wiskasul Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Felicitari! Si eu vin! Doar sa ne anunti cand. CASA DE PIATRA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 de-ar sti toti toata povestea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 deh... nu trebuie oricum sper sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 si inca asteptam ora. Ma bag si eu cu toate ca nu cunosc pe nimeni ca sunt incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 Intalnirea va avea loc la Arcul de Triumf... sambata 24 martie la ora 08-30. De akolo vom pleka inspre primaria sectorului 2 unde se va oficia casatoria la ora 10. Cine doreste este invitat la Ark. Va astept cu nerabdare. Acum trebuie sa fug ca mai am de dat vre-o 500 de telefoane si de facut vre-o 200 de drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 The date is set... Va fi pe data de 17 martie la primaria sectorului doi. Va ashtept pe tozi shi va pup... ora inca nu e stabilita dar, revin cu detalii. Intalnirea va avea loc la Arcul de Triumf... sambata 24 martie la ora 08-30. De akolo vom pleka inspre primaria sectorului 2 unde se va oficia casatoria la ora 10. Cine doreste este invitat la Ark. Va astept cu nerabdare. Acum trebuie sa fug ca mai am de dat vre-o 500 de telefoane si de facut vre-o 200 de drumuri. Cum vine asta? Te insori de doua ori? Casa de piatra, sa aveti parte de o nunta ca-n povesti si sa fiti fericiti impreuna in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 cred ca se "pune" ultimul post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 se pune ultimul post. Din pacate nu am mai prins rezervare pe 17... Asha ca RAMANE pe 24. Va salut si va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Casa de piatra! vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 CASA DE PIATRA tot ce va doriti si toate visele sa vii se indeplineasca sa aveti parete numai de bucurii si relele si greutatile vietii sa va ocoleasca ,sa fiti fericiti impreuna si toate visele sa vi se indeplineasca si sa fiti fericii!!! eu dc e poate vin cu pejosul la primarie nu de alta dar sa pot vii alaturi de voi macar moral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 esti mai mult decat binevenit... shi tu si oricine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 da de un operator ce zici... cu camera profi. si lumini... daca vrei si fotograf vb pe mess: mironalexa Casa de piatra la bani motoare si fericire multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 Culmea e ca si eu sunt operator la Natzional TV, asa ca.... nu-mi trebuie dar, multumesc. Revenind... AMR 1. Maine dimineata la ora 8 si jumatate va astept la ark. Sper ca macar pt o ora sa nu ploua dar, daca ploua eu tot vin pe mobra. Va astept si sa ne vedem cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Casa de piatra si copii de metal Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Casa de piatra! ...da' cred ca o sa vin cu urari si la fata locului(arc sau direct la primarie). Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 felicitari si casa de piatra ! asa se zice , nu? vedem cati putem veni si de pe la Rosu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 mah.... ashteptare mare... mai am 12 ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Poze la http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?showtopic=743 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate