StudioBar Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Banuiesc ca ai venit.....cai ai motorul parcat in curtea vilei....dar ma gandeam sa veniti mai multi...mai toti...asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Banuiesc ca ai venit.....cai ai motorul parcat in curtea vilei....dar ma gandeam sa veniti mai multi...mai toti...asa Imi explici si mie te rog unde e mai exact bar-ul asta? De fapt o adresa ca ma uit eu pe harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Sal. Sunt si eu interesat de locatia barului.. ALex - FAUR-POARTA 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) stiu eu unde e studio bar e locul unde lucra inainte CS nu ? ala de langa piata de langa sectia 13 Editat Mai 19, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 stiu eu unde e studio bar e locul unde lucra inainte CS nu ? ala de langa piata de langa sectia 13 Salutare Da niste detalii mai exacte daca stii despre locul unde e barul asta.. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 La mUlti ani buey astia!! CA n'am apucat sa va spun vineri ca nu stiam.. si io, si io,... intru in acelasi club LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) lma toata lumea )) pai cum vii dinspre titan pe postavarul (vii dinspre titan faci stanga la cimitir si o iei pe strada cu bila) , in capatul strazii dai pe 1 Decembrie si stii ca e o piata. eh..acolo e. uite aici o harta mica http://www.bucuresti.com.ro/index.html/sea...p;streetID=3470 Editat Mai 19, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Langa piata de la sectia 13? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Ori adresa ori harta cu X precis unde e ca asa stiu si eu zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StudioBar Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) imi cer scuze pentru inrziere dar nam mai stat peacasa.... Adresa barului e Str Col Iosif Albu nr 62B, vila Loyal sper sa va fie de folos Am uitat sa va zic...orarul se mentine vineri si sambata si duminica de obicei.... in rest nu sunt eu la bar si nu se mentine decat folku joia... oricum daca mai vreti detalii eu astept Editat Mai 19, 2008 de StudioBar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Re 2 all Eu am fost de cateva ori in studio si e ok. Adik mi-a placut o singura chestie ma cam deranjeaza(poate am imbatranit eu) muzica, are volum cam mare. Abea te intelegi cu cel de vis a vis. In rest preturi bune si loc de parcare cat cuprinde in curtea vilei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 BUN. Acum ca am stabilit locatia exacta a barului....cand mergem la o bere(fara alcool)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StudioBar Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 din cate stiu eu voi va intalniti vinerea la titan..... eu lucrez vineri sambata duminica....si va astept cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Banuiesc ca ai venit.....cai ai motorul parcat in curtea vilei....dar ma gandeam sa veniti mai multi...mai toti...asa E curtea de langa piata unde e legat mai tot timpul un ER 6 N? Langa care joaca bunicii table si sah? Si langa care se fac 2 blocusoare de locuinte??? Adik eu trec pe acolo in fiecare zi si nu stiam??? Shit!!! I am in!!! BUN. Acum ca am stabilit locatia exacta a barului....cand mergem la o bere(fara alcool)? Ba cu alcool ca putem lasa motorul acolo sau il impingem pana acasa!!!! Chiar! daca ai baut si iti impingi mobra pe strada e caz de dosar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StudioBar Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Da e exact curtea aia.....saptamana asta se pare ca o sa lucrez eu...si programul e in felul urmator: Azi Finala Champions league Joi folk vineri si sambata rock de la heavy la death si gothic Duminica e de refacere - balade Barul se deschide de la 19:00 si vineri si sambata stau pana pe la un 6-7-8 dimineatza Editat Mai 21, 2008 de StudioBar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 am fost aseara si mi-a placut! curat, decorat cu gust, couzi, foarte placut, mai private asa... impresionat! sigur mai vin. muzica aseara: de la progressive la folk la punk la rhcp etc... ok muzica. mie-mi place barul....preturi f bune! cand am ajuns io, era parcata vitezana aia neagra cu scheletul airbrush (o avea unu in vama), cand am plecat era parcat si-un ER6 mai la poarta asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) anu trecut tot treceam pe acolo e chiar f dragut. ruacareala nice, pretzuri bune, atmosfera taman buna pt agatzat , chiar dragutz locu'. studio bar tre sa faci cinste iti fac reclama aici printre mocioclisti ) mai arunc cateva vorbe incolo incoa si o sa devina studio mociobar ) Editat Mai 21, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Pai sa ne vedem asta seara! 19-19:30? eu cam as avea chef de o bere Stau la 150 de m de locul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Sambata trecuta am fost o fuga pana la Magura , o balta superba pe langa Oltenita. Este ascunsa in padure si putin cunoscuta. Drumul pana acolo este f bun cu conditia sa nu alegeti ruta prin satul Hotarele unde este groaznic. Traseu Buc , Oltenita , Magura cam 80 km dus. De acolo se poate merge mai departe la Giurgiu sau inapoi. E un traseu usor de jumatate de zi cu tot cu berea la padure. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Re 2 All Ce e mai cu linistea asta ca ma dor urechile. Vine cineva azi in parc? Eu unul o sa vin ca am lipsit cam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) Duminica vreau sa dau o tura pana la Soveja si inapoi. Buc-Focsani-Panciu-Soveja. Pana la Lepsa desi e mai frumos nu ma duc pt ca e drumul distrus. De vizitat mausolee si manastiri, o masa si inapoi, vreo 500 km dus-intors Daca mai sunt amatori - discutam diseara. Editat Mai 23, 2008 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 urata vreme ... da poate trece pana la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Fost, placut, ne vedem vinerea viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Fost, placut, ne vedem vinerea viitoare! vreau sa stiu si eu ce parere aveti de chestia asta pls /index.php?showtopic=214743 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 vreau sa stiu si eu ce parere aveti de chestia asta pls /index.php?showtopic=214743 Pai sunt 2 variante daca vrei sa ajuti: donezi 50 lei(ma rog, fiecare cat poate...) sau partcipi la mars. Eu nu particip la mars, dar fiecare face cum i se pare ca e mai bine. Pentru donatii gasiti pe topic contul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate