Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR RR

Reverse
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Recomandati-mi niste oglinzi bune pt cu cbrrr 600 04. Am unele mici cu care nu vad deloc in spate.

Cele originale! Sunt replici oem foarte ok .

Nu trebuie sa dai o caruta de bani pe cele oem honda.

Editat de tng
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

salut. sper sa nu supar pe cineva daca postez si aici. poate sunt persoane care cauta asa ceva si nu urmaresc ''bursele''. vand un echipament de protectii gen plasa (numai bune pt vara) pt moto. detalii in link. multumesc :)

/index.php?/topic/209570-protectii-armura-corp-hard-si-soft-plasa-pantaloni-cu-protectii/page__st__40__p__3159194#entry3159194

Link spre comentariu

daca intereseaza pe cineva indicator de treapta acumen.varianta plug and play

honda cbr1000rr 2008-2011

Un pret te rog, sau un telefon.

Merci.

Link spre comentariu

Se vinde una bucata Honda CBR 1000rr din 2004, Multiple imbunatatiri, Toba micron, Mansoane Rizoma, Manete Lightech rabatabile, Furtune frana race marca HEL, Cauciucuri aproape noi Dunlop GP. Motocicleta e Replica Repsol Aragon, bascula spate vopsita neagra, Filtru aer si ulei KN, parbriz sport negru, monopost si etc... Motocicleta o dau din lipsa timpului de mers cu ea nu ca ar avea vreo problema. Cine o stie poate zice ca imi place sa tin motoreta impecabila si in mintile ei. Service-ul a fost facut la TNG. Totusi daca se gaseste vreun Enduro/Cross care sa imi placa si ar vrea si schimb + diferenta pe a mea sa nu ezite sa ma contacteze.

P.S. - Motocicleta a scos 152Cp la roata pe Dyno...am si hartia care poate dovedi asta :)

Pret - 4300euro

Pretul USOR negociabil asa ca nu veniti cu oferte de 3500 euro :))

Link spre comentariu

Se vinde una bucata Honda CBR 1000rr din 2004, Multiple imbunatatiri, Toba micron, Mansoane Rizoma, Manete Lightech rabatabile, Furtune frana race marca HEL, Cauciucuri aproape noi Dunlop GP. Motocicleta e Replica Repsol Aragon, bascula spate vopsita neagra, Filtru aer si ulei KN, parbriz sport negru, monopost si etc... Motocicleta o dau din lipsa timpului de mers cu ea nu ca ar avea vreo problema. Cine o stie poate zice ca imi place sa tin motoreta impecabila si in mintile ei. Service-ul a fost facut la TNG. Totusi daca se gaseste vreun Enduro/Cross care sa imi placa si ar vrea si schimb + diferenta pe a mea sa nu ezite sa ma contacteze.

P.S. - Motocicleta a scos 152Cp la roata pe Dyno...am si hartia care poate dovedi asta :)

Pret - 4300euro

Pretul USOR negociabil asa ca nu veniti cu oferte de 3500 euro :))

daca nu rezolvi pana in toamna o sa am asta de vanzare :rolleyes: probabil cu cateva zgarieturi in plus:)))

post-42663-0-96288800-1341515638_thumb.jpg

Link spre comentariu

la ce bani amarule?...ca dr-ul ala l-ai vandut pe sestache sa nu stiu eu :))

dr'u l-am dat anul trecut..old story

banii te intereseaza pe tine?hai ca aia nu sunt o problema pt tine :D

250 nu e cam mic pt tine? :eek:

Link spre comentariu

Ce bine ar fi daca banii nu as duce lipsa de banii :)) dar suntem pe minusuri acum... bre nu cred ca e mica, ca eu as vrea sa mi-o iau pt coclauri sa ma dau si pe acolo sa vad daca imi palce senzatia :) asa ca zi si tu o suma...

Link spre comentariu