BikerXX Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 mersi,e tare,da si casca aluia e beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) -urmariti ce a putut sa fac omuletzu asta, cat a muncit si cata rabdare... http://www.mototuning.com/forum_moto/index...opic,464.0.html -RESPECT pentru el !!!!!! Editat Februarie 3, 2008 de Seby Stone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Gata iar stagneaza topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HarryBOSS Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 niste poze cu cadrul si aripa spate l-am bagat la vopsit mai pun poze cand il termin --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 14:01 ------------- la origine e asta dar cu paintjob si alte modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Super tare arata Dar sunt curios cum o sa stea pasagerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Nu mai exista pasager Editat Februarie 15, 2008 de daxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Ce tare scz am vazut in prima poza ca inca mai era loc de un pasager si de aia am intrebat ) Misto iese (sau a iesit pana acum) desi e cam sumbra chestia cu craniul de pe sa cred k noaptea o sa te cam sperii de el pana te obisnuiesti ) si daca stam sa ne gandim bine asta e un mijloc de aparare "anti hoti" =)) Asfalt uscat! cu toate ca in Bucuresti ninge de rupe pamantu ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Multam fain si aici o nins azi dar macar am timp sa lucrez la motor ca ma roade rau sa ma dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 am o toba crazy numai buna de pus pe streetfighter (scurta si suna de mori) n-am apucat inca sa ii fac poze o sa revin @daxy super tare noul pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 scriu si eu aici in topic... m-ar bate un gand sa imi modific 900RR-u meu. direct din inima germaniei va arat ceva frumos.... asa arata inainte motoru(e nou)... si acum e la modificat. va tin la curent cu ce se mai face la el. si un last edit... cum arata adevaratii rideri de streetfightere din germania... reals fuckers. si nu uitati si femeile nu sunt mai prejos. sunt si fete dure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 (editat) -si eu am inceput demontatul -am sa pun poze pe tot parcursul proiectului Editat Februarie 17, 2008 de Seby Stone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 salut. ai un mare avantaj tu. codita spate de demonteaza complet. asa ca nu ai nevoie de flex. e un motor indragit de germani in ale modificarilor. acolo predomina cele de 1100. daca tot ai timp sa o faci. eu zic sa dai jos motoru si sa incepi la lustruit cadrul. e usor. daca o sa ai nevoie de ceva sfaturi-nelamuriri... o poti face. o sa iasa un motor frumos. ai sa vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 -am mai evoluat in a dezmembra , saptamana viitoare cred ca incepe sa ia forma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
power street Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 k si prietenul meu seby stone... in vara asta am decis sa lucrez si eu la mobra mea sa o fac streetfighter..deci .....sper pana la sf primaverii inceputul verii sa fie gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Frumos frumos astept finalizarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladpvs Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Salutare tuturor! poate cineva sa-mi dea un sfat pt prinderea unui ghidon superbike la un cbr600f, n-am banii de kit-ul acela, e cam 300 euro, se poate ceva homemade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 -incearca sa adaptezi de la un hornet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Salutare tuturor! poate cineva sa-mi dea un sfat pt prinderea unui ghidon superbike la un cbr600f, n-am banii de kit-ul acela, e cam 300 euro, se poate ceva homemade? Citeste aici cum am facut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 -sa mai adaugam cateva poze ca a inceput maestru Alex sa monteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 -cadru din spate cam asa o sa vina , astazi merge la sudat ... --- Mesaj completat în 19 Mar 2008 20:46 --------------cam mort acest topic dar ....asta este postez pana la capat -cateva poze cu nenea Stroe sudoru, calare cu aparatul pe gsx-r ) si codita pusa la vrajeala sa vedem cu vine --- Mesaj completat în 19 Mar 2008 20:56 --------------nu inteleg ce s-a intamplat... --- Mesaj completat în 19 Mar 2008 20:59 --------------nu inteleg ce s-a intamplat... mai pun o data pozele... --- Mesaj completat în 21 Mar 2008 09:35 --------------acum sper sa reusesc sa pun pozele ... --- Mesaj completat în 21 Mar 2008 21:41 --------------rog adminu sa stearga postu asta... ca nu stiu ce s-a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsm_mc Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Salut! Mut topicul meu de pe pro-bike aici....acolo streetfighterii si-au luat carenate colorate si agata studente la jurnalism! Iata cam ce a iesit din moto a mea.... aveti poze cu stare originala...mulaje....si finita! e un fighter mai bland asa... Anul asta va iesi improved cu face lift si alte noutati! Ma bucur mult ca prinde un pic de cheag si la noi "nebunia" asta! http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...=8667&st=20 --- Mesaj completat în 22 Mar 2008 12:22 ------------- --- Mesaj completat în 22 Mar 2008 12:23 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 -poze!!! poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 superbe pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 -da foarte frumoase... nici eu nu ma asteptam sa se vada asa, ce sa mai zic... nu de la mine este problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Salut , ma bucur sa vad ca sunt destui pasionati de streetfightere in Romania. Si eu incep un proiect de streetfighter acum , dintr-un GSxr 750 1994. Momentan tre sa il inscriu , apoi sa incep treaba la el. Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate