies ca Manowar langa monstrii sacri MOTĂRHEAD SI Judas FUCKING Priest LOL!! Fara comentarii. Off: Gusturi si gusturi. Asculta Triumph of steel. Poate o sa iti schimbi parerea. Nu are rost sa ne duelam pe forum care trupa este mai monstru sacru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 va rog nu incepeti cu atac la"gusturile"personale... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 LOL!! Fara comentarii. Off: Gusturi si gusturi. Asculta Triumph of steel. Poate o sa iti schimbi parerea. Nu are rost sa ne duelam pe forum care trupa este mai monstru sacru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 vad ca recidivezi mr.aquilla....cred ca intentionat. delete. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Rob Zombie cam tot de pe The Sinister Urge, în special Feel So Numb Âşi Demon Speeding stock, nemontate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 nu stiu cum sunt altii, dar eu am un ''soundtrack'' cand merg pe motocicleta, Rob Zombie ''Pussy Liquor'', nu neaparat textele ci linia melodica. mai sunt si altii la fel, la care le suna piesa care ii reprezinta in cap cand merg pe motocicleta? am facut un montaj cu cate ceva, majoritatea sunt chestii pe care le-am mai postat dar oricum mi se pare interesant. care mai avetzi fragmente sau sample-uri bagati mare. (se vede ca ii iarna, ce face omu' din plictiseala) http://media.putfile.com/the-sound-of-my-d...-little-drummer bine tu ai si in avatar poza cu rob zombie (si recunosc ca mi-s fan si eu ). pe motor... hmmm. cred ca merge orice, in general. dar depinde si ce motor ai. ca vreau sa vad unu cu o vitezana care asculta rob zombie cand merge cu motoru. chiar, astia cu "spidurile", ce ascultati voi? ca cei cu chopper normal sa asculte rock. sau nu? care esti manelar? da-te de gol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Discutia asta ar trebui sa fie la alta sectiune. Ma rog, sa zic si eu: de cele mai multe ori cand merg cu motorul cant Judas Priest - A touch of evil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 ca cei cu chopper normal sa asculte rock. sau nu? No shit ? Ascult de toate, mai putin manele si genurile de rock din care nu pricepi nimic pentru ca nici ei nu le mai pot canta a doua oara Am ascultat si eu un singur gen muzica dar asta se intampla demult, prin clasele primare ... intre timp omu` mai creste. I-auzi acilea: Doors - Riders on the storm Killradio - Scavanger Metallica - Enter Sandman Aerosmith - Crazy Bon Jovi - Have a nice day s.a.m.d ... Si da, gusturile nu se discuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 22, 2007 Autor Share Postat Februarie 22, 2007 (editat) easy de''black wind, fire and steel'' ce zici? eu ma gandeam sa imi scriu pe motor ''black horse''. ''Black Wind always follows where my black horse rides. Fire's in my soul ,steel is on my side'' eh? words to live by my friend, hahahahha p.s. sau daca vretzi sa o luam mai ushor, l walk the line de la Johnny Cash. sau Ring of Fire Editat Februarie 22, 2007 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 MANOWAR , suprem. Ce versuri fratilor , Odin , batalii , vikingi , razboinici , ce mai vrei ? Muzica asta pe motor te face sa inebunesti , te crezi dracu' in vre-o batalie. Intri cu motoru' in plin in Merzane cu manelisti , dai peste ciori la semafor , daca i-ti zice unu' ceva ii spargi fata cu lantu' , desi esti sigur ca de fapt aveai ciocanul lui Thor. Mamaaa , deja m-a luat valu' , inebunesc instant. Asta si niste muzica nazi din vremurile lui Hitler , asta ma inebuneste definitiv. Care a ascultat "Die Wacht am Rhein" stie cam ce zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 MANOWAR , suprem. Ce versuri fratilor , Odin , batalii , vikingi , razboinici , ce mai vrei ? Muzica asta pe motor te face sa inebunesti , te crezi dracu' in vre-o batalie. 51 Rules for a Power Metal fan to avoid being labeled as gay (or Brokeback) vezi să nu târâi dreq sabia pe jos Âşi să o toceÂşti Sieg Heil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 calmati-va....sau va "erase". B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 si una de la mineeee.... http://www.youtube.com/watch?v=x_LBGyGdR_0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 easy de''black wind, fire and steel'' ce zici? eu ma gandeam sa imi scriu pe motor ''black horse''. ''Black Wind always follows where my black horse rides. Fire's in my soul ,steel is on my side'' eh? words to live by my friend, hahahahha p.s. sau daca vretzi sa o luam mai ushor, l walk the line de la Johnny Cash. sau Ring of Fire Pai de Manowar ce sa zic. Eu unul sunt fan inrait. Ai ascult de multi ani si nu m-au dezamagit niciodata. Multe din pieselel lor pot fi soundtrak-uri pentru mers cu motorul dar cea mai motorizata este "Whels of fire" de pe Kings of metal. MANOWAR , suprem. Ce versuri fratilor , Odin , batalii , vikingi , razboinici , ce mai vrei ? Muzica asta pe motor te face sa inebunesti , te crezi dracu' in vre-o batalie. Intri cu motoru' in plin in Merzane cu manelisti , dai peste ciori la semafor , daca i-ti zice unu' ceva ii spargi fata cu lantu' , desi esti sigur ca de fapt aveai ciocanul lui Thor. Mamaaa , deja m-a luat valu' , inebunesc instant. Asta si niste muzica nazi din vremurile lui Hitler , asta ma inebuneste definitiv. Care a ascultat "Die Wacht am Rhein" stie cam ce zic. Tare! Te poate inspira muzica lor sa faci tot felul de chestii. Ai ascultat "Hearts sf steel" in germana? P.S. - For all: Simpatiile muzicale se declara si nu se discuta. Intotdeauna poti sa fii de acord dar niciodata impotriva preferintelor unei persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 vad ca recidivezi mr.aquilla....cred ca intentionat. delete. B. Ce anume te-a facut sa-mi stergi postul? Faptul ca explicam frumos ca era o gluma (cam acida e drept si cam de rockeri insensibili) la look-ul unei trupe sau ai un tic de a inchide topicuri si sterge posturi care nu se potrivesc preferintelor tale personale sau de mini grup? As vrea sa raspunzi aici pentru ca altfel cineva ar putea sa creada ca intradevar postul meu ar fi continut ceva ofensator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 fuel de la metallica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Culmea culmilor... shtitzi Meetloaf... sau cum ii zice?! Pana nu demult faceam cu nervii cand il ascultam (involuntar)! Acum catva timp am vazut ceva emisiune cu ei la TV. Povesteau despre ceva melodie cu un accident de motor. Bine intzeles ca am urmarit ... doar eram interesat. Acum cateva zile am vazut un clip cu melodia... nu ca nu-l vazusem inainte, dar era prima data cand il puneam in perspectiva. Ei, trebe sa va zic ca este beton! Ok, muzica e moale, cam melodramatica pt gustul meu, dar daca terci peste asta , clipul e ok pt anii 80! Asta o fost o chestie ciudata! ... Sa-mi placa Meetloaf?! Buahahahaahah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Culmea culmilor... shtitzi Meetloaf... sau cum ii zice?! Pana nu demult faceam cu nervii cand il ascultam (involuntar)! Acum catva timp am vazut ceva emisiune cu ei la TV. Povesteau despre ceva melodie cu un accident de motor. Bine intzeles ca am urmarit ... doar eram interesat. Acum cateva zile am vazut un clip cu melodia... nu ca nu-l vazusem inainte, dar era prima data cand il puneam in perspectiva. Ei, trebe sa va zic ca este beton! Ok, muzica e moale, cam melodramatica pt gustul meu, dar daca terci peste asta , clipul e ok pt anii 80! Asta o fost o chestie ciudata! ... Sa-mi placa Meetloaf?! Buahahahaahah! Asculta Batt out of hell (albumul). Este destul de meserias,dar super melodramatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Cred ca ceva de genu asta se chema melodia... nu mai tzin exact minte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 de WASP sunt amatori, blind in texas, be somebody, cocaine cowboys (multi vad wasp-ul ca power/balad metal, da nu ma intereseaza ca nu-i frumos ce-i frumos ii frumos ce imi place mie, nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate