DeeaCBR Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 am auzit ca pe la sfarsitul lunii o sa fie cam 7 grade:>...nu suna bine?) Tot pot sa fie 7 grade.....ca in cazul asta poti doar sa iti satisfaci nevoia de motorit iesind la o tura de oras sau ceva.....dar toata chestia asta nu are absolut nici o treaba cu placerea de a motori. Dar poate poate......ca pe la sfasitul lui februarie se va putea iesi..pe cand o sa am si eu permis adevarat...nu doar permis pentru juniori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Tot pot sa fie 7 grade.....ca in cazul asta poti doar sa iti satisfaci nevoia de motorit iesind la o tura de oras sau ceva.....dar toata chestia asta nu are absolut nici o treaba cu placerea de a motori. Dar poate poate......ca pe la sfasitul lui februarie se va putea iesi..pe cand o sa am si eu permis adevarat...nu doar permis pentru juniori. Hehehe...o sa ramana numa mishu cu arnold posesori de cbr-ici prin orash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Hehehe...o sa ramana numa mishu cu arnold posesori de cbr-ici prin orash Da da....o sa ramana juniorii orasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 si tu ai fost 2 ani junioara orasului, deci relax, cu armasaru meu o sa fiu cavaleru orasului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Da da....o sa ramana juniorii orasului. cu Dani ciungu faci A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Hehehe...o sa ramana numa mishu cu arnold posesori de cbr-ici prin orash nu-i bai cresc io mare si va arat io la voi care ii mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 nu-i bai cresc io mare si va arat io la voi care ii mai tare tu esti mare deja. Anul nasterii ii devina. O sa fi profesor la 18 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 ma, sa nu comentam marimea, si eu is mare, numa buletinu nu stie bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 cu Dani ciungu faci A? Nu......cu Bobo fac si A si B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Nu......cu Bobo fac si A si B. no vezi, GNu din poligon ii de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 no vezi, GNu din poligon ii de tine Nu mai stiu exact pe care topic am vazut dar voi , si aici ma refer strict la cei din BM , aveti mai multe , deci nu e nici o problema pe care dintre ele postez . Vreau sa va felicit pt revelionul pe care l-ati organizat , mai exact tema moto , am vazut pozele si am avut o impresie mai mult decat placuta . Bravo baietii , ceva iesit din comun si in acelasi timp frumos si interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Nu mai stiu exact pe care topic am vazut dar voi , si aici ma refer strict la cei din BM , aveti mai multe , deci nu e nici o problema pe care dintre ele postez . Vreau sa va felicit pt revelionul pe care l-ati organizat , mai exact tema moto , am vazut pozele si am avut o impresie mai mult decat placut . Bravo baietii , ceva iesit din comun si in acelasi timp frumos si interesant Anul acesta incercam sa organizam mai multe petreceri de genul acesta, la care is bineveniti toti motociclistii indiferent de jud. sau de regiune. Urmareste topicurile din MM. O sa facem anunturile pe topicul Spiderbikers, iar in curand si pe Spiderbikers.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_saba Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Vad ca in Baia Mare e o comunitate super! tineti-o tot asa! Sper ca anul asta sa ma alatur si eu voua,asta bineinteles daca voi fi primit . HAI PRIMAVARA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Vad ca in Baia Mare e o comunitate super! tineti-o tot asa! Sper ca anul asta sa ma alatur si eu voua,asta bineinteles daca voi fi primit . HAI PRIMAVARA ! Nu trebuie sa astepti primavara sa scoti capul, avem activitate si iarna si daca ne fortam ajungem ca niste ghiocei. Asa ca sa facem party. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Mah,cred ca sunt tare frumoase traseele pe la voi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Mah,cred ca sunt tare frumoase traseele pe la voi.. Avem ceva trasee, merita incercat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) Avem ceva trasee, merita incercat. i know Benzina sa tot ai.. Editat Ianuarie 17, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 i know Benzina sa tot ai.. Amu toate costa, ca nu suntem in Arabia saudita si oricum nu stim limba. Ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Amu toate costa, ca nu suntem in Arabia saudita si oricum nu stim limba. Ha ha iarasi...............................................vezi ca vine cela acasa si iar a zice ca confunzi site-ul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 vad ca vorbit tare intens de plimbari?.....incepem sezonu ....sezonu de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 vad ca vorbit tare intens de plimbari?.....incepem sezonu ....sezonu de baut pt uni da........dar pt altii deja a inceput un sezon foarte greu..........munca si iar munca pt ca trebuie sa aratam ca suntem motoristi adevarati si nu prefacuti.......vream sa aratam ca intradevar existam si noi in trafic si trebuie sa respectam ca sa fim respectati ......deci pt noi chiar nu a inceput sezonu de baut ...poate pt alti dar nu pt noi.....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Toti cei care nu beu sa ridice mana sus.........mai da' nici unu'........hai mai macar unu'.............hai mai...... Traiasca berea (si vinul fiert of corse) .........si motoristii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Toti cei care nu beu sa ridice mana sus.........mai da' nici unu'........hai mai macar unu'.............hai mai...... Traiasca berea (si vinul fiert of corse) .........si motoristii ! Cat de sus sa ridic? Is putin mahmur si nu prea imi iese. La Multi Ani! Pentru Sebi, unul dintre cei mai apreciati motociclisti din Baia Mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Toti cei care nu beu sa ridice mana sus.........mai da' nici unu'........hai mai macar unu'.............hai mai...... Traiasca berea (si vinul fiert of corse) .........si motoristii ! pentru vinu fiert si motoristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 arnold ni intra tu pe mess oleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate