mertan Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 e frumoasa ultima......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 ultima a lui ThunderByte imi place si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 pai nu inteleg. cine e streetfighter? noi , casca sau motocicleta? ce ne reprezinta pe noi? de ce streetfighter? de ce o emblema care nu are nimic in comun cu motocicleta? se poate un raspuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) pai nu inteleg. cine e streetfighter? noi , casca sau motocicleta? ce ne reprezinta pe noi? de ce streetfighter? de ce o emblema care nu are nimic in comun cu motocicleta? se poate un raspuns? Omu, am scris clar, eu cel putin, ca alea sunt mai mult orientative si mai tre lucrat la ele ... si daca stau bine sa ma gandesc Tazmanianul propus de tine e Streetfighter ??? Inca ceva retusat , acu numa sa va hotarati voi cum e mai bine ca modificari se pot face --- Mesaj completat în 19 Dec 2007 23:45 -------------sau asa : Acu ramane sa va hotarati voi daca si ce se mai modifica, daca nu sa va fie de bine , eu unul consider ca m-am tinut de cuvant Editat Decembrie 19, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 ultima mi s pare cea mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 eu asi merge pe varianta asta este mult mai interesanta(mai dura) un pic aranjata si arata perfect.adica,daca casca ar fi sub o codita cred ca ar da bine.mai putem inlocui casca cu un far de streetfighter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) Cand va hotarati care ramane (cu eventualele modificari de rigoare) ma anuntati si pe mine ... mie unul mi s-a spus ca numa comentez si nu fac nik, acu e tocmai invers, ca unii se chinuie sa faca ceva si altii isi dau numa cu parerea NUMAi bine --- Mesaj completat în 20 Dec 2007 22:10 ------------- daca casca ar fi sub o codita cred ca ar da bine.mai putem inlocui casca cu un far de streetfighter. care casca frate Editat Decembrie 20, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 vin si eu cu o varianta. priceperea mea in computere este jalnica deci va rog sa nu radeti. poate o faceti voi sa arate bine. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Revv'rend Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Daca nu-i cu bai, am si eu o schita: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) vin si eu cu o varianta. priceperea mea in computere este jalnica deci va rog sa nu radeti. poate o faceti voi sa arate bine. merci. cred ca af fi foarte urat din partea nastra sa plagiem Harley-Davidson, mai ales ca e o firma ce produce choppere si nu streetfighetere sau macar vitezane ... parerea mea ... <small>--- Mesaj completat în 21 Dec 2007 15:14 -------------</small><br/> Daca nu-i cu bai, am si eu o schita: e reusita treaba, desi chestia aia e mai mult pt street figteri nu pt streetfighter iar spicele alea, mie unul cel puitin, imi aduc aminte de dragul si iubitul comunism ... Editat Decembrie 21, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Nu mai stiu exact de unde dar m-a impresionat cum nu mi s-a mai intamplat de mult .Efectiv am ramas masca-imi si acum unele ciopare,dar parca stilu streetfighter inlocuieste tot mai mult in inima mea cioparele-iar cate un exemplar de asta.... Sexxxy look... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) A murit topicul cu tot cu logouri ... Editat Decembrie 23, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 ce ziceti de ochii lui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 nu emblema sub care se strange un club conteaza ci ideeile care ii unesc pe cei care fac parte din el!!! parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 nu emblema sub care se strange un club conteaza ci ideeile care ii unesc pe cei care fac parte din el!!! parerea mea Spune asta si celor ce au abandonat pur si simplu acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Frate eu zau k nu inteleg cum de vede-ti voi cika customul celor de la exile "hooligan" frumos Daca n-ar scrie exile p el toata lumea i-ar spune pocitanie nereusita...cum de altfel ii spun shi eu...Primul lor motor de la Biker buildoff a fost misto...dar asta e chiar urat...oribil shi facut la misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 gata? nimeni numai are nimic de spus? fenomenul streetfighter a luat sfarsit? ce se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Eu am bagat motoru la facut sper sa iasa bine va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 Ce balta a ajuns si topicul asta... Din cate imi amintesc, era deschis pentru a vorbi despre fenomen in sine, motoare, modificari, "how to", etc.. Nu ca sa facem cluburi &shit.. Nu era mai simplu sa faceti un topic separat pentru asta? Mie unul de exemplu imi face greatza ideea de club.. Asta ce inseamna? Ca nu o sa mai pot spune nimic pe topicul asta ca e al clubului eventual? Haideti sa fim seriosi.. Pana acum @daxy a fost cel mai on-topic! A reusit sa faca ceva.. si nu e vb de logo-uri photoshop-ate...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) Ce balta a ajuns si topicul asta... Din cate imi amintesc, era deschis pentru a vorbi despre fenomen in sine, motoare, modificari, "how to", etc.. Nu ca sa facem cluburi &shit.. Nu era mai simplu sa faceti un topic separat pentru asta? Mie unul de exemplu imi face greatza ideea de club.. Asta ce inseamna? Ca nu o sa mai pot spune nimic pe topicul asta ca e al clubului eventual? Haideti sa fim seriosi.. Pana acum @daxy a fost cel mai on-topic! A reusit sa faca ceva.. si nu e vb de logo-uri photoshop-ate...... In primul rand bine ai revenit pe un topic infiintat de tine ce candva a prins, ma bucur ca esti din nou printre noi ... ideea cu clubul nuj cui a venit iar eu am incercat sa ajut, no offence ... sper ca topicul sa revina la normal Editat Ianuarie 29, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 este un topic bun si orice s-ar discuta aici pe tema streetfighter consider ca e bine venit. nu este un lucru rau un club dar nu crede-ti ca ar trebui sa ne prezentam lucrarile si sa dovedim intr-un fel faptul ca ne intereseaza acest fenomen ? eu lucrez la o moto acum dar sunt la inceput de drum in constructia ei. -am om care consruieste aproape orice pentru motociclete -am vopsitor care face si aerografare -am prieteni care pot aduce de afara orice piesa gasiti pe e-bay , louis , auner , polo , hein gericke sper sa va pot ajuta. pistons 0765888825-alex 0768322327-piticu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 -eu mi-am adus vaca la stadiu asta, am vrut sa o vand dar m-am sucit da nici ca o mai dau dupa ce o termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 @ Seby Stone: Bravo!! E rock ca ai pus ghidon superbike. Parca ar merge o codita mai scurta si/sau subtire. Te inteleg perfect in privinta faptului ca nu-ti mai vine sa o dai dupa ce bagi atatia bani si mai ales suflet intr-o motoreta. Spor in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 thunder byte,pune te rog poza cu motorul de la avatarul tau,sa o vedem mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 thunder byte,pune te rog poza cu motorul de la avatarul tau,sa o vedem mai bine e un GPz de 900 ... la dimensiunea asta am gasit si eu imaginea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate