JhOn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am si eu de vanzare manusi si ghete: /index.php?showtopic=445390 poate intereseaza pe careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am si eu de vanzare manusi si ghete: /index.php?showtopic=445390poate intereseaza pe careva. Poze, poate merge cadou de craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Am si eu 2 pisici de dat...cadou ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 ar merge organizat ceva si aici... http://www.valeapopii.ro mai ales ca omu e obisnuit cu motoristii satanisti... Mesaj completat alioooo.. satanistiii.. poze de aseara ceva..?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Bai Osama, tu stai pasnic...vrei sa vezi ce uoameni erau in carciuma inainte sa pui bomba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Bai Osama, tu stai pasnic...vrei sa vezi ce uoameni erau in carciuma inainte sa pui bomba? nu mai ezigzta crashma lu' Paw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Te pierzi in detalii DKW-ule. Mai discutam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Te pierzi in detalii DKW-ule. Mai discutam... deci se va construi o cladire de biruaie acolo? sa cinsteasca jertfa matolica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 buey.. deci za nu va luati de zvanta guvantare a brofetului ca va mama naibii... am zis... bac bac.... zarumana ravenitza.. abrobo.. inca astept banii de la ur*us pt reclama azta reuzhida... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 buey.. deci za nu va luati de zvanta guvantare a brofetului ca va mama naibii... am zis... bac bac.... zarumana ravenitza.. abrobo.. inca astept banii de la ur*us pt reclama azta reuzhida... Salamalecum habibi...! ...dar tu baiat arab nu are voie sa bei alcool ca suparat Mohamed la tine mai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Salamalecum habibi...! ...dar tu baiat arab nu are voie sa bei alcool ca suparat Mohamed la tine mai.. duar cu un singur "o"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Scuze am gresit...(algol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) Scuze am gresit...(algol) se accepta! ji data viituare fi mai atent, sa nu superi muslimii! Fucka'se voia lu' Allah! Editat Noiembrie 1, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 buey.. deci za nu va luati de zvanta guvantare a brofetului ca va mama naibii... am zis... bac bac.... zarumana ravenitza.. abrobo.. inca astept banii de la ur*us pt reclama azta reuzhida... Ti-a placut, recunoaste!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 oh dah.. blacut la mie rau de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 nu vreti ma un ciopăr frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 mai iese careva pe undeva....o plimbare ceva?? as mai baga o iesire inainte sa o bag la iernat zice ti si la mine dc se incumeta careva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 mai iese careva pe undeva....o plimbare ceva??as mai baga o iesire inainte sa o bag la iernat zice ti si la mine dc se incumeta careva.... Daca iesi la plimbare sa te duci si pe la Ursu pe la 7-8 cand stropesc aia strada, nu mi-a venit sa cred aseara cand am vazut ca au trecut cu stropitoarea la 3 grade afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Fac intentionat cred ca sunt pusi de careva sa stropeasca strada doar in zona aia,si nu o data si de 3-4 ori pe seara. Cineva de la primarie vrea sa-i faca felul Editat Noiembrie 2, 2009 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) aseara am venit de la facultate cu motoru pe la 9 30 .. se apropia de 0 grade dar era ok...cu echipamentu de iarna desigur ....mai astept poate se mai incalzeste un pic pe sfr saptm sa mai bag cateva plimbari asa k asfalt uscat in continuare Editat Noiembrie 3, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Fara echipament n-ai cum pe vremea asta...azi dimineata la 7 erau 0 grade,dar a fost ok,bine...am avut si tot sifonierul pe mine + geaca,pantaloni textil.Doar mainile mi-au inghetat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Tine si tu mainile in buzunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Tine si tu mainile in buzunare Azi de dimineata am fost la RAR in Voluntari. Am plecat de acasa (din spate de la Matei Ambrozie) pe la 6.30, ca a trebuit sa trec si pe la servici un pic sa imi fac niste copii xerox la acte. Cand am ajuns la servici deja nu imi mai simteam varfurile degetelor de la frig (aveam manusi fara degete ). Asadar la servici am facut o pauza mai lunga, de dezmortit degetele, baut cafea fierbinte etc. Apoi am plecat mai departe la RAR. Pe drum, vorba ta, la fiecare semafor nu ma bagam printre masini, ci preferam sa imi bag mainile in geaca... Experienta de azi dimineata mi-a ajuns. Mai ales ca la RAR incepuse sa fulguie... Acum sunt fericitul posesor al unor manusi de oameni normali... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Nu inteleg cum de nu ti-au cazut degetele... inseamna ca ai ceva rezistenta la frig daca mai zici ca erai si in blugi...esti un fel de zeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Salut cine stie un garaj in sectorul 3 sami bag motorul la iernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate