pinnutz_789 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 salut ! unde, si ce trebuie sa fac, daca am in talon la rs 21 kw, si eu vreau sa-mi treaca 11? trebuie sa fac rar din nou? sau unde se trec kw in talon? la rar sau la politie? daca fac rarul si vb cu aia sa treaca?? sau care si cum e faza ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 (editat) rar, dar trebuie sa aiba ti-o limitezi la 11kw reali.. asa stiu eu. bafta! Editat Martie 1, 2007 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 corect..te duci la UM o limitezi,apoi la rar ..cel putin asa stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Ca sa o limitezi deconectezi powervalveul si atat.Treaba de 2 minute.Cu actele mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 pai si daca ma duc cu ea nelimitata acolo, si le dau ceva la aia, nu trec pe talon ca si cum e limitata ? sau daca ea nu e limitata acum, si o limitez eu acasa, ei acolo o verifica sa vada daca este limitata ca sa-mi treaca kw ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 intai dute si vezi ce zic aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Ca sa o limitezi deconectezi powervalveul si atat.Treaba de 2 minute.Cu actele mai greu. te contrazic, limitarea aia nu sta in powervalve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Atunci in ce sta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Atunci in ce sta? PV,catalizatorul din toba(care se taie),reglaj aer-benzina la carburator....unele nici macar nu au powervalve,merg liniar pana la 120 ...oricum,baiatu din galati eu zic sa mergi linistit cu a1 cu rs`u ptr ca legea este "chinuita" ...cea mai buna combinatie e sa-i zici ca ti-ai uitat talonul,scrie 125 pe ea si daca o da prin statie nu ii zice puterea,doar categoria si cilindreea... Atunci in ce sta? Horatiu,azi iti vine motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 ok, atunci am sa merg intai sa vad daca se poate sa-mi treaca asa 11 kw fara sa mai modific nimic sa le dau lor vreo ceva, iar daca nu, am sa merg si eu linistit, si presupun ca chiar daca vad 21 kw in talon nu vor face cine stie ce, le spun ca nu am stiut.. ca daca nu am talonul, cum le demonstrez eu ca e de 125 ? si este si amenda pt ca circul fara acte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 ok, atunci am sa merg intai sa vad daca se poate sa-mi treaca asa 11 kw fara sa mai modific nimic sa le dau lor vreo ceva, iar daca nu, am sa merg si eu linistit, si presupun ca chiar daca vad 21 kw in talon nu vor face cine stie ce, le spun ca nu am stiut.. ca daca nu am talonul, cum le demonstrez eu ca e de 125 ? si este si amenda pt ca circul fara acte... Pai ptr militieni mai prosti,scrie pe ea...nu trebuie sa le demonstrezi tu ca e de 125,trebuie sa iti demonstreze ei ca NU e...daca nu ai talonul,dau prin statie numarul si afla a cui e,ce cilindree are si ce categorie ...mai bine o amenda ptr acte decat un dosar penal (in caz ca dai de un militian prost...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 Pai ptr militieni mai prosti,scrie pe ea...nu trebuie sa le demonstrezi tu ca e de 125,trebuie sa iti demonstreze ei ca NU e...daca nu ai talonul,dau prin statie numarul si afla a cui e,ce cilindree are si ce categorie ...mai bine o amenda ptr acte decat un dosar penal (in caz ca dai de un militian prost...) ok, am inteles acum ideea ta ma hotarasc la fata locului ce trebuie sa fac.. numa bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erol.. Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 (editat) din cate stiu eu nu mai poti sa faci nimic daca te duci la um ei iti da o hartie ca-i limitata (mia dat mie) dar rar-ul nu o sa iti mai treaca tie in carte 11kw Editat Martie 3, 2007 de erol.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 din cate stiu eu nu mai poti sa faci nimic daca te duci la um ei iti da o hartie ca-i limitata (mia dat mie) dar rar-ul nu o sa iti mai treaca tie in carte 11kw pai si ce fac atunci, daca imi da hartie circul cu ea asa ca un fel de dovada ca este limitata? daca in talon scrie 21 kw si am hartie ca este limitata este legal pentru A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 nu vreau sa te supar , dar sansele sa ai 11 kw in talon sunt aproape nule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 nu vreau sa te supar , dar sansele sa ai 11 kw in talon sunt aproape nule ! oi fi si tu vreun pasionat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 daca sansele sa am in talon 11 kw sunt nule, macar dovada poate pot face rost ca este limitata si atunci e bine.. sa am ceva sa dovedesc ca sunt in regula.. asta ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 in talon nu poti modifica.. am incercat si eu iar cu dovada aia cum ca ti-ai fi limitat-o depinde de ce politist dai.. mai bine mergi fara acte..e mai sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 de putut se poate.. acu`s 1 sapt si-a inmatriculat un prieten RS`ul si avea 21kW in brief si cu 120e ia rezolvat un baiat 11kW in carte de identitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 de putut se poate.. acu`s 1 sapt si-a inmatriculat un prieten RS`ul si avea 21kW in brief si cu 120e ia rezolvat un baiat 11kW in carte de identitate pai la tine la tzara se poate orice , imi iau avion si il conduc cu A1 daca ma supar pe campu` tau..pardon cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Hai ma las-o morta ca nu se uita nimeni la putere,vede ca e 125 si te lasa in pace ce dracu,si mai ales ca esti in oras mic te opreste odata,de 2 ori,si dupaia nici nu se mai uita in acte, ce dracu' va speriati asa?spune-i ca nu depaseste raportul putere/greutate daca e si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Parerea mea personala este sa nu te risti. Niciodata nu stii de ce 'militian' vei avea parte.Si eu am vrut sa cumpar un RS 125 2004 f frumos (editia Poggiali) dar din pacate avea 21 KW in talon.M-am interesat si eu dar din pacate nu se poate rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs88 Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 in cel mai rau caz ce iti poate face politia daca umbli cu rsu si nu ai 11 kw in talon? sau daca te prinde ca are peste 11? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Totusi eu zic ca nu e nici problema daca ai mai multi kw in talon.E discutabil pentru ca respecta limita de cc (125) insa nu respecta a 2-a conditie, kw. Cred ca e cam la fel de grav cum e sa mergi cu un motor de 600cc in primul an de A. Am auzit de oameni care merg pe 600cc cu A1 si cica n-au probleme,dar acum na,fiecare risca cu crede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellRaiser1st Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 pe mine sincer nu ma intereseaza daca se incadreaza in 25kw treaba lor ce fac daca ii sa ma opreasca atunci asa ii dar daca mergi regulamentar atunci nu o sa aiba motiv sa te opreasca in orice caz asfalt uscat si nu va mai faceti atatea griji ca nu merita oricum legile is tampite in mare parte nu cel ce aplica legea (0,1 % din cazuri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate