umbbra Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Recomandati-mi niste oglinzi bune pt cu cbrrr 600 04. Am unele mici cu care nu vad deloc in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) Recomandati-mi niste oglinzi bune pt cu cbrrr 600 04. Am unele mici cu care nu vad deloc in spate. Cele originale! Sunt replici oem foarte ok . Nu trebuie sa dai o caruta de bani pe cele oem honda. Editat Iunie 5, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 chiar ca... eu tot de pe ebay le-am luat si pe ale mele... extraordinare si sunt identice cu originalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Thanks mate. M-ai scos din ceata. LE: am gasit niste pareri cum ca nu-s prea bune si se indoaie foarte usor. Ramane sa cantaresc. My link Sau faci o vizita semnaturii mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 daca intereseaza pe cineva indicator de treapta acumen.varianta plug and play honda cbr1000rr 2008-2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Este Gratis? ca daca da il vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Este Gratis? ca daca da il vreau eu. da magnatule..totul este gratis pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 yeeey... m-am scos... cand mi-l trimiti? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 yeeey... m-am scos... cand mi-l trimiti? ))) cand recunosti ca suzuki e mai bun decat honda:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/471442_317751898310381_1570272771_o.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 suzi nu e mai bun ca honda NICIODATA... ) asa ca mai bine plateste si transportul sa iau si eu indicatorul de treapta. pacat ca nu mere la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Salut baieti, e un cbr 1000 rr intins p floreasca, p langa bcr. Am inteles ca e ok motoristu'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 100euro 0726 974 121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 salut. sper sa nu supar pe cineva daca postez si aici. poate sunt persoane care cauta asa ceva si nu urmaresc ''bursele''. vand un echipament de protectii gen plasa (numai bune pt vara) pt moto. detalii in link. multumesc /index.php?/topic/209570-protectii-armura-corp-hard-si-soft-plasa-pantaloni-cu-protectii/page__st__40__p__3159194#entry3159194 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 scarite gbmoto 180 euro carene circuit 250 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 aia e o alta camera sau aia facuta praf??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 aia e o alta camera sau aia facuta praf??? praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Pentru cine e interesant, de vanzare un 600RR 2004, 25k KM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX500 Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 daca intereseaza pe cineva indicator de treapta acumen.varianta plug and play honda cbr1000rr 2008-2011 Un pret te rog, sau un telefon. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Un pret te rog, sau un telefon. Merci. s-a vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Se vinde una bucata Honda CBR 1000rr din 2004, Multiple imbunatatiri, Toba micron, Mansoane Rizoma, Manete Lightech rabatabile, Furtune frana race marca HEL, Cauciucuri aproape noi Dunlop GP. Motocicleta e Replica Repsol Aragon, bascula spate vopsita neagra, Filtru aer si ulei KN, parbriz sport negru, monopost si etc... Motocicleta o dau din lipsa timpului de mers cu ea nu ca ar avea vreo problema. Cine o stie poate zice ca imi place sa tin motoreta impecabila si in mintile ei. Service-ul a fost facut la TNG. Totusi daca se gaseste vreun Enduro/Cross care sa imi placa si ar vrea si schimb + diferenta pe a mea sa nu ezite sa ma contacteze. P.S. - Motocicleta a scos 152Cp la roata pe Dyno...am si hartia care poate dovedi asta Pret - 4300euro Pretul USOR negociabil asa ca nu veniti cu oferte de 3500 euro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Se vinde una bucata Honda CBR 1000rr din 2004, Multiple imbunatatiri, Toba micron, Mansoane Rizoma, Manete Lightech rabatabile, Furtune frana race marca HEL, Cauciucuri aproape noi Dunlop GP. Motocicleta e Replica Repsol Aragon, bascula spate vopsita neagra, Filtru aer si ulei KN, parbriz sport negru, monopost si etc... Motocicleta o dau din lipsa timpului de mers cu ea nu ca ar avea vreo problema. Cine o stie poate zice ca imi place sa tin motoreta impecabila si in mintile ei. Service-ul a fost facut la TNG. Totusi daca se gaseste vreun Enduro/Cross care sa imi placa si ar vrea si schimb + diferenta pe a mea sa nu ezite sa ma contacteze. P.S. - Motocicleta a scos 152Cp la roata pe Dyno...am si hartia care poate dovedi asta Pret - 4300euro Pretul USOR negociabil asa ca nu veniti cu oferte de 3500 euro ) daca nu rezolvi pana in toamna o sa am asta de vanzare probabil cu cateva zgarieturi in plus:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 la ce bani amarule?...ca dr-ul ala l-ai vandut pe sestache sa nu stiu eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 la ce bani amarule?...ca dr-ul ala l-ai vandut pe sestache sa nu stiu eu ) dr'u l-am dat anul trecut..old story banii te intereseaza pe tine?hai ca aia nu sunt o problema pt tine 250 nu e cam mic pt tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Ce bine ar fi daca banii nu as duce lipsa de banii ) dar suntem pe minusuri acum... bre nu cred ca e mica, ca eu as vrea sa mi-o iau pt coclauri sa ma dau si pe acolo sa vad daca imi palce senzatia asa ca zi si tu o suma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate