kawazzr Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Ce ziceti de Honda Deauville?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 +++ 2 in v de la honda ===> fara moarte --- cam grea pt oras, incepator. --- cam puturoasa in afara orasului +++ foarte comoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Este una dintre motocicletele care m-ar tenta ca o viitoare achizitie,dar doar modelul nou(2006-2007)care are cilindria marita putin si 11CP in plus.Modelul vechi este f comoda dar cam puturoasa. Am fost la reprezentanta pe Dorobanti si mi-au zis ca vor avea expus modelul 2007 peste 1 saptamana la 10700 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justrider Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 ce sa zic mi-o iau este pe lista de prioritati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Salut omule,misyo motoru,foarte bun pentru orasi cit si inafara si mai ales ca nu are lant. Daca asi avea sansa sami iau inca o motocicleta cu care sa ma duc la munca etc. pe bune miasi lua una de asta.La urma urmei toate motoarele sint grele ,pentru incepator sau avansat .Ca vorba aia tu calaresti motocicleta nu ia pe tine. Numai bine Sorin xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai788 Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 (editat) >si eu am luat o deauville si sunt ff multumit. am cumparat si manualul de reparatii ,cine are nevoie, sa zica Editat Martie 14, 2008 de mihai788 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamadi Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 mihai788 a spus: >si eu am luat o deauville si sunt ff multumit.am cumparat si manualul de reparatii ,cine are nevoie, sa zica luna asta vine si a mea...e a 4-a dupa voshod,cb450,diversion de la yamaha ma reintorc la honda cu mare drag si intru in sfarsit in clasa care mi-o doresc demult=touring indiferent de consecinte,performante slabe si greutate mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 yamadi a spus: luna asta vine si a mea...e a 4-a dupa voshod,cb450,diversion de la yamaha ma reintorc la honda cu mare drag si intru in sfarsit in clasa care mi-o doresc demult=touring indiferent de consecinte,performante slabe si greutate mare... Da chiar te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
75ygy Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 ....am si o honda deauville 650 ........e neanmatriculata. am factura, cu serie de motor, si cadru.........si nu o pot anmatricula. am mai avut alta si am anscriso .... am si maritatoooooooo. mai am una ....... are 17 mii km.......e super.... aaa, si multe piese de rezerva...rotile, cardanul, far,cadru,furca din fata (nelovita)inclusiv motorul. daca al intereseaza pe cineva.......e la pret de crizaaaaaa. ....am si o honda deauville 650 ........e neanmatriculata. am factura, cu serie de motor, si cadru.........si nu o pot anmatricula. am mai avut alta si am anscriso .... am si maritatoooooooo. mai am una ....... are 17 mii km.......e super.... aaa, si multe piese de rezerva...rotile, cardanul, far,cadru,furca din fata (nelovita)inclusiv motorul. daca al intereseaza pe cineva.......e la pret de crizaaaaaa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 mihai788 a spus: >si eu am luat o deauville si sunt ff multumit.am cumparat si manualul de reparatii ,cine are nevoie, sa zica Salut ! Sunt si eu posesor de DEAUVILLE si m-ar interesa si pe mine manualul, adresa mea de mail este adrianstarpariu1982@gmail.com sau adresa de mess adrianstarpariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate