Fulguletz Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 inca un weekend misto pe 2 rotzi niculeee hai fa pneu` ala sa te mai alerg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 inca un weekend misto pe 2 rotzi niculeee hai fa pneu` ala sa te mai alerg ati vazut cumva niste motociclisti pe aici ? inca un weekend misto pe 2 rotzi niculeee hai fa pneu` ala sa te mai alerg ati vazut cumva niste motociclisti pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 ati vazut cumva niste motociclisti pe aici ? ha ha ha, a fost tare!!! si.... schimba-ti slicurile alea sa te incadrezi in normele de siguranta si LEGALE hai baieti ca am vazut mai multi motociclisti weekendul asta, aratati-va !!! eu eu eu!!! am iesit la o plimbarica mica pe jos! ufff, cand o sa fie gata 'bestia' ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 offf, mi-am dus si eu mandra la service, ca tre sa o fac frumoasa pentru missul de pe 15 :X. sper sa fie gata on time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 hai sa vedem care a iesit in weekend ? eu ma anunt primul. eu al 2 lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 OK. pana acum : Digweed, Topgun, Fulquletz, Mihai_j4 si.... mai asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 OK. pana acum : Digweed, Topgun, Fulquletz, Mihai_j4 si....mai asteptam ce sa mai astepti ca ane si cu inca unii nu sunt forumisti .. sau mai stii cum intra si aia ardeti cauciucul pana se face slick ca pare mai tanar decat ala care are riduri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 eu eu eu!!! am iesit la o plimbarica mica pe jos! multa bafta cu Ivan` poate ne vedem pe drumuri eu propun la urmatoarea iesire sa ne anuntam toti aici care vrem sa iesim cum ar fi incepand cu luna viitoare nu asta ... si eu am treaba la a mea o pregatesc de vara si sa`i rezolv problemele cu actele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 si eu ii pregatesc moto de vara : filtre, caucicuri, placute frana, am si saua la modificat cam tot pe luna viitoare ies si eu la plimbare, caucicurile ca sa le schimb trebuie sa fac drum la craiova ca aici la noi nu au stand pentru centrat . nu mai pun ca in luna Mai trebuie facut si ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 ardeti cauciucul pana se face slick ca pare mai tanar decat ala care are riduri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bicious Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Fulguletz, nu sunt sigur daca esti cine cred, cunosti cumva pe Ionut si Magda de au plecat de vreo juma' de an in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Fulguletz, nu sunt sigur daca esti cine cred, cunosti cumva pe Ionut si Magda de au plecat de vreo juma' de an in Bucuresti? mhm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 bai frate plimbarile nu le mai fac in oras, tine de noroc sa nu ai o coliziune cu vreo masina. aseara mi-au iesit 'n' in fata ... pe aeroport am ajuns tarziu, la spartu' targului multe motoare prin orash - frumos - am observat ca se mai intalnesc pe la Ever Green - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 pai ieri a fost cam full, si da, e un adevarat puzzle de masini orasul. gresesti o piesa, risti sa te ia pe bot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 digweed pe unde umbli omule??? nu te mai auzi, nu te mai vezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 pai ieri bantuia pe la bucovatz. mai departe nush, ca am plecat fara el, l-am lasat amanet =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 ar trebui sa ne schimbam si noi nr de telefon ca sa ne putem intalni in trafic, cum a fost ieri. eu am fost lonely rider ne trimitem pm-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 in trafic e grele.......nu cred ca mai ajung la tel sa te sun dupa ce ii fac o vizita vre-unui sofer de conserva(prin geam) app. cine spune incepe...tu esti primul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 app. cine spune incepe...tu esti primul cre`ca a inceput deja ) ma miram eu ce e cu pm-ul ala, dar acum am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 ma miram eu ce e cu pm-ul ala, dar acum am inteles ce credeai... ca iti dau vreo intalnire romantica ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 ce credeai... ca iti dau vreo intalnire romantica ??? credeam ca vrei sa-tzi imperechezi yamaha ta, cu honda mea o iesi un pui de kawa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 credeam ca vrei sa-tzi imperechezi yamaha ta, cu honda mea o iesi un pui de kawa )) +izh iti spun e ca iese hermafrodit......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) Multumesc celor de la Oltenia Bikers (Gabi, Catalin, Vasi, Adi si nu in ultimul rand Ceraselei) pentru plimbarea din weekend. Sper sa pot sa ma mai plimb cu voi. P.S. Mi-am gasit bratara, era in topcase Editat Martie 17, 2009 de topgun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Multumesc celor de la Oltenia Bikers (Gabi, Catalin, Vasi, Adi si nu in ultimul rand Ceraselei) pentru plimbarea din weekend. Sper sa pot sa ma mai plimb cu voi. P.S. Mi-am gasit bratara, era in topcase voi eratzi grupul de a trecut duminica pe la 3 pm prin bals ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) voi eratzi grupul de a trecut duminica pe la 3 pm prin bals ? Da Fulguletz. Cei de la Oltenia Bikers si doi noi veniti eu(suzuki freewind) si Nicu (intruder 800 negru). Plimbarea a fost super. Cu masa de prinz la Slatina. Am trecut sambata nu duminica. Editat Martie 17, 2009 de topgun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate