karigan Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Se numeste KTM-LC4 si sunt super fericita! Aseara am adus-o la noua ei casutza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 s-o stapinesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 multi km impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Acu' scoate desktopu' ala la lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Bravo, may! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi251 Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 sa ai parte de tot ce e mai bun cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Se numeste KTM-LC4 si sunt super fericita! Aseara am adus-o la noua ei casutza! Felicitari,ai o motocicleta legendara cu caracter.Ce zici ce vibratii are la ralanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 Felicitari,ai o motocicleta legendara cu caracter.Ce zici ce vibratii are la ralanti. Sincer nu mi se pare ca vibreaza asa rau...pana acum nu pot sa zic ca ma deranjeaza...om vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Se numeste KTM-LC4 si sunt super fericita! Te cred si eu ca esti fericita..........la cum vibreaza .........bag-o-n turatii mai mari si va vibra si mai rau.........sa vezi atunci fericire pe capul tau ........n-o sa te mai dai jos de pe ea S-o stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 sa o stapanesti sanatos si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 sa ai noroc de el...si multi km.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 4, 2007 Autor Share Postat Martie 4, 2007 Te cred si eu ca esti fericita..........la cum vibreaza .........bag-o-n turatii mai mari si va vibra si mai rau.........sa vezi atunci fericire pe capul tau ........n-o sa te mai dai jos de pe ea S-o stapanesti sanatoasa Eu de fapt am luat-o sa ma dau cu ea pe campuri.... nu pt vibratii...dc era pt asta luam altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Felicitari! Stiu ce simti, si eu mi-am luat una la fel anu asta in februarie. Nu am reusit sa fac decat vreo 400 de km dar sezonul abia a inceput. Asfalt uscat! sau pamant ud! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Eu de fapt am luat-o sa ma dau cu ea pe campuri.... nu pt vibratii...dc era pt asta luam altceva... Hai bre ca glumeam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Bravo! S-o stapanesti sanatoasa. Mai ramane sa-i pui gume de cross sa vezi ce stie sa faca in teren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Sa o stapanesti sanatoasa shi sa te bucuri de ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Hai bre ca glumeam si eu Stiu,si eu! Abia astept sa-i schimb gumele...Oricum mersi pt urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Sa o stapanesti sanatoasa si sa va plimbati mult impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Stiu,si eu! Abia astept sa-i schimb gumele...Oricum mersi pt urari! schimba-le si rupe-o pe hartoape sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea... imi pare rau ca nu am ajuns sambata la coclau sa o vad, da e timp ca doar e noua ta iubire, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 25 KTM? Ai luat-o cu acest numar? Daca da, ii cunosc istoria. s-o stapanesti sanatoasa. Noi sambata iesim la o tura, la Buzau. Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Si s-a bagat la tura de la Buzau. Brava. Te mai asteptam, dar schimba-ti pneurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 Si s-a bagat la tura de la Buzau. Brava. Te mai asteptam, dar schimba-ti pneurile Si a fost si foarte misto...si cu peripetii... Abia astept sa-mi pun cauciucuri si daca ma mai luati nu trebuie sa ma intrebati de doua ori daca vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Si a fost si foarte misto...si cu peripetii... Abia astept sa-mi pun cauciucuri si daca ma mai luati nu trebuie sa ma intrebati de doua ori daca vin! cred ca ai gresit motoreta. trebuia sa-ti iei un exc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Si a fost si foarte misto...si cu peripetii... Abia astept sa-mi pun cauciucuri si daca ma mai luati nu trebuie sa ma intrebati de doua ori daca vin! Este ca a fost mult mai nervoasa si mai usoara motocicleta lui Vio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 Este ca a fost mult mai nervoasa si mai usoara motocicleta lui Vio? Asta clar! Vorba lui CataM,cred ca ar fii trebuit sa-mi iau exc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate