theos_ Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 revin si eu cu fotografii dupa ce am facut un 'facelift' motobretei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 ce-i adevarat e cam grea pentru manevrele pe loc....dar te inveti....mai ales dupa ce o culci de 3-4 ori.....compenseaza insa cu satisfactiile pe care ti le da la drumMesaj completat tot ce este posibil....nu ma pot lauda ca sunt singurul posesor de gw din romania......iar prin Bals mai trec pe la Marian..... Volusya....cel care are magazinul de mobila de langa politie...de fapt vis-a-avis de politie itzi stiu autobuzu de cand am fost cu polo la cetate si ne-am intors totzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Momentan motoreta nr 13 - sper ca nu cu ghinion - a mea si cu care inca nu am "atacat" asfaltul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi's Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 itzi stiu autobuzu de cand am fost cu polo la cetate si ne-am intors totzi acum stiu si eu de unde sa te iau.....ma tot intrebam pe unde am fost de m-ai vazut, ca de "fost" am fost in multe locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 dar ce-a fost aseara cu atatea motoare in fatza la lic carol, langa ing ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 a mai aparut o moto noua in severin, un cBR F parca, stie cineva cine este proprietarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) salut baieti, cred ca pe majoritatea diin voii va stiu diin oras, eu detin un Suzuki burgman , inca nu am 18 ani pt motor , insa pana la primavara as vrea un rs 125 , as putea iesi la plimbari cu vooii? Editat Noiembrie 12, 2009 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 cum sa nu. cu cat suntem mai multi cu atat este mai bine se intelege ca trebuie sa te incadrezi in profil: baiat serios, cu capul pe umeri, cinstit nu violator de babe sau huligan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hysaf Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 cum sa nu. cu cat suntem mai multi cu atat este mai binese intelege ca trebuie sa te incadrezi in profil: baiat serios, cu capul pe umeri, cinstit nu violator de babe sau huligan Ai grija ca oamenii seriosi se ard la mizerie. P.S.: Noi futem babe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 Ai grija ca oamenii seriosi se ard la mizerie. P.S.: Noi futem babe ...gura pacatosului adevar graieste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Ai grija ca oamenii seriosi se ard la mizerie. P.S.: Noi futem babe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 asteptam primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 daaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 a inceput vremea urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 a inceput vremea urata care vrme urata ? duminica am fost pe valea oltului, si a fost super!! pacat ca mi s-a stricat trotineta si a trebuit sa vin pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 care vrme urata ?duminica am fost pe valea oltului, si a fost super!! pacat ca mi s-a stricat trotineta si a trebuit sa vin pasager nasol, sper ca nu sunt probleme mari am iesit si eu putin prin oras si pe curbele bucovatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 din pacate cred ca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ce s`a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 ce s`a intamplat? a murit ceva la aprindere, si un scurt a dus tot electricu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 a murit ceva la aprindere, si un scurt a dus tot electricu nasol. ai timp pana la primavara sa o faci, sa te poti bucura de ea din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 nasol. ai timp pana la primavara sa o faci, sa te poti bucura de ea din nou eu zic ca am facut-o astept 2-3 zile cu soare sa zvante asfaltul sa ii dau o tura de proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 la severin e uscat....pana la strehaia asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 deh, v-am zis io ca are cineva ceva cu noi, si vremea vrea sa stam acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 (editat) deh, v-am zis io ca are cineva ceva cu noi, si vremea vrea sa stam acasa ma primiti si pe mine printr-e voi ? Mesaj completat la severin e uscat....pana la strehaia asa... te plimbi nu ai treaba ? Editat Decembrie 18, 2009 de Ovi_zd3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Un Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate