BlakAngel Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 Dati-mi voie sa ma laud cu noul meu motor: BMW 1150 GS din 1999, 58000 km, injectie, ABS, minere incalzite, catalizator, etc.... ; am venit calare pe el de la Viena . Scuze pentru calitatea pozelor sunt facute cu telefonul mobil. SA-L STAPANESTI SANATOS SI CAT MAI MULTI KM.ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 bate vantu pe la noi pe aici:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Hai ma ca pun si eu cu astia mici..Sunt din Craiova ...Aprilia Rs50 98 si Aprilia Rs125 04..Salutari! --- Mesaj completat în 09 Aug 2007 19:19 -------------acum mai bate vantu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 (editat) Dati-mi voie sa ma laud cu noul meu motor: BMW 1150 GS din 1999, 58000 km, injectie, ABS, minere incalzite, catalizator, etc.... ; am venit calare pe el de la Viena . Scuze pentru calitatea pozelor sunt facute cu telefonul mobil. Numere ai luat? Mergi la pitesti? Urarile de bine ti le-am dat personal. Chiar daca ma repet, Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!!! Asfalt uscat. PS: Scuze de intarziere si lipsa de la intruniri dar am sost in concediu. Sper sa recuperez cu Pitestiu' Editat August 14, 2007 de aax94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mader Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Imi spuneti si mie cand e intrunirea la Pitesti? As merge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 si eu si eu CU furia verde turbo, a mea de care sunt super multumit, si imi este tare draq de ea si inca una, cu mine pentru a inlatura dubiul cum ca e doar un moto pozat si eu nu am nici o legatura cu ea, sau pentru a intelege domnii cine e in spatele caschetei, de pe umerii celui calare pe mobra verde. bye bye - sa ne vedem cu bine prin prazLand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) sa-l stapanesti sanatos si fara incidente neplacute si apropo de motoristii din craiova ....pe praful asta cine sta sa mai intre pe net motoristii adevarati sunt pe motoare nu pe net parerea mea.. Editat August 18, 2007 de Mottorash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 si eu si eu CU furia verde turbo, a mea de care sunt super multumit, si imi este tare draq de ea bye bye - sa ne vedem cu bine prin prazLand Sa vii cu ea sa ne-o arati si noua miercuri la Universitate la 20.00-20.30 S-o stapanesti sanatos si usor pe curbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 deci ramane stabilit - ne vedem miercuri iar cu privire la cei care stau pe net, nu calare (vorba lui mottorash) nu ai ce face, tre sa ne servim serviciul... sa zic asa doar la pizza delevery poate sa lucrez sa impac placerea cu serviciul. dar pana atunci, daca nu o pot calari pe caldurile astea, ca sunt la serviciu, macar stau pe net pe motomobrism. salutare, sa ne vedem cu bine (la universitate - ramane stabilit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 bine ca nu lucrez astazi la ora asta ... in loc sa vin si eu pe la universitate deci ... sa ne vedem pe strazile urbei cu bine, si sa speram ca nu lucrez si miercurea viitoare la ora asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Eu, cel putin, te-am asteptat. Dar, mai sunt si alte miercuri nu? Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Aha deci tu erai cu kawasaki-u ala...nu ai oprit sa vb cu noi pe calea bucuresti acum vreo 2 sap....eram vreo 8 colo la McDOnld's si ai trecut.....Sal!ne auzim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobbys Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) ma alatur si eu aici ... cu respect pentru pasiunea ce ne leaga ... si bine inteles pentru voi pe 2 roti Editat Decembrie 17, 2007 de bobbys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ma alatur si eu aici ... cu respect pentru pasiunea ce ne leaga ... si bine inteles pentru voi pe 2 roti Bine ai venit! Ma bucur ca iese si CBR-ica la iarba verde! Asteptam vara!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Bondaru' galben ataca o sa iasa pe strazi in primavara....pe "asfalt uscat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Bondaru' galben ataca o sa iasa pe strazi in primavara....pe "asfalt uscat" Sa-ti traiasca bazaitoarea galbena! PS: pe 30 decembrie am facut o tura prin oras. Daca vedeam postul tau mai devreme, te chemam sa ma "ataci" mai din iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh01bag Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 salut, sun nou printre motociclisti din severin , o am de 2 lun i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 salut, sun nou printre motociclisti din severin , o am de 2 lun i e vreun concesionar moto in DTS?din ce magazin ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 singurul `concesionar` din severin este...Targul....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Nu stiti cei din Slatina din care zi si unde se intalnesc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) eu sunt din Slatina dar nu stiu unde se intalnesc, ii mai vedeam pe la OMV dar nu stiu daca acolo este locul de intalnire (nu am permisul de mult) daca aflati voi inaintea mea sa postati aici Kymco Quannon 125 (am A1) Editat Aprilie 15, 2008 de 18dany Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bicious Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Am un Virago 250, sunt din Craiova. Am o problema, cred ca la bobina. Exista vreo 2 ochi de cunoscator care sa ma ajute? Multam anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) eu sunt din Slatina dar nu stiu unde se intalnesc, ii mai vedeam pe la OMV dar nu stiu daca acolo este locul de intalnire (nu am permisul de mult) daca aflati voi inaintea mea sa postati aici Kymco Quannon 125 (am A1) ahhh pe tine te tot vedeam io prin Bals, chiar ma miram de pe unde esti eu am ceberica aia neagra de 125 poate ne dam un pic pe la saru in weekend ca am vazut ca reparau la drum. asfalt uscat Editat Iulie 13, 2008 de Fulguletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10NtZ Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Da... e clar...Cum bine zicea cineva prin posturile anterioare, oltenii stau cam prost cu internetul sau... cu interesul... Daca e asa slabut cu postarile, ca sa mai zic cu miscarea moto olteneasca. Intr-un stil putin masochist, poate cu postul asta o sa intarat ceva motoristi olteni si poate mai vedem ceva replici pe "comunitati moto regionale" in special Craoiva si Turnu Severin. Eu as mai continua si cu Bals, Slatina si Tg.Jiu. PS: Intrebarea anterioara cu plecarea la mare ramane valabila. Se pot inscrie si motoristi cu comuniste pt ca viteza de croaziera nu va fi mai mare de 90-110...hai 130 pe alocuri Va salut si asfalt uscat. Intradevar oltenii nu se prea interseaza de miscari moto si alte evenimente ca va jur avem si noi niste avioane de motoare pe aici .... Mito meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate