cehu' Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 felicitari Neo! (m-a sunat aseara, era foarte bucuros, acu spera sa ii convinga pe domnii aia simpatici de la politie sa i-l dea mai repede, ca moare incet ) ametist : Vineeeeri!!! ora si locul stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Eu doar exceptional as putea ajunge inainte de 18:45. Votez parerea lui Andrei. Despre sambata mai vorbim... Felicitari pt neo! Daca tot a trecut aproape o saptamana pun si o poza aproximativ "artistica" de vinerea trecuta. Cya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) mor fratilooorrr cu mari interventi maaaaaaaaarrrrtttiiiii am permis asa ca vineri daca nu se intampla ceva aveti conserva la gura de metrou as zice PS Oricum vineri Si dunlop reusita poza de paparazi daca vede remorca o sa creada ca sunt numai fete la intrunire ) Editat Martie 29, 2007 de neo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 ) ce penal suna remorca dunlop daca mai ai poze pune'le te rog pe forum danke' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Felicitari domnu' Neo, felicitari !!! Diseara voi fi pieton si yo .... ..... dar voi putea sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Am facut doar 4 poze fara blitz -->timp de expunere mare...Aia e cea mai clara. An blitzul ars.Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 eu cred ca in seara asta va fii o gasca ce pietonisti eu am fugit spere locul de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Aseara ne-am revazut ca de altfel in fiecare vineri seara incepand cu data de 16 martie cand a fost prima intalnire a grupului Balta Alba. A fost frumos am depanat povesti si am inceput sa ne cunoastem mai bine si dupa parerea mea am format un grup destul de compact "Cel putin asa cred eu" dc ma insel va rog sa imi spuneti. Si sper sa o tinem tot asa Numai bine tuturor si ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 yap..pana la urma vine cineva in seara asta ?..eu nu stiu daca o sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazzr Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 TEO sunt!!! Stau in macaralei si tocmai mi.am luat un suzuki gsx600f. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 helau helau teo bine ai venit printre io si ceilalti ) kiddin ne cunoastem vinerea viitoare i hope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius23 Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 salutare sunt Marius , si stau in Dristor langa benzinaria mol , si tocmai mi am luat un cbr F3, pt discutii cu vecinii las un id cristea_armany Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Salutare, Sunt Dan,stau pe la Potocoava.Ne-am cunoscut aseara : -mironalexa -neri -cehu' -Andrei r5 -blondu ij -dunloop -hai-hui Sper ca nu am omis pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Sper ca nu am omis pe nimeni pe nimeni important ) a fost cineva sambata la Italia Motors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 pe nimeni important ) a fost cineva sambata la Italia Motors? Pai acolo i-am cunoscut pe cei spusi de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 pe nimeni important ) a fost cineva sambata la Italia Motors? neo te-am sunat sambata seara dar n-ai raspuns am fost o gramada si a fost faina intalnirea, mici,bere, buna dispozitie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 A fost misto dar... muzik de cacao Salutare, Sunt Dan,stau pe la Potocoava.Ne-am cunoscut aseara : -mironalexa -neri -cehu' -Andrei r5 -blondu ij -dunloop -hai-hui Sper ca nu am omis pe nimeni L-ai omis pe Ovidiu sotul Alexei care by the way pt cei din "gasca" care nu l-au cunoscut inca e super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 2, 2007 Autor Share Postat Aprilie 2, 2007 (editat) buna si welcom printre noi Marius23, kawazzr si Dan 06 poate va vedem si noi vineri la 19:00 locul intalnirilor noastre- metrou titan gura de metrou 2, din parc. a fost super la party -ul de sambata cu exceptia muzicii .... poate dam o recidiva alta data dar cu alta muzica....... merci andrei r5 pr precizare - ..... da va-ti gasit voi doi.... tu si sotu meu.... si el e de aceasi parere.... si a mai fost cineva..... prietena lui andrei r5 pana vineri ... numai bine si ASFALT USCAT!!! Editat Aprilie 2, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 ceva poze pentru absenti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 ceva poze pentru absenti? Gasesti poze pe topicul de poze Dar am sa postez yo o poza aci din motive de ... ghiciti voi! yo, andreea, alexa, ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 (editat) de data asta nu a avut nimeni aparatul foto Editat Aprilie 2, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Ne mai vedem vinerea asta sau va duceti pe undeva de sarbatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 (editat) Ne mai vedem vinerea asta sau va duceti pe undeva de sarbatori? Da ! Doar nu o sa plecam cu totii (raman singur ???) Anuntati si voi care plecati, unde plecati, cand plecati si cand veniti ! Pei nu ? Sa stie si camaradu' de forum pe cine se bazeaza si pe cine nu Editat Aprilie 3, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Gasesti poze pe topicul de poze Dar am sa postez yo o poza aci din motive de ... ghiciti voi! yo, andreea, alexa, ovidiu Si Apasu de zor la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 wekendul asta eu nu vin, plec pe meleaguri moldovenesti, bre' va doresc tuturor Un Paste Fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate