dandykite Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Sunteti mai rai ca niste copii de gradinita. Nu va mai certati...gata..asa o fost..sa fie 2 cluburi asta e. Nu are de ce sa fie invidioasa nici o parte pe cealalta...ca pana una alta nu s-a facut ceva mai special...ca sa apara cumva invidia. Deci...chiar nu va inteleg dar in fine...Pana la urma toti impartim acelasi hobby....MOTOCICLISMUL....si nu suntem babele de la piata care se cearta din cauza pretutui. Deci....iesiti la o bere respectiv vin fiert....si bine-a fi.. Si apropo Arnold...ca nu m-am legat de mult de tine... tu oricum esti minor...ece te intereseaza detaliile? AI PERFECTA DREPTATE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 asadar...poate is minor, dar buletinul nu-l folosesc, si de mine nu poti zice ca arat a minor .....si nu comenta, ca nici tu n-ai primi legal in magazin nici tigari nici bere, mai ai pana la 18 ......si pe tine bobo nu eu te-am facut prima data "kicsi ticu", si kicsi nu iti zice la inaltime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 asadar...poate is minor, dar buletinul nu-l folosesc, si de mine nu poti zice ca arat a minor .....si nu comenta, ca nici tu n-ai primi legal in magazin nici tigari nici bere, mai ai pana la 18 ......si pe tine bobo nu eu te-am facut prima data "kicsi ticu", si kicsi nu iti zice la inaltime Ai dreptate..nu arati a minor.... dar gandesti ca un minor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Ai dreptate..nu arati a minor.... dar gandesti ca un minor. dar macar nu mi s-a decolorat paru (blonzit) de la gandirea mea de minor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 dar macar nu mi s-a decolorat paru (blonzit) de la gandirea mea de minor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Da, deci se confirma ce ziceam legat de astia doi......love is in the air Editat Noiembrie 19, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Da, deci se confirma ce ziceam legat de astia doi......love is in the air ma vasile nu poti nimeri din 2 variante cea corecta....exista 50% probabilitate sa zici gresit, dar profiti de ea.... ideea e ca ninge si lumea se plictiseste, de aia se mai glumeste, se mai rade.....eee numa acum imi dau seama ca si tu glumeai... ....daca glumesti ii ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 SALUT CINE STIE UNDE SE TINE CONCURSUL MOTO DIN UNGARIA ? EVENTUL ADRESA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 SALUT CINE STIE UNDE SE TINE CONCURSUL MOTO DIN UNGARIA ? EVENTUL ADRESA "Nyreghaza"....insemnand NyiregyhĂĄza :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 SALUT CINE STIE UNDE SE TINE CONCURSUL MOTO DIN UNGARIA ? EVENTUL ADRESA salut mah.suna-ma daka vrei sa vii cu noi,sa ne organizam.se pleaca sambata pe la 11 si stam pana duminica seara. alte intrebari le rezolv telefonic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 salut mah.suna-ma daka vrei sa vii cu noi,sa ne organizam.se pleaca sambata pe la 11 si stam pana duminica seara.alte intrebari le rezolv telefonic. eu sunt in hajduszoboszlo deja ,si as fi tras o fuga pana acolo ,dar nu stiu exact unde trebuie sa ajung "Nyreghaza"....insemnand NyiregyhĂĄza :> johnyyy chiar stiu ce e nyreghaza dar nu stiam locul unde se tine probabil nu am scris corect dar asta e..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzahunter Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 eu sunt in hajduszoboszlo deja ,si as fi tras o fuga pana acolo ,dar nu stiu exact unde trebuie sa ajung johnyyy chiar stiu ce e nyreghaza dar nu stiam locul unde se tine probabil nu am scris corect dar asta e..... ce concurs? poate pot sa ma duc si eu,cind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 ce concurs? poate pot sa ma duc si eu,cind? noembrie(sanbata la ora16 si dumineca la ora 15) in nyregyhaza (bujtosi szabadido csarnok) adica in sala sportului este un trial moto ...biletul costa1300ft pe zii .....noi plecam sanbat in jurul orei 11 dimineata din bm.daca vrei ne vedem acolo si mai pov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 noembrie(sanbata la ora16 si dumineca la ora 15) in nyregyhaza (bujtosi szabadido csarnok) adica in sala sportului este un trial moto ...biletul costa1300ftpe zii .....noi plecam sanbat in jurul orei 11 dimineata din bm.daca vrei ne vedem acolo si mai pov. update de ora : pompa de benzina OMV de pe strada independentei ( pe drumu de satu mare ) , ora 10:00 ( dimineata )se pleaca . adica aia inseamna ca la 10 demaram nu la 10 ne scarpinam in nas. preferabil ar fi sa se vina cu vreo 15 minute inainte de ora 10 , o verificare de presiune roti , alimentare masina , una alta , mers la toaleta , tigari aia care presteaza asa ceva , si alte cacaturi de astea care consuma timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 update de ora :pompa de benzina OMV de pe strada independentei ( pe drumu de satu mare ) , ora 10:00 ( dimineata )se pleaca . adica aia inseamna ca la 10 demaram nu la 10 ne scarpinam in nas. preferabil ar fi sa se vina cu vreo 15 minute inainte de ora 10 , o verificare de presiune roti , alimentare masina , una alta , mers la toaleta , tigari aia care presteaza asa ceva , si alte cacaturi de astea care consuma timp si dezmatzul incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 si dezmatzul incepe si daca se poate fara maimute....cine poate.nu de alta,dar ii mai ieftin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 si daca se poate fara maimute....cine poate.nu de alta,dar ii mai ieftin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deci tu o lasi pe a ta acasa.... , nu tare cred !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 nu stie careva set complet de MZ TS de 250?....sau daca repara cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Deci tu o lasi pe a ta acasa.... , nu tare cred !!! Mai bine zis il lasa pe el acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Drum bun si distractie faina sa aveti cei care plecati maine in Ungaria. Va asteptam cu poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 sa nu uitati sa mancati gulyas, have fun PS:nu stie careva piese de MZ TS 250 ( set complet) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 sa nu uitati sa mancati gulyas, have fun PS:nu stie careva piese de MZ TS 250 ( set complet) Cauta la cei din SM, ei au ceva magazin pe acolo cu piese de etz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Drum bun si distractie faina sa aveti cei care plecati maine in Ungaria. Va asteptam cu poze.... multumim mult mincatiasi ochisori aia .....pup dulce o seara misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) Cauta la cei din SM, ei au ceva magazin pe acolo cu piese de etz. da nu imi trebe ETZ, ca nu e acelasi lucru TS 250 imi trebe PS: poza ii veche, deci nu ma comentati Editat Noiembrie 22, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 man da sincer ce drac vrei sa faci treci la ceva mai mare si gen etz cz ural etc etc etc?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate