SRJN Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Care aveti liber saptamana asta? Poate facem o plimbare pana la Cheia/Muntele Rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Care aveti liber saptamana asta? Poate facem o plimbare pana la Cheia/Muntele Rosu. e genial traseul pe la cheile bicazului. e foarte frumos eu azi l'am facut cu masina din pacate ca inca nu am carnet de motor plimbare placuta daca mergeti. o sa va placa garantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 hello new guys sal florin..pe tine te cunosc. adevarat a'nviat. Scuze ca nu am putut sa stau vineri dar promisesem ceva si am zis sa ma tin de cuvant. Sal Legna ..da ma cunosti..eu mi-s ....mai intra si tu pe mess ca nu te-am mai vazut on de multa vreme ...inca nu ai luat carnetu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asan_radu Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 adevarat a inviat! eu sunt....cred ca...cel mai nou p aci! am fost de vre-o 3ori cu voi la intruniri voiam sa va urez toate cele bune si sa dea cel de sus numai drumuri libere si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 adevarat a inviat! eu sunt....cred ca...cel mai nou p aci! am fost de vre-o 3ori cu voi la intruniri voiam sa va urez toate cele bune si sa dea cel de sus numai drumuri libere si fara incidente! Ai o Cagiva naked de 125 argintie si o tii langa mega image? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 mhei ... voi cei noi... poate ne vedem la intrunire vineri... cei mai vechi.... va invidiez... voi puteti merge nu va e frica si aveti si carnete.... bravo voua si ciuda mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 helau radu finaly ai intrat si tu.. dan_06 el nu are motor inca vrea sa'si cumpere in vara o cagiva canion. pentru cei nou-veniti intrunirea e in fiecare vineri la ora 19:00 la gura veche de metrou titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 (editat) Adevarat a inviat! Hello hello guys! sa va fie de bine vacanta de Pasti, sper ca v-ati simtit macar la fel de bine ca mine eu m-am plimbat pana in nordul Moldovei (cu masina din pacate) si am ajuns la Bucuresti ieri, stors ca o lamaie. Abia astept sa ne revedem vineri. Bun venit celor noi (in "Titan2 Riders" ) !!! Numai bine!!! Editat Aprilie 11, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 cehu':Bun venit celor noi (in "Titan2 Riders" ) !!! sau "Titan2 Walkers" sau "Titan2 Drinkers" sau "Titan2 Drivers" Salutare Cehule bine ai revenit !!!(cu ideei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Care aveti liber saptamana asta? Poate facem o plimbare pana la Cheia/Muntele Rosu. Vad ca v-ati mai adunat.Mergem maine pana la Cheia/Muntele Rosu? Se anunta vreme frumoasa maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Joia???? Unii "munceste"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 adevarat a inviat! eu sunt....cred ca...cel mai nou p aci! am fost de vre-o 3ori cu voi la intruniri voiam sa va urez toate cele bune si sa dea cel de sus numai drumuri libere si fara incidente! Amin! te-ai inscris si tu in sfarsit! welcome vecine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 bine ai revenit sanatos cehule frumos nume Titan 3 Riders (de la sectorul 3 ) ) sper vineri sa ne vedem cu toti poate mai stabilim si vreo iesire la iarba verde sau plimbare ceva gratar etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Bre Dane O6 daca pleci pe Cheia nu ma uiti ca ma supar pe matale Si bine zis joia mai si munceste una parte a lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Am o rugaminte pe care o adresez in special alor nostri: completati-va profilul ! Asa e civilizat in primul rand . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhifly Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Salutare la toata lumea! Azi v-am descoperit! Ce bine ca pot sa mai identific parte din motoarele care bazaie prin cartier!! .... hmmmm , yo sant Horatiu , 39 ani , arhitect , stau in spate la pta Alba Iulia , si ma dau pe o R6 ( ....bine, acu nu ma dau ca pe la jumatatea lui ianuarie m-a pocnit un fraier si a trebuit sa ma recuperez dupa 2 operatii , dar acum sant OK si stau, tropai si astept mobra noua care tre sa vina in cca 2 sapt! .... asa ca sper sa ne vedem cat da curand , sas ne cunoastem , la o berica / ceva !! Asfalt uscat! H. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) bine ai revenit cehule si bine a-ti venit pt cei noi, completati datele la profil (are dreptate Andrei, asa-i civilizat sa va stim si noi ) Sustin si eu initiativa numelui propus... dupa cum vad si neo la fel.... iar Andrei e crcotas ca de obicei... de asemenea.... tinand cont ca va fi frumos in weekend... cum a zis si neo... poate stabilim de un gratar ceva... si poate vedem mai multi cu tot cu iubite/iubiti (sotii/soti).... :crack: ...... asa ... moto-familisti... Editat Aprilie 12, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu ij Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 salutare fratilor simbata plimbare pina la vulcani noroiosi cine vine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Salutare la toata lumea! Azi v-am descoperit! Ce bine ca pot sa mai identific parte din motoarele care bazaie prin cartier!! .... hmmmm , yo sant Horatiu , 39 ani , arhitect , stau in spate la pta Alba Iulia , si ma dau pe o R6 ( ....bine, acu nu ma dau ca pe la jumatatea lui ianuarie m-a pocnit un fraier si a trebuit sa ma recuperez dupa 2 operatii , dar acum sant OK si stau, tropai si astept mobra noua care tre sa vina in cca 2 sapt! .... asa ca sper sa ne vedem cat da curand , sas ne cunoastem , la o berica / ceva !! Asfalt uscat! H. helau bine ai venit! pare rau pt accident tre sa ai grija mare in zilele astea ca sunt unele animale pe strada care au impresia ca oglinda retrovizoare e doar ca sa'ti faci freza in ea. Oricum e bine ca ai trecut peste on topic..eu nu vin la gratar or something ca mi'e aiurea sa vin fara motor... azi rezolv for good cu dosarul si ma programez la examen si sper sa iau odata carnetu ala ca ma asteapta 'gajika in fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 salutare fratilor simbata plimbare pina la vulcani noroiosi cine vine ? Am mers la noroiosi si e prea drept drumul,vreau sa merg pe Cheia pt. viraje Vorbim diseara care unde merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 merge cineva la cross la ciolpani duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Buna seara ma bucur nespus pt ca in seara aceasta ne-am strans asa de multe persoane din zona Balta Alba dar in tot acest timp imi cer mii de scuze fata de cei care au fost in terasa La Barca pt faptul ca am plecat asa de grabit. Va doresc la toti un sfarsit de saptamana placut,asfalt uscat si toate visele sa vi-se adevereasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 stai chill gabi ! ce'ti face potaia ? ii ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 multumesc legnakrad potaia e Ok dar buzunaru meu nu prea dar asta e dc am vrut animal trebuie sa ma ocup si de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 gabi : "potaia e Ok dar buzunaru meu nu prea dar asta e dc am vrut animal trebuie sa ma ocup si de el" Foarte bine asa trebuie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate