MCMISU Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 La gura de metrou titan, cea din parc, intre 19-20 ne vedem acolo pupi tata puii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 As avea o rugaminte la cei care chat-uiesc p'aici sa nu o mai faca exista o gramada de posibilitati de a chat-ui fara a deranja pe nimeni momentan voi pe mine ma deranjati ori eu nu cred ca v-am deranjat pe voi Multumesc pt. intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Pot sa vin si eu...pot...pot? Ma lasa metroul fix acolo da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Micutzu dixit... si subscriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 As avea o rugaminte la cei care chat-uiesc p'aici sa nu o mai faca exista o gramada de posibilitati de a chat-ui fara a deranja pe nimeni momentan voi pe mine ma deranjati ori eu nu cred ca v-am deranjat pe voi Multumesc pt. intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Pozele de ieri de la intrunire. Foarte multa lume noua pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 nice... din ce in ce mai multa lume.. apropo, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o platforma / duba / whatever sa recuperez mobra de pe bd decebal si sa o aduc in salajan...? bine da acuma chiar nu trebuie sa sariti toti..!! mai incet oameni bun!! mda.. tre sa apreciez cat de saritori sunt unii.. o fi oare principiu "la placinte inainte..."..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 nice... din ce in ce mai multa lume.. apropo, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o platforma / duba / whatever sa recuperez mobra de pe bd decebal si sa o aduc in salajan...? bine da acuma chiar nu trebuie sa sariti toti..!! mai incet oameni bun!! mda.. tre sa apreciez cat de saritori sunt unii.. o fi oare principiu "la placinte inainte..."..? sorry eu nu cunosc decat pe cineva care inchiriaza remorca pe zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 @ravenitza: pai si cat vrea pe o zi..? ca s'ar putea sa am nevoie in curand de o asemenea manevra... @Neo: Mersi mult man!! Astept un semn de la tine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 @ravenitza: pai si cat vrea pe o zi..? ca s'ar putea sa am nevoie in curand de o asemenea manevra... @Neo: Mersi mult man!! Astept un semn de la tine!! 70 lei/zi... Hey tocmai am citit de o intrunire simpatica, cine mai merge la intrunirea de la Ruse: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Eu merg la Russe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Eu merg la Russe as veni si eu daca reusesc sa fac rost de bani...insa as pleca sambata dimineata si as veni duminica. Tu cat stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 multam pt reclama raven deci pt cine nu stie imi vand iubita .....nr ei este ...inmatriculat... recent vaccinata, trage f bine, nu a avut prb de sanatate, e buna pt incepatori dar adora avansatii, a fost hranita numai cu cifre octanice ridicate si rasfatata cu cele mai bune produse si tratamente mecanice . Numele de Fam. este Vitezana. Pt cine o cere in casatorie ii dau ZESTRE o plapuma pt zilele ploioase dar si cateva consumabile cu care sa o intretina. aviz amatorilor de femei usoare: inainte de masa are 180kileute si consuma 6 halbe cu mici la fiecare100km septimiu_21 interesanta chestia asta cu Ruse cel putin Sambata as merge pana acolo ..poate si Duminik alte detalii...ce inseamna 70lei /zi ...ce se mai executa pe acolo ...dc se strange o mana de oameni merg si eu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Sau macar o zi na.. Ai inteles gresit, e vorba de inchirierea unei remorci cu 70 lei/zi pt Kayne. Editat Iunie 23, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 il ajut eu pe Kayne azi la 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Sau macar o zi na..Ai inteles gresit, e vorba de inchirierea unei remorci cu 70 lei/zi pt Kayne. acum am inteles iar referitor la Ruse --o zi ar fi perfect, vedem si noi ce e pe acolo mancam, bem si seara spre casele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 nu promit dar incerc un russe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Eu plec de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Eu plec de vineri UNDE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 /index.php?showtopic=227442 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 uof ce de lume pe aici..nu am mai intrat de ceva timp am fost tare ocupat..eu sunt oricum pieton de vreo 2 sapt si o sa mai fiu asa inca vreo 2 pana o repar..hello everyone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ludique Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Salut. Sunt Toma si stau in Ozana, pe str. Mizil. Am un Suzuki Bandit 600 S albastru de 1 an. Lucrez in vanzari si evadez in weekend-uri cu moto, cortul si iubita. Mi-ar place sa cunosc si alti motoristi din cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 mi de multumiri lui jamalex si neo pentru ajutorul dat azi in recuperarea mobrei... am de dat cate o bere... cel putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 stai linistit nu trebuie nici o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 stai linistit nu trebuie nici o bere! logic, jamalex mereu generos:) >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate