higheaven Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) Hop si eu cu mobra mea. Fabricatie 2005.Am schimbat toba, luminile la bord Dupa ideea ta, am schimbat si eu luminile de bord si pot spune ca au iesit neasteptat de bine. si asa arata luminat bordul vechi Editat Martie 4, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Arata foarte tare. Cat te-a costat si cum ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) Se vede super frumos. Dupa ce pui ledurile noi, iti dai seama ca ledurile vechi, aproape ca nu luminau bordul. Ne vedem in vara la plimbari, daca vii prin Buc. A mea tre sa vina de peste ocean . Editat Martie 5, 2009 de iurox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Arata foarte tare. Cat te-a costat si cum ai facut? Un baiat electronist priceput a schimbat luminile de bord (led-uri pastile). Ele costa 5lei bucata (cu intensitate ridicata). La motociclete manopera este 30 lei. Cine doreste sa faca o asa operatie de modificare poate sa sune la numarul 0741170760 pentru orice alte detalii, informatii, programari, sau doar sfaturi in ARAD. Exemplu: eu am schimbat la kawasaki 636 - 14 bucati (6albe neon in cadran, 6verzi+2rosii la turometru)+ manopera = 100 lei Tudor se numeste baiatul si lucreaza cu o deosebita atentie si rabdare. O sa pun in viitor si poze cu borduri de masini modificate de el. In general masini si motoare dupa an de fabricatie 2002. Ca referinte el a montat acu' cativa ani intregul sistem de supraveghere si securitate de la Aeroportul Arad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Vand niste mansoane pentru Kawasaki ZX-6R (sunt verzi inscriptionate cu ZX) , sunt SH dar sunt ok ...nush ce pret vb pe PM care le vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 ca tot suntem la lumini si luminite, am gasit asta pe google. ce naiba are in faru' ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Nu e angel eye? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 nu stiu, dar arata tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 e lupa cu xenon, un sistem nou inventat pt masini de fapt, dar vad ca merg de minune si la moto. Sunt deja importatori si la noi, ce au pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Ai un link, ceva? Eu caut de ceva timp xenon pentru moto, dar nu am dat peste un astfel de sistem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) ca tot suntem la lumini si luminite, am gasit asta pe google.ce naiba are in faru' ala? Angel Eyes sau Halo Rings, exista albe, rosii, albastre sau verzi. Insa pentru montat trebuie desfacut complet farul. La farurile cu xenoane nu se recomanda datorita caldurii mari ce o degaja becul si poate exista riscul sa se topeasca inelul luminos. Editat Martie 8, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Angel Eyes sau Halo Rings, exista albe, rosii, albastre sau verzi.Insa pentru montat trebuie desfacut complet farul. La farurile cu xenoane nu se recomanda datorita caldurii mari ce o degaja becul si poate exista riscul sa se topeasca inelul luminos. mai documneaza-te. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Ce suparata arata !!! Am gasit niste tipi care au angel eyes cu xenon inauntru. Este de fapt bixenon, se monteaza in ambele faruri si nu iti va mai zice lumea ca ti s-a ars un far, deoarece atat pe faza lunga cat si pe scurta ai ambele faruri aprinse. Totusi costa cam 230 E cu tot cu montaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rottweiler Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) 230 europeni este exagerat, mai cauta ... bixenon la a mea e 550 romanesti nu europeni . a.. vezi ca e topic pe tema asta.. recomand pe Luigi , e meserie nota 10 , chiar ieri am luat de la el un kit pt cbr . garantie , tot , montaj 50 ron ! Editat Martie 13, 2009 de Rottweiler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krmz Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 salut cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat sau o parere la un zx-6r din 2003 la pompa de ulei exista o gaurica fara filet de vreo 2 mm diametru si nu sthiu ce rost are si daca trebuie astupa ...problema e ca mie pe acolo imi curge ulei are cine vreo idee de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 salut cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat sau o parere la un zx-6r din 2003 la pompa de ulei exista o gaurica fara filet de vreo 2 mm diametru si nu sthiu ce rost are si daca trebuie astupa ...problema e ca mie pe acolo imi curge ulei are cine vreo idee de ce? Pompa de ulei nu se afla la vedere totusi, doar daca ai desfacut motorul, ai putea sa pui o poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Va salut si eu cu batranica mea Nu gasesc si eu pe undeva un Pilot Power 120/60/17 la niste bani mai buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 am un Kawasaki 636 din 2006...nu stiu de ce este aprins FI pe bord... cei care stiti va rog sa ma ajutati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Va salut si eu cu batranica meaNu gasesc si eu pe undeva un Pilot Power 120/60/17 la niste bani mai buni? Bardak Motors - suna...ultima oara aveau stiva de cauciucuri d-astea. Anul asta ofc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bauz500 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 am un Kawasaki 636 din 2006...nu stiu de ce este aprins FI pe bord... cei care stiti va rog sa ma ajutati... ai facut ceva schimbari la ea? toba,alarma etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Variante ar fi multe. Pe langa cea clasica cu toba, de obicei totul pleaca de la exup-ul de sub saua pilotului (chestia care se invarte cand pui contactul). Imi facea fitze intr-un timp si mi-a umblat cineva pe acolo si s-a rezolvat. Alta data am patit-o cand aveam filtrul de aer foarte murdar. Uneori mi se aprinde cand dau in gropi... Eu m-am obisnuit. Daca nu se simte la mers, eu ignor beculetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 cel mai probabil exup-ul, cand pui contactul se aude ceva mai tare sub sha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 salutare ninjalai, am intrat si eu in club cu o batranica zx6 99, trebuie sa o duc acus la rar si stiu ca trebuie sa ii pozeze seria motorului , puteti sa-mi spuneti daca se poate vedea fara sa dau vreo carena jos. Cea de pe sasiu se vede bine dar pt cea de la motor mi-e ca tre sa ma duc cu scule la mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Salut. Stai linistit ca au "baietii" de acolo "dotari" sa vada tot. E o camera mobila, camera care o va strecura printre carene... Dispozitivul seamana cu cel folosit la spalatoriile auto pentru a da cu detergent (sampon). Cel putin, anul trecut in primavara, asa era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 salutare ninjalai, am intrat si eu in club cu o batranica zx6 99, trebuie sa o duc acus la rar si stiu ca trebuie sa ii pozeze seria motorului , puteti sa-mi spuneti daca se poate vedea fara sa dau vreo carena jos. Cea de pe sasiu se vede bine dar pt cea de la motor mi-e ca tre sa ma duc cu scule la mine ... Frate ninjalau, cand mai ai cate a nelamurire, intreaba si tu un maestru international. Eu nu stau departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate