17RUN Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 baieti oglinzi stock de unde cumpar ... la un pret cat de cat ok ? eu am ceva after market... insa nu vad in ele... 'mi vad mainile ... ma ajutati va rog ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 eu mi-am luat de aici si sunt foarte ok aveam aceeasi problema, imi vedeam doar coatele in oglinzile aftermarket cu care am luat motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) ti le pot aduce eu de pe ebay cu 150 ron timp de livrare 3 sapt... se poate sa ajunga si mai devreme Editat Noiembrie 28, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Pasaricilor ati folosit vreo unul placute de frana EBC sinterizate HH? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 am intrebat eu cu cateva pagini in urma de EBC si raspunsurile au fost: referitor la EBC, nu stiu discurile dar sunt f impresionat de placutele lor de frana cele dublu sinter, in aceiasi nota cred ca merita banii. daca nu ma insel sunt usa made. si EBC si CarbonLoren sunt cele mai bune placutze la cea mai buna calitate-pret. Mai bune chiar si decat Brambo. Sincer cu EBC merg din 04, dar cum avem acum dealer pe Carbon-Loren sunt foarte multumit in toate regimurile stradale, curse speed si motocross. Sunt foarte tari si se incing extrem de greu. www.motonetro.ro si eu pe CBR ul de Circuitam Carbon Loren si am frana strong si exacta. Recomand sincer. Alegeti modelul si suna la nr de mai jos ptr comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17RUN Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 eu mi-am luat de aici si sunt foarte ok aveam aceeasi problema, imi vedeam doar coatele in oglinzile aftermarket cu care am luat motocicleta... ti le pot aduce eu de pe ebay cu 150 ron timp de livrare 3 sapt... se poate sa ajunga si mai devreme Sarmna Baieti ... am fost contactat de cineva de aici de pe forum, si'mi convine pretul ... sarmama inca odat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Pai mah speed nu ziceai ca vrei sa dai mobra sa iti iei de 1000? Iar legat de placute eu am avut EBC pe K5 s-au comportat bine cele 6 luni cat am avut mobra asa ca eu le recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Ce sa mai dau nenea Alex decat pe bani de 2003-2004 mai bine o tin inca un sezon, imi iau un combinezon si te acompaniez pe amk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 ))) pai nu ziceai ca nu te mai dai pe amk ca nu te-au lasat fara nush ce??? ) cand vrei 1000 imi zici si fac un pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Da, pantalonii Alpinestars nu sunt pantaloni de circuit ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 cel mai bine mergi pe berik daca alpinestars nu face echipamente de circuit ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Eu zic k Alpinestars-ul face cele mai smechere echipamente de pe planeta asta, doar ca sunt agaricii aia de pe amk niste inculti )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Am o mica nelamurire. Stiti cumva cati dinti are pe foaie 1000rr din 2005 plecat din fabrica? 40 sau 42? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Conform catalogului Louis, e 114/16/40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 corect, 40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 ceva posesori de 1000rr 09 pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 ceva posesori de 1000rr 09 pe aici? Presimt c-o sa fiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 (editat) Bai Todea... ce cauti mah aici... du-te bre la suzuki ca si asa nu vb frumos despre Honda ta... sau ... ia vezi la ciopare la aia cu dragstar )) @ stau de sase -vezi ca vinde todea unul... si e si repsol de la mama lui nu revopsit Editat Decembrie 7, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 @ stau de sase -vezi ca vinde todea unul... si e si repsol de la mama lui nu revopsit La ala ma refeream si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 amatori mari astia de la honda..am sunat azi la 2 reprezentante in leg cu motorul in 2t una mi-a zis ca nu este nici un recall pt a mea dar sa fiu atent ca papa ulei si a doua la fel ca nu am nici un recall si nici vorba sa pape ulei..parea mirat bou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 ... si e si repsol de la mama lui nu revopsit cum adica de la mama lui ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 adica asa a venit din fabrica, nu a fost facut de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 adica asa a venit din fabrica, nu a fost facut de el deci tot aia ii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 un rr 600 din 2005-2006 de vanzare pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 (editat) Sarbã(u)tori fericite, baieti! Sper ca ati fost cuminti si asteptati Mos Craciun(itele) in seara asta. Mai sper ca pe la anu' ne vedem la vreo intrunire sau trackday. Editat Decembrie 24, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate