bogdancbr Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Priveghiul este azi, incepand cu ora 19 la Biserica de la Micsunica, langa magazinul PLUS de pe Bulevardul Saturn (cum se vinde de la Bucuresti, dreapta la McDonalds si la 500metri pe dreapta). Maine, joi, 16.10.2008, la orele 13:30 toata lumea care doreste sa vina sa fie prezenta la biserica. Slujba va incepe la orele 14:00. Am atasat si o harta clara pentru toata lumea, sa fie usor de identificat. TRANSPORT: Autocar: intalnire ora 9:00 - Arcul de Triumf . Plecarea - ora 9:30 fix. Va avea poza lui Rontz in geam, il veti identifica usor. Returul se va stabili acolo. Pana acum s-au inscris la mine 31 persoane, mai sunt inca 3 locuri libere pe scaune. Moto: intalnire 10:00 - cu rezervoarele pline - rondul de dupa Biker's (Otopeni). Plecare 10:30 (sa se ajunga lejer). Luati legatura cu mess: zanulmaseluta2002 sau la tel 0724351728 pentru plecarea moto iar acolo stabiliti impreuna locurile de regrupare. Impreuna cu cativa din colegii de servici ai lui Raul vom veni separat de data aceasta. Masini: ori intalnire cu moto ori pe cont propriu pana la BV. Va rog anuntati pe toti cei care vor sa vina cu datele de mai sus. Voi relua acest mesaj in decursul zilei pentru a nu se pierde. Care doriti sa veniti cu autocarul va rog anuntati 'va ca sa va scriu pe lista si toate cele. Editat Octombrie 15, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Poate a fost de fapt pantalonul de vina si nu ti-ai dat seama..As merge si eu la o plimbare (fara raising)dar dupa 12....si cred ca si ar mai fi doritori. Nu stiu daca a fost de la pantalon... e din piele si stramt pe picior... dar totul e posibil... Pana la urma se mai merge in weekend la bulgari? Seniorjax parca tu mi-ai zis de plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Vine cineva azi la titan ... pentru arc ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Vine cineva azi la titan ... pentru arc ?? La ce ora??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 6 juma si la fara 20 se pleaca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 La ce ora??? La 18:20/ 18:30 sa fii acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Am si eu nevoie de niste protectii pt genunchi...va rog... Cine imi poate imprumuta si mie o pereche?? Maine dim merg la Brasov si n-as vrea sa plec fara. Va rog.....le inapoiez maine seara. multumesc.... Ne vedem la Titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Pana la urma se mai merge in weekend la bulgari? Seniorjax parca tu mi-ai zis de plimbare... ...nu vin azi k tre s repar duba k vineri ii fac RAR-ul, dar ne vedem vineri seara cine zicea de Bulgari....cand ....cu cine....traseu....?? vrem si noi sa stim Pana la urma se mai merge in weekend la bulgari? Seniorjax parca tu mi-ai zis de plimbare... ...nu vin azi k tre s repar duba k vineri ii fac RAR-ul, dar ne vedem vineri seara...cine are nevoie d transpot CALL cine zicea de Bulgari....cand ....cu cine....traseu....?? vrem si noi sa stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Am si eu nevoie de niste protectii pt genunchi...va rog... Cine imi poate imprumuta si mie o pereche?? Maine dim merg la Brasov si n-as vrea sa plec fara. Va rog.....le inapoiez maine seara. multumesc....Ne vedem la Titan. vino in seara sta la salajan la statuie vino in seara sta la salajan la statuie macar asa sa pot fi si eu prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 vino in seara sta la salajan la statuie macar asa sa pot fi si eu prezent... Spune-mi la ce ora.... Multumesc mult!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Spune-mi la ce ora.... Multumesc mult!!! bai za uei ai grija ca io ti le-am dat ca sa iti tina de cald nu "sa le folosesti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Nimeni la Brasov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 bai za uei ai grija ca io ti le-am dat ca sa iti tina de cald nu "sa le folosesti" Pai tot d-asta le-am luat si eu..sa-mi tina de cald la genunchi. Multumesc frumos!!! Si ma tin de cuvant..aprind niste lumanari la Rontz si din partea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Se pare ca doar eu ,tu(aileea) si luci vom merge la Brasov.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 si eu voi merge... inca nu sunt sigur daca cu tot "valul" sau un pic mai tarziu... recunosc ca sunt puternic marcat de disparitia lui Raul si as prefera ceva mai "neaglomerat".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Diseara eu ma duc la Ursu..pe la 21:30 sunt acolo...cine vrea ne vedem acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 vin si eu....cel putin asa cred(in functie de work) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Diseara eu ma duc la Ursu..pe la 21:30 sunt acolo...cine vrea ne vedem acolo ! Ce faci ma la ursu ? Hai la bikers otopeni daca tot vrei sa iesi din casa , ce faci iesi din casa sa te duci pana la ursu. mai bine iei troleu, asa pana la bikers mai faci o plimbare, boc Deci ... asa ramane. Ne vedem la 21:30 la biker's otopeni !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Cocos nu fac chat pe forum...deci ramane la Ursu ! Cius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 sal,sunt incepator ,stau la policlinica titan,cand mai iesiti la o plimbare as venii si eu daca am loc,am o yamaha virago de 250 cu nr de timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 poate vin si eu...nu promit, dar pe jos...simt nevoia sa merg putin. din pacate la Rontz nu am putut ajunge munca...dar duminica am sa merg cu mama la biserica sa aprindem o lumanare pentru el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Cine baga o plimbare in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) maine ajung si eu la Titan dupa 7:) si apoi ma duc iar pe Timisoarei la stunt ...am duba in Buc cateva zile .....need help ? cineva ....spuneti !! Editat Octombrie 16, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Legat de plecarea in Bulgaria ramane in picioare. In zona Varna la statiunea Sf. Constantin si Elena. Se pare ca sint 270 de km pina acolo. O sa postez mai tirziu toate detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevemore_adi Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Salut, salut, A mai aparut un incepator prin cartier! (EU! ) Daca nu va saluta unu cu un BMW albastru sa stiti ca ori se uita pe bord sa vada daca e aprins N-ul, ori nu putea sa ia mana de pe ambreiaj! Daca e loc si pentru mine, recuperez saluturile miercuri la intalnire. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate